Şimdi Ara

WS-37368-7 / BAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snakefatih

olur. arkadaşın küfür fana edip banlanırsa sen de otomatik banlanıyorsun.

:) soyleyeyimde etmesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

olur. arkadaşın küfür fana edip banlanırsa sen de otomatik banlanıyorsun.

Almanya gibi olsa gerek.
  • bu yasadigim sorun ile ilgili yabanci forumlara vs bakarken oyun ici bir chatte gtfo yazan adamlara permanent ban bile vermisler.
    o yuzden dikkat edin.
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Sony e göre kardeşlik yaptığın kişi de sensin tek hesabı 2 ayrı cihazda kullanıyorsan sony e göre her iki cihazın sahibi de sensin bu yüzden bir cihazda yaptığın ihlal sonucu aldığın ban diğer cihazda da geçerli oluyor

• Yabancı sitelerden coins ya da fifa points almışlığınız var mı?

• Eger kimseye kufur etmediginden eminsen odeme ile ilgili bir sorun olmus olabilir. PS Store'dan alisveri yapip ters ibraz ile parayi geri alirsan veya banka isleme bloke koyarsa Sony hesabi aninda banliyor. Sony Turkiye'yi arayip durumu izah et, mutlaka yardimci olacaklardir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr psn de hem kazık fiyata ürün satıyorlar almayı başarabileni de "bunu nasıl alırsın" diye banlıyorlar. hayaldi gerçek oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Yabancı sitelerden coins ya da fifa points almışlığınız var mı?

hayir tr psn harici hicbir yerden alisverisim olmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Eger kimseye kufur etmediginden eminsen odeme ile ilgili bir sorun olmus olabilir. PS Store'dan alisveri yapip ters ibraz ile parayi geri alirsan veya banka isleme bloke koyarsa Sony hesabi aninda banliyor. Sony Turkiye'yi arayip durumu izah et, mutlaka yardimci olacaklardir.

evet bu ban olayinin gerceklesme ihtimalllerine baktigimda odeme sorunlar ivb de yaziyor
    1 hafta icinde 20 kez fifayi satin almayi denemisimdir herhalde..en son dun aksam onayladi aldim bugun banlandim..
  • guncelleme ; hesabim acildi.banlanan psn hesabimla login olabiliyorum
    fakat bu sefer satin aldigim fifa 17 de kilit isareti var..
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hesabınızın açılmasına sevindim hocam, banlanma nedeni oyunu alırken aldığınız hatalar yüzünden mi?

• kredi kartini tanitirken 2-3 kez hata ile karsilastim.sonrasinda 2-3 gun bekleyip tekrar denedim ve oldu.satin aldim fifa yi

ps4 e girdigimde de banlandigimi gorup bu konuyu acmistim
    simdi psn hesabim acildi ancak oyun da kilit isareti var.

Adı Tip Satın Alma Tarihi Son Kullanma Tarihi

FIFA 17
    EA Swiss Sarl
    Oyun
    Hizmet
    27/09/2016 27/09/2016

son kullanma tarihi ayni gun diyor..neden boyle oldu anlamiyorum.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Sorunun alımla ilgili oldugu belliydi size üst mesajlarda söylemiştik kartdan ücret alınmışmı alındıysa desteğe bildiriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: __SnakeEyes__

Sorunun alımla ilgili oldugu belliydi size üst mesajlarda söylemiştik kartdan ücret alınmışmı alındıysa desteğe bildiriniz

karttan ucret alinmis ancak halen provizyonda gozukuyor 4 gundur
    gaanti bankasini aradim sony e para aktarilmis dediler.
  • Hocam simdi okudum tüm yorumlarida bu adamlar sahte kredi kart muhabbetinden vs sebeplerden çat diye bani atiyor
    Size onerilerim şunlar hocam fifa 17 oyununa tekrar bakin play storeden eger ki satin al ibaresi cikiyorsa musteri hizmetlerini arayip danişin aksi takdirde duruma göre hareket edersiniz
    Eger ki sonyde birsey yapmaz ise bankayi arayip odemenizi geri cekin banka alir o parayi geri sonyden ama bu işlem sonucunda adamlar sizi tekrar banlarmi bilemem tabiki sizin hakli oldugunuz bir durum adiniza uzuldum gecmis olsun

• Sanırım en temiz yöntem tr store da. PSN Cüzdana para ekleyip web store üzerinden sonra oyunu cüzdana eklediğin para ile almak. Bir arkadaşa ps4 aldık. Buradaki muhabbetleri okuduğum kadarıyla üstte alnattığım gibi yaptım. 3-4 satın alma işlemi yaptık henuz bir sorun yasamadık.
  • 10 gundur odeme provizyonda bekliyordu
    garantiyi aradigimda para karsi tarafa aktarildi bizden cikti demisti
    2 gun once sony parayi geri yatirdi hesabima
    bende gidip fiziki oyun aldim
    banli hesabimi da acti sony.

bankanin dedigi tamamen 3d security kullanilmamasindan kaynakli.
    ayrica sony bundan 2 yikl once asil kartim sisteme tanitiliyken bi gun kalktigimda birkac oyunun kredi kartimdan alindigini gormustum
    o zamanlar sony de kart hirsizligi vb olaylari cok oluyordu
    bir daha sony den kredi karti ile birsey almam.
  • Hocam benim başımda da aynı belvar ne müşteri hizmetleri ingiltere mail attığını söyledi. Bundan bir sonuç çıkarmı? satın aldığım oyunlar ve psplus üyeliğim devam eder mi? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Bugun başıma gelen olay...Dün indirimden tr psn üzerinden BF1 almak için uğraştım.Önce kart hata verdi.sonra ben de cüzdana para ekleme yöntemi ile satın almayı denedim...3 kere ard arda oyunun ücretine erişene kadar para ekledim.Sorun yok.Akşam eve gelince makinayı açıp oyunu download'a ekledim ve sabah işe gittim.Tüm gün makina açıktı.Eve geldiğimde oh be oyun inmiş bakalım nasılmış dememle beraber hesabınız banlandı mesajını görmem büyük bir şok yarattı :/

Çünkü hesabım yıllardan beri sahip olduğum plus hesabıydı.Bedava plus oyunlarının dışında da kendim bir çok oyun satın almıştım bu hesap üzerinden...Asıl üzücü noktada bu sanırım.Bi' anda hesaba hiç bi şekilde erişemez hale geliyorsunuz.Web sayfası üzerinden bile girilmiyor...

O şokla sony müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım bir kaç bilgi aldılar ve ingiltereye mail atacaklarını söylediler.(Bu arada mail kutumu kontrol ettim banlanmaya dair bir mail gelmemiş.) Garanti bankası uygulaması üzerinden baktığımda ise dün öğlen vakitleri sırasında yaptığım sony alışverişi hala provizyonda görünmekte...

Bugune kadar her TR psn alışverişim sorunlu oldu...Ya ekran donup kalır para çekildi mi çekilmedi mi anlaşılmaz ya da başka yerlerde kullanırken sorun yaşamadığınız kredi kartını kabul etmez...

Şimdilik yapacak bi'şey yok sanırım beklemediyiz....Oyuna verdiğimiz paranın da akibeti belli değil hesabın da akibeti belli değil :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.nako -- 28 Aralık 2016; 19:32:4 >

• mr.nako kullanıcısına yanıt
    Biraz geç olsada hallediyorlar hocam merak etmeyin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.