Şimdi Ara

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings | Korku Kapanı 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Filmi izledim. Diğer serilerine göre farklı bir yapım olmuş. Hep ormanlık bölgelerde çekildiği için bu seferki yapım bana biraz yavan geldi.. Şeytan'ın Oteli'ni birkez daha izliyormuşum gibi hissettim kendimi.. Sadece orada katil 1 kişiydi, burada 3..

Yapım: 2011 - ABD

Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku,

Yönetmen: Declan O'brien,

Oyuncular:Dean Armstrong, Kaitlyn Wong, Tenika Davis, Glen Thompson, Sean Skene, Victor Zinck Jr., Dave Harms, Samantha Kendrick, Ali Tataryn, Dan Skene, Jennifer Pudavick, Terra Vnesa, Scott Johnson, Arne Macpherson, Blane Cypurda, Kristen Harris

Senaryo: Declan O'brien,

Yapımcı: Erik Feig, Robert Kulzer

Filmin Fragmanı

Filmin Konusu:

Bir grup arkadaş kış tatilleri süresince snowmobiling yapmaya karar verirler. Ancak kış şartlarının etkilediği ortamda fırtınanın etkisiyle yanlış bir dönüş yaparlar ve fırtınada kaybolurlar. Ve kendilerine sığınabilecekleri bir barınak ararken terkedilmiş bir sanatoryuma rastlarlar. Doğa şartları ve fırtınadan korunabildikleri için burayı bulduklarından şimdilik mutludurlar. Fakat sanatoryum sorunlu bir geçmişe sahiptir, eski hastaların bazıları hala orada bulunmaktadır ve davetsiz ziyaretçilerden pek de mutlu olmamışlardır! Kolejli gençler ölümcül kedi-fare oyununda hayatta kalabilmek için gece boyunca savaşmak zorundadır. Doğa şartları nedeniyle mahsur kaldıkları bu yerdeki güç gösterisinden sadece kendi fikirleri ile korunabileceklerdir.

Filmden Görüntüler

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Evet bencede tespitlerinde son derece haklısın.Son filmde seriden uzaklaşma olduğu bir gerçek.Son sahne de olmasa,bu filmin şeytanın oteli ile klasikleşmiş slasher tarzı filmlerin karışımı olduğunu söyleyebilirdim.Ayrıca bayan karakterlerin çokluğu da yapıma biraz descent filminin tadını vermiş.
  • bir sorum olacak izlenebilir mi bu film
    yani izlemeye değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

bir sorum olacak izlenebilir mi bu film
    yani izlemeye değer mi ?

slasher tarzı filmlerden hoşlanıyorsanız izleyebilirsiniz. her zamanki klasik gençlik korku filmlerinden. aslında korku'dan ziyade gerilim filmi. ailecek izlenebilecek bir film değil tabikide. erotik sahneler içermekte.

lezbiyen sahneleri çok gereksizdi.
  • anladım hocam sağol izlememek daha mantıklı geldi bana

aynalar tarzı bir korku filmi çıksa da izlesek
    aynalar 1e gerçekten hayran olmuştum müzikler atmosfer oyunculuk sahneler son
    herşeyi ile mükemmel filmdi sonunda ağzım açık kaldı
  • quote:

anladım hocam sağol izlememek daha mantıklı geldi bana

İzleyip izlemediğinizi bilmiyorum tabi ama ben size Aynalar kalitesinde bir kaç film önereyim naçizane.. En azından böyle bol kanlı filmlerden çok daha iyidir..

The Uninvited (2009)
    The Orphanage (2007)
    Fragile (2007)
    The Eye (2008)
    Case 39 (2009)
    The Unborn (2009)
    Don't Be Afraid of the Dark (2010)
    Los ojos de Julia (2010)
    Insidious (2011)
    Drag Me To Hell (2009)
    Orphan (2009)
    Dead Silence (2007)
  • o kadar ceset ve kandan sonra daha ne kadar abartabilirler bilmiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

anladım hocam sağol izlememek daha mantıklı geldi bana

İzleyip izlemediğinizi bilmiyorum tabi ama ben size Aynalar kalitesinde bir kaç film önereyim naçizane.. En azından böyle bol kanlı filmlerden çok daha iyidir..

The Uninvited (2009)
    The Orphanage (2007)
    Fragile (2007)
    The Eye (2008)
    Case 39 (2009)
    The Unborn (2009)
    Don't Be Afraid of the Dark (2010)
    Los ojos de Julia (2010)
    Insidious (2011)
    Drag Me To Hell (2009)
    Orphan (2009)
    Dead Silence (2007)

bunlardan 4yada 5 tanesini izlemedim

ama yazdığın filmler gerçekten harika filmler
    gerçek korku filmleri bunlardır işte
    vahşet kan ile korku olmuyor bence

izlemediğim 4-5 tanesini de en kısa zamanda izleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael scofield77 -- 25 Ekim 2011; 0:26:56 >
  • Merak ettim şimdi bu filmi.
    İnternete ne zaman düştü ki haberim yok.
    Anlamadığım bir husus da bu heriflerin sonu gelmiyor mu arkadaş bu klişe konuyu nereye kadar uzatacaklar daha?.
    Edit:1080p versiyonunu çekiyorum teşekkürler malum yerde buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 25 Ekim 2011; 19:59:27 >
  • ilki güzeldi sonra diğerlerini takip etmedim bunuda sırf görüntü ses olsun diye
  • ciddi spoiler içerir.. filmi izlemeyenler okumasın.. uyarımı yapayım da..

arkadaşlar filmdeki hiçbir mutant ölmedi ama gel gör ki gençlerin hepsi öldü.. acaba bu 5. bölümün çekileceği anlamına mı gelmekte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Merak ettim şimdi bu filmi.
    İnternete ne zaman düştü ki haberim yok.
    Anlamadığım bir husus da bu heriflerin sonu gelmiyor mu arkadaş bu klişe konuyu nereye kadar uzatacaklar daha?.
    Edit:1080p versiyonunu çekiyorum teşekkürler malum yerde buldum.

Film ilk olayların başındaki dönem ile ilgili galiba. Ama artık suyu çıktı ve serinin her yeni filmi diğerinden daha kötü oluyor.
  • İlk 3 filmi izledim napalım artık bunuda bu hafta sonu izleyelim
  • "Bir grup arkadaş" tan sonrasını okumadım Çünki gerisi malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

"Bir grup arkadaş" tan sonrasını okumadım Çünki gerisi malum.

ODA GÜZELDİ
  • HdRemux sürüm indirdim 15GB. akşama akarr
  • Mutantlar Ölmedimi Diyen Arkdaşlar..Bu Fİlm Serinin başlangıcını ANlatmaktadır..hatırlayanlar Bilir serinin 3. filminde mutantların çoğu boyladı tahtatlı köyü:)
    bu 4.film bana göre gerçekten yavan olmus..
    tahmin Ediyorum 5.filmi Çekicekler Muhakkak Ve Bence 5.Fİlm Final Olucaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlboro___

Mutantlar Ölmedimi Diyen Arkdaşlar..Bu Fİlm Serinin başlangıcını ANlatmaktadır..hatırlayanlar Bilir serinin 3. filminde mutantların çoğu boyladı tahtatlı köyü:)
    bu 4.film bana göre gerçekten yavan olmus..
    tahmin Ediyorum 5.filmi Çekicekler Muhakkak Ve Bence 5.Fİlm Final Olucaktır...

Bir zahmet final yapsınlar artık.
    Filmin yaşanan ilk olayları anlatması iyi olmuş merak ettim büyük ihtmalle hayal kırıklığına uğrayacağım fakat yine de izlemekte fayda var bakalım.
  • film güzeldi. akşam üstü iyi gitti çerezlik olarak. hdremux sürümde cam gibi maşallah görüntü tv de. seriyi sevenler indirmeli, indirirde zaten
  • Seriyi çok seviyordum ama bu film bozdu ya,feci dandik geldi bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.