Şimdi Ara

wurth klima temizleyici sprey 35tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
8
Favori
3.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum yaz kapida, klima temizligi ve dezenfeksiyonu icin aradigim wurth temizleyiciyi , bircok sitede de 100tl civari rakamlara gordukten sonra 35 tl + 4.5tl kargo fiyatiyla buldum ve siparis verdim. servislerde dunya paraya satilan hizmeti bir kutu sprey iki araca yetecek sekilde arac basina 20 tl'ye getirmek mumkun!

http://shop.wurth.com.tr/klima-temizleme-spreyi-300ml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skmg -- 13 Nisan 2015; 23:55:51 >

• N11deki fiyatlarına baktınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.n11.com
    Honda Civic Arka Bosch Fren Disk Takımı Fiyatları ve Özellikleri
    http://www.n11.com/wurth-klima-temizleme-sprey-300ml-P57980808

44,5 ,10 tl tictocla daha ucuza sabun hediyeli

• tictoc'un ne oldugunu bilmiyorum. aciklarsaniz sevinirim.

kupon vs olmaksizin, wurth'un sitesi n11'deki en ucuz yerden dahi daha ucuza geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit : bide arastirmadan sicak firsatlara acman olmamishttp://www.hepsiburada.com/m/klima-c-20035744

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 14 Nisan 2015; 0:12:23 >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    verdiginiz linki incelerseniz urunun 114tl + kargo masrafi oldugunu goreceksiniz. ki ilk mesajda paylastim.

ha baska markalar daha ucuz derseniz ona bir itirazim olmaz. markanin genel kabul gormus itibari ve bir de bir cok yetkili oto servisinde kullandiklari urun wurth olunca benim tercihim bu markadan yana oldu.

• Takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panel Temizleme Sprey/Köpük
    4 yıl önce açıldı
    Köpük sprey
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skmg

verdiginiz linki incelerseniz urunun 114tl + kargo masrafi oldugunu goreceksiniz. ki ilk mesajda paylastim.

ha baska markalar daha ucuz derseniz ona bir itirazim olmaz. markanin genel kabul gormus itibari ve bir de bir cok yetkili oto servisinde kullandiklari urun wurth olunca benim tercihim bu markadan yana oldu.

Alttaki linkte 34 küsür TL...

• bunu nasıl uygulayacağız resimne baktım da bişi anlamadım. arabayı bozmayalım sonra. kaputu açıp bi yerlere bişi yapıcaz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bunu nasıl uygulayacağız resimne baktım da bişi anlamadım. arabayı bozmayalım sonra. kaputu açıp bi yerlere bişi yapıcaz galiba

Arabanin icindeki havalandirma izgarasinin icine sıkıyorlar galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bunu nasıl uygulayacağız resimne baktım da bişi anlamadım. arabayı bozmayalım sonra. kaputu açıp bi yerlere bişi yapıcaz galiba

Arabanin icindeki havalandirma izgarasinin icine sıkıyorlar galiba

hocam bi resim vermiş orda bi yerin ucuna bağlıyor. katalog yazan yere bakın orda gösteriyor
  • Kalorifer menfezlerinden mi sıkcaz bunu ?

Edit: Uygulama yazıyor ama ben bişey anlamadım

Uygulama:
    Klima tesisatını ve havalandırmayı kapatın.
    Püskürtme hortumunu kondens suyu çıkış borusuna yerleştirin
    Kutunun yarısını (yaklaşık 30 sn. kadar) püskürtün. Kutu içeriği yaklaşık 2 kullanım için yeterlidir.
    Çözülen kirler sorunsuz olarak akıp gider.
    Uygulamadan sonra klimayı yeniden çalıştırmak için en az 10 dakika bekleyiniz.

Burada kondens suyu çıkış borusu nerede oluyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 15 Nisan 2015; 2:12:10 >
  • Klimanin su tahliye hortumundan uygulabiyor.

Kokuya cozum bulamayanlardanim. En son mafra odorbacht kullandim, etkiliydi ama kalici olmadi.

Bu urunun hepsiburadada 110 tl ye, wurthunkendi sitesinde 38 tl ye satilmasi dikkat cekici degil mi? Bir sikinti olmasin?

Kullanan oldu mu bu arada?

• uykr kullanıcısına yanıt
    siparisim henuz hazirlik asamasinda gorunuyor. gelir gelmez uygulayacagim. (gerci ya uygulama yerini bulabilmek ve saglikli bir sekilde uygulayabilmek icin araci lifte ya da kanala almak gerekecek sanirim)

ama urun gorselleri, miktari hepsiburada'daki urunle ayni.

siparisim henuz hazirlik asamasinda gorunuyor. gelir gelmez uygulayacagim. (gerci yuygulama yerini bulabilmek ve saglikli bir sekilde uygulayabilmek icin araci lifte ya da kanala almak gerekecek sanirim)

ama urun gorselleri, miktari hepsiburada'daki urunle ayni.

• Alternatif iyi ve hesapli marka onerileri olan var mi?

• urun geldi ve uyguladim. urunun uzerinde yazan yontem yerine honda servisinin uygulama yontemini tercih ettim.
    soyle bir sira izledim:
    1 polen filtresini soktum
    2 ustteki klima izgaralarinin hepsinden, camin onunde 3 ayri noktadan 5'er saniye puskurttum. (sprey kutusunun(uzunca bir hortumu var, gidebildigi kadar iceri itekleyip oyle uyguladim)
    3 polen filtresinin bulundugu alana, yukariya ve asagiya iki tarafa 10-15 saniye kadar siktim
    4 polen filtresinin fiziksel temizligini yapip yerlestirdi
    5 klimayi tam gucte ve sirkulasyon modunda 10dk calistirdim.

su anda aracin ici agir bir kimyasal kokuyor, camlari acmadan binmek mumkun degil. servisteki gorevli kokunun iki gunde gececegini soyledi.

benim klimamdan bir sikayetim olmamasina ragmen bahar donemi artan alerji durumlari, serviste 120tl'ye yapilan islemi 40 tl'ye maledebilmenin hazzi ve genel hijyen kaygisiyla urunu aldim ve uyguladim. ise yaradigina / fark yarattigina dair bir emareyle karsilasirsam paylasirim.

• @skgm aracınızın marka ve modeli ne? Birde klimayı tam güç açarken camları kapalı ve araç içi sirkülasyon modunu mu açmıştınız? Olayı anlamaya çalışıyorum.
    Klimanın araç dışından hava alma modu ve araç içindeki havayı soğutup tekrar içeri verme modu varya, bunlardan hangisini açmıştınız..
    Kokudan kastınız şayet, şayet zamanla oluşan küf kokusu ise buda çare olmaz. Bende olmadı en azından.

Ben ustamın tavsiyesi üzerine kağıt olan polen filtresini karbonfiltre ile değiştirmekte buldum.

O günden beri her bakımda karbon polen filtresi taktırıyorum, koku falan kalmadı çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitmete -- 18 Nisan 2015; 1:08:37 >
  • arkadaşlar ürünü aldım. kargo dahil 40 tl. ertesi gün geldi.

lifte kaldırdık. aracımın tahliye hortumunu bulduk fakat ürün hortumu, tahliyede ilerlemedi. biz de iceriden yaptık. poleni söktük ama oradan giriş de kapalıydı.

yani klasik yöntemle uyguladık. uyguladıktan sonra tahliyeden bütün ürün aşağıya aktı, bol bol...

10 dk bekledik. sonra klimayı çalıştırıp yarım saat kadar bekledik.

sonuç pek istediğim gibi değil. evaparatör nemliyken marşa basınca, klimayı actığımda nemli koku gelmeye devam ediyor.

aktif karbon filtre bu kokuya cözüm oluyor mu gerçekten?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.