Şimdi Ara

WTF 2 SHEN & FROGGEN - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler biraz saçma olacak ama cidden çok merak ediyorum. 2-3 gündür twitch.tv de hangi yayını izlersem izleyeyim WTF 2 SHEN VE FROGGEN yazıp duruyolar. bi olaylar olmuş ama anlamadım. nedir bunun kaynağı aydınlatırsanız çok sevinirim bilenler vardır kesin.

• Streamler lag yaptığında Froggen stop ddos derler elektronik teknik işlerde olayı froggena bağlıyorlar neden bilmiyorum
  • froggen muhabbeti ocelote tan geliyor. oce stream yaparken saldırı yapıyorlar sonra oce de froggen ı suçluyor ondan sonra her zaman biri offline oldugunda froggen ddos yazarlar. 2 shen muhabbetide. Azubu blaze vs Azubu frost maçında (blind pick 5. maç) 2 takımda shen aldı sunucuda bişeyler soyledi ama tam emin degilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

froggen muhabbeti ocelote tan geliyor. oce stream yaparken saldırı yapıyorlar sonra oce de froggen ı suçluyor ondan sonra her zaman biri offline oldugunda froggen ddos yazarlar. 2 shen muhabbetide. Azubu blaze vs Azubu frost maçında (blind pick 5. maç) 2 takımda shen aldı sunucuda bişeyler soyledi ama tam emin degilim.

Aynen oce çıkardı bu muhabbeti.

2 shen olayı ogn finalinde azubu blaze ve frost karşılaştı. Blind pick seçmişler draft seçecekleri yere. Böylelikle 2 shen oldu. Stream açanların tepski de "wtf 2 shen?!" oldu.
  • blind pick seçtiler değil turnuvanın kuralı oyleydi 2-2 di skorlar final maçı blind pick oynanıyodu.
  • Bende diyordum bu neyin kafası?

Aydınlatma için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OMG FROGGEN STAPH DDOS WHAT A BEAST
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.