Şimdi Ara

Wrapsol alınmalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 liralık çin işi ekran koruyuculardan kullanıyorum 2 aydır ve ufaktan yıpranmalar başladı.Hem kolay çiziliyor hem de çok fazla parmak izi ve yağ topluyor bu çin işi mallar ayrıca darbeden de korumuyor.Acaba wrapsol alsam bu sorunlardan kurtulur muyum ? Wrapsol yağ ve parmak izi tutuyor mu ? kaç ay gidiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritozz

5 liralık çin işi ekran koruyuculardan kullanıyorum 2 aydır ve ufaktan yıpranmalar başladı.Hem kolay çiziliyor hem de çok fazla parmak izi ve yağ topluyor bu çin işi mallar ayrıca darbeden de korumuyor.Acaba wrapsol alsam bu sorunlardan kurtulur muyum ? Wrapsol yağ ve parmak izi tutuyor mu ? kaç ay gidiyor ?

http://forum.donanimhaber.com/m_44926022/tm.htm
  • Ben önlü-arkalı mat koruyucu film kullanıyorum, parmak izi falan da bırakmıyor, oldukça memnunum. Solüsyonlu uygulaması olan filmleri ben şahsen önermem, biraz daha kaliteli filmlerle işi çözebilirsin.
  • bence alınmalı.telefonu normal kılıfla kullanmak iphone u öldürüyor malisef
  • UCUZ BİR EKRAN KORUYUCUYLA WRAPSOL ULTRADROP ARASINDAKI FARK NEDİR?

Bu çok sorulan bir sorudur.bu kadar para verilir mi sonuçta bir ekran koruyucusu denilenebilir.
    FARKLAR;

1. Ucuz filmlerin kalınlığı yok denecek kadar azdır.Sadece cihazınızı küçük çiziklerden ve tozlardan koruyabilir.
    2. Ucuz filmerlde ekran hissiyeti azalabilir.
    3. Ucuz filmler halihazırda bulunan küçük-orta derecedeki çiziklerin görünmesini engellemz.
    4. Ucuz filmler düşmelere ve çiziklere karşı cihazınızın ekranını koruyamaz.
    5. Ucuz filmler ÖMÜR BOYU GARANTİLİ değildir.
  • wrapsol çok iyi ama tek eksiği var toz toplamıyor deniyor ama ön ekran toz topluyor çünkü biraz kalın oldugundan darbeye karşı 1 mm im 4 te 1 yüksekliği var cebe felan soktuğunuzda ekran kenarlarını ve home tuşunun etrafını arada bir temizlemek isteyeceksiniz ama çok kaliteli mal öneririm 5 liralık koruyucudan fayda yok.Ben kullanıyorum gayette güzel.
  • değmez kardeşim ben aldım ve diğer üstelik o çok ucuz denilen ekran koruyucuların WRAPSOL bile daha kaliteli olanlarını gördüm üstelik marka adları bile yoktu..iyi düşün 50TL.bir naylona verecek kadar çok pahalı bir ürün tavsiye etmem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxidil nerden alınmalı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.