Şimdi Ara

Würth quick silver fresh kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünü alıp kullanan var mı? 28.5 TL vermeye değer mi? 12 yıllık aracımızda kullanacağım.

urun.n11.com
    WÜRTH ARAÇ İÇİ TEMİZLEYİCİ KÖTÜ KOKU GİDERİCİ QUICK FRESH 100 Ml Fiyatları ve Özellikleri
    http://urun.n11.com/ic-temizlik-ve-koruma/wurth-arac-ici-temizleyici-kotu-koku-giderici-quick-fresh-100-ml-P165850789

• Kullandım, önce klima temizleme köpüğü daha sonra bunu kullamdıö işe yaradı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu daha ucuz

• bu ürünü kullanacağım araçta klima yok. aracın içine sinmiş eski otomobil kokusunu gidermek için alacağım. sizce 28 tl vermeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

bu ürünü kullanacağım araçta klima yok. aracın içine sinmiş eski otomobil kokusunu gidermek için alacağım. sizce 28 tl vermeye değer mi?

işe yaramaz hocam genel temizlik ürünlerini kullanın.

Sonax APC veya Amway Loc iyidir.Koku kapatıcı ürünler değildir yalnız.

Orijinalden alıntı: Meticulous

bu ürünü kullanacağım araçta klima yok. aracın içine sinmiş eski otomobil kokusunu gidermek için alacağım. sizce 28 tl vermeye değer mi?

Garanti vermek zor; bu ürünler kirden arındırılmış mekanlarda döşeme içine sinen ve yüzeysel temizlikle çıkmayacak koku moleküllerini etkisiz hale getiriyor.

Arkadaşın örnek verdiği Sonax Genel Temizleyici misal; benim de kullandığım iyi bir üründür ancak döşeme içine sinmiş kokuları yokedemiyor.

Ürün bedelini göze almaktan başka çare yok gibi görünüyor, her halükarda ürünün kabin içinde uzun süreli bir limon ferahlığı getireceği ise kesin gibi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.