Şimdi Ara

WW Alsam mı ? EDİT : [ SS GELDİ ! ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar WW i jungle hariç topda falan etkili kullanabilir miyim ? takıma yararlı zevkli champ. mudur ?

WW Alsam mı ? EDİT : [ SS GELDİ ! ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen00 -- 21 Nisan 2012; 20:32:15 >

• Jungleda kullanmayın şu championu gözünüzü seveyim . Bir topa gitsen neler yapabileceğini göreceksin . Jungleda ışığı sönüyor kurtumuzun . Oyun sonu çok iyi oluyor . Benim için udyr , akali vs vs tüm championlar neyse ww 1 fazlasıdır .
  • ap güzel oluyor lane de, bende ap oynuyorum ww, guardsman bob un buildinide deneyim dedim pek sevmedim, ama ap warwick gerçekten güzel.
  • o zaman alıyorum
  • ww ilk aldığım hero buff a gerek duymaz gibi birşey diyebilirim blood razor,black cleaver banko itemleri.
    solo top giderim ben hep jungle fazla gitmem ama speed ve can alma skilleri (+pasifde dahil) çok kolay jung döner adamın canı azalınca hızlanması iyi ama normalde çok hızlı bir hero değil dikkatli gank atılmalı birde ultiye dikkat et çok işe yarıyor ama bir stun fear gibi birşey yiyince pof.

edit:ignite ve flash al jung gitmiceksen ulti ile ignite abi kardeş gibi, doran ring ile başlıyorum yeteri kadar ad olduğu için q skilline ek olarak uzun süre recall yapmamanı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F6DAFC6 -- 20 Nisan 2012; 23:09:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

ap güzel oluyor lane de, bende ap oynuyorum ww, guardsman bob un buildinide deneyim dedim pek sevmedim, ama ap warwick gerçekten güzel.

Bana güzel bir build atarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

ap güzel oluyor lane de, bende ap oynuyorum ww, guardsman bob un buildinide deneyim dedim pek sevmedim, ama ap warwick gerçekten güzel.

http://solomid.net/guides.php?g=2727
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler yeni ss leri aldım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

quote:

http://solomid.net/guides.php?g=2727

Saolasın

• ap kasanları anlamıyorum ya. tamam skiller güçlü ama gerçekten wit's end bide adını unuttum o vampir eli gibi bir şey vardı bu 2 sini alınca 2. seviyedeki ultiyi vur 400 ultiden vampir elinden 250 wit's endden 150 geliyo sonra q vur ignite vur adam ölüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

ap kasanları anlamıyorum ya. tamam skiller güçlü ama gerçekten wit's end bide adını unuttum o vampir eli gibi bir şey vardı bu 2 sini alınca 2. seviyedeki ultiyi vur 400 ultiden vampir elinden 250 wit's endden 150 geliyo sonra q vur ignite vur adam ölüyo

Ap warwickde de çok farklı bir build yapmıyorsun
    +
    Guardsman bobun buildi şöyle gidiyor
    dorans ring-sorcerers shoe-frozen heartın küçüğü-wits end-frozen heart-spirit visage-guardian angel vesaire
    Ben de böyle oynarım gerçekten aşırı güçlü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 20 Nisan 2012; 23:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

ap kasanları anlamıyorum ya. tamam skiller güçlü ama gerçekten wit's end bide adını unuttum o vampir eli gibi bir şey vardı bu 2 sini alınca 2. seviyedeki ultiyi vur 400 ultiden vampir elinden 250 wit's endden 150 geliyo sonra q vur ignite vur adam ölüyo

+
    dorans ring-sorcerers shoe-frozen heartın küçüğü-wits end-frozen heart-spirit visage-guardian angel vesaire

frozen ın küçüğü nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

quote:

+

frozen ın küçüğü nedir?

/>

• quote:

Arkadaşlar WW i jungle hariç topda falan etkili kullanabilir miyim ? takıma yararlı zevkli champ. mudur ?

Guardsman Bob u izlke heryerde oynuyo ww ile support bile yapmıştı şok olmuştum ve kazanmıştı adam gerçekten ww nin prosu hata en iyi ww oynuyan insan
  • Guardsman Bob Guardsman Bob Guardsman Bob bu ne ya sizde insansınız bir şeye bağlı kalmak zorunda değilsiniz kendi taktiğinizi oluşturun gerçekten bakınca hepiniz Guardsman Bobun takipçisi gibi o ne yaparsa sizde ypın
  • quote:

Guardsman Bob Guardsman Bob Guardsman Bob bu ne ya sizde insansınız bir şeye bağlı kalmak zorunda değilsiniz kendi taktiğinizi oluşturun gerçekten bakınca hepiniz Guardsman Bobun takipçisi gibi o ne yaparsa sizde ypın

Sen hiç mi buildlere bakmıyorsun prom benim . Ayrıca wwye gidilmesi gereken buildi ben uygularken eş zamanlı Guardsmanda da görmüştüm . WW'ye ap falan çıkılmaz . Madred falan ultisi için iyi ama biraz saçma geliyor

Buildim şöyle :

Bot + 3 pot , İlk basede glacial shroud , spirit visagenin kırmızı topu , wits end , Spirit tamamla , sonra eğer adleri kasmıssa frozen heart (apleri kastıysa GA), en son frozen hearti kesinlikle bitir .

Maviyi al köpek gibi cdrsi olur . Ve sağa sola ulti atar durursun .

• WW'ye spirit visage aldığınız anda bir daha recall gereği duymazsınız.

WW her türlü iyidirde en sinir bozucusu klasik AD buildi. Oyun başında çok ezik kalsada en ufak bir feedde ölümsüz oluyor öküz.2 phamtom 1 vampiric alıp 3 kişiyi tanklıyor hayvan .

Yinede solotop offtank WW gibisi yok.
  • quote:

quote:

+

ring boot mana cry. ilk itemleri bunlar.
    edit: tam olarak şöyle.
    Runes
    Marks - Magic pen
    Seals - Mana regen at level 18
    Blue - flat magic resist or magic resist per level
    Quints - Movement speed
    Magic resist quints, or even health quints are also just fine, ideally one should use 2 pages, 1 with flat mr like this, and the other with flat armor to lane vs AD champs.
    Masteries
    9/21/0 more or less
    Items
    Starting item - Dorans ring, I tried almost every opening possible and I keep coming back to the ring as the best one.
    Highest priority - Boots and mana crystal
    High priority - Sorc boots, glacial shroud and wits end
    Almost always get these items, merc threads are fine vs teams with heavy cc, though mostly I don't bother getting them.
    Skipping glacial shroud against heavy magic damage teams is fine, I almost never skip wits end though.
    Mid priority - Aegis/Spirit visage
    At this point I mostly just itemize based on what damage the enemy team has, picking up aegis if nobody else is getting it is always good.
    Fill in with other tank items, personally been trying out Atmas with some success.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 21 Nisan 2012; 13:00:50 >

• Solotopta warwick tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Jungleda kullanmayın şu championu gözünüzü seveyim . Bir topa gitsen neler yapabileceğini göreceksin . Jungleda ışığı sönüyor kurtumuzun . Oyun sonu çok iyi oluyor . Benim için udyr , akali vs vs tüm championlar neyse ww 1 fazlasıdır .

katılıyorum cidden jungle da çok gereksiz heronun gank kabiliyeti 6 dan önce çok zor eğer e yi fullemediyseniz :D top solo da çoğu heroyu harcar
  • ww yi aldım 5 maç attım 5ide win teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.