< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
yani dünyadaki oyunların %80'i aynı bunun gibi knight online türevi oyunlar; ejderhalar, canavarlar, asma kesme, kılıçlar, büyüler, ifritler... bu bahsi geçen oyun gibi trilyonlarca birbirinin aynısı oyun var ve artık gerçekten kusasım geliyor böyle oyunlar gördükçe. hem teması iğrenç, hem animasyonları ve vuruş hissi iğrenç, ulan özgün bişey ortaya koyamıyorsun bari bunları iyi yap... sırf para kazanayım diye ortaya özgün bir şey koymayıp işin kolayına kaçan firmalara iyi oluyor böyle. |
|
Bakayım hocam. @LastStand hocam knight gibi mmo oyun ile souls like genre ne alaka anlamadım tam, sizin dediğiniz ejderha silah kılıç işini çıkarınca geriye bir fifa nfs gta kalıyor zaten, o kadar rpg türünü aksiyon tps açık dünya ne varsa yok sayılıyor böyle. |
|
|
hocam 2019 da başlamış olabilir ancak oyunun bütününe bakarsak 5 yılda yapılmış bir oyuna benzemiyor. yani 2019 da temelleri atılmıştır ama üstüne çok değişiklik yapılmıştır diye düşünüyorum. formül bile tamamen değişmiş olabilir yoldayken. |
|
* 18 saati devirdim oyun gerçek bir souls-like oldukça keyifli buldum. Özellikle benim gibi ds1 sevenler bu oyuna bayılacaklar. map tasarımı ve keşif olarak onu örnek almışlar başarılıda olmuş. * Keşif çok önemli ve map sandığınızdan daha büyük. Pek çok önemli bölge rahatlıkla gözden kaçabilir. Yapım klasik souls like olduğundan yönlendirmiyor veya bilgi vermiyor. * Bir anda alakasız yerlere gidip, sağlam itemler bulduktan sonra oranın nerelere bağlandığını görmek şaşırtıyor. * Combat tatmin edici ama daha iyi de olabilirmiş. Bosslar özgün, zorlu keyifli gayet güzel. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Temmuz 2025; 13:22:9 > |
|
Bir bitireyim göreceğim hocam şimdilik DS3 en iyisi benim için. |
|
Ben slop dedim başta ama denedikten sonra fikrimi değiştirdim, gerçekten kaliteli bi oyun yapmışlar. Developerlara üzüldüm, büyük talihsizlik negatif steam yorumu almaları. Keşke adam gibi test etselerdi optimizeyi, en azından bi tık delaylayıp çözmeye çalışırlardı. Boş yere heba etmişler oyunu, çıkış günü çok önemli. Binlerce satış kaybettiler sadece negatif yorumlar yüzünden. Halbuki oyunun kendisi cidden çok sağlam. Edit: Biz gameplay ve performans elementlerine baktık da, yazılana göre çinlilerin negatif vermesindeki sebep daha farklıymış. Şey gibiymiş, mesela tarihsel figürlerin hepsini öldürebiliyorsun, hepsi kötü adam olarak yerleştirilmiş. Tarihe damga vuran, güzelce anılması gereken kişiler yani kötü konuma konulmuş, bu yüzden sinirlenmişler daha çok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 26 Temmuz 2025; 17:49:4 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Temmuz 2025; 19:22:34 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 27 Temmuz 2025; 1:30:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
şu ana kadar bonfire sorunu yaşamadım hatta diğer souls oyunlarına göre daha sık gibi geldi bana. Ama İlerde ne olur bilmem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1 - Oyunun Çin'de bazı ülkelerden daha pahalı olması. 2- Standart edition alanlara deluxe hediyeleri verilmesi. 3- Performans. Dipten açılış yapmasının sebebi Çinli oyuncuların yorum bombardımanı oldu bunlardan dolayı. Ama ben şuna hak vermiyorum. Bundan çok daha beter performanslı UE5 oyunları çıktı. En basitinden Oblivion Remastered. Ama %80 falandı. Bundan çok daha kötüydü. Ki bu UE5 içinde iyi sayılır. Testleri de var. Optimizasyon övmek değil amacım ama onlarca oyun çıktı bundan kötü hiçbiri böyle gömülmedi. 50 olur 60 olur anlarım da 19 ile başladı yani. Oyunun kendisi de güzel. Yazık oldu cidden. Daha düzelmez. Haksızlık edildi bu açıdan. 1 ve 2. maddeye lafım yok ama yine de bunlar düzelince yorumları değiştirebilirlerdi. Öldü oyun bu açıdan. Wukong ile hiç alakası yok bence bu arada Çin Kültürü teması dışında. Wukong hızlı bir arpg oyundu. Bu klasik, bilinçli hantallığı olan bir soulslike. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 27 Temmuz 2025; 3:2:30 > |
|
Steamde olumsuz olma nedenleri kısaca şunlar. Bunun dışında soulsborne ekolünü sevenler oldukça beğendi. 1-Hikayede çinlilerin ünlü tarihi kişilerini öldürüyormuşuz, bu nedenle negatif puanlamışlar. Yani bu sonuçta bizi ilgilendirmez. 2- 1050 ile geniş haritaya sahip ue5 yapımı oynamaya çalışan veya grafiklere ince ayar çekmeyi bile bilmeyen oyuncular. 3- Fiyatı yükselttiler düşürdüler sonra bir daha yükselttiler. Tamamen pazarlama departmanı acemiliği, çok takılmak anlamsız ama oyuncular sevmez bu işleri. 4- Bazı hit box ve denge sorunları var. Zaten fixlemeye başladılar mesela karlı bölgede ki mayınları azalttılar patch ile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Temmuz 2025; 22:16:47 > |
|
|