5 liralık çin işi ekran koruyuculardan kullanıyorum 2 aydır ve ufaktan yıpranmalar başladı.Hem kolay çiziliyor hem de çok fazla parmak izi ve yağ topluyor bu çin işi mallar ayrıca darbeden de korumuyor.Acaba wrapsol alsam bu sorunlardan kurtulur muyum ? Wrapsol yağ ve parmak izi tutuyor mu ? kaç ay gidiyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: Doritozz
5 liralık çin işi ekran koruyuculardan kullanıyorum 2 aydır ve ufaktan yıpranmalar başladı.Hem kolay çiziliyor hem de çok fazla parmak izi ve yağ topluyor bu çin işi mallar ayrıca darbeden de korumuyor.Acaba wrapsol alsam bu sorunlardan kurtulur muyum ? Wrapsol yağ ve parmak izi tutuyor mu ? kaç ay gidiyor ?
Ben önlü-arkalı mat koruyucu film kullanıyorum, parmak izi falan da bırakmıyor, oldukça memnunum. Solüsyonlu uygulaması olan filmleri ben şahsen önermem, biraz daha kaliteli filmlerle işi çözebilirsin.
bence alınmalı.telefonu normal kılıfla kullanmak iphone u öldürüyor malisef
UCUZ BİR EKRAN KORUYUCUYLA WRAPSOL ULTRADROP ARASINDAKI FARK NEDİR?
Bu çok sorulan bir sorudur.bu kadar para verilir mi sonuçta bir ekran koruyucusu denilenebilir. FARKLAR;
1. Ucuz filmlerin kalınlığı yok denecek kadar azdır.Sadece cihazınızı küçük çiziklerden ve tozlardan koruyabilir. 2. Ucuz filmerlde ekran hissiyeti azalabilir. 3. Ucuz filmler halihazırda bulunan küçük-orta derecedeki çiziklerin görünmesini engellemz. 4. Ucuz filmler düşmelere ve çiziklere karşı cihazınızın ekranını koruyamaz. 5. Ucuz filmler ÖMÜR BOYU GARANTİLİ değildir.
wrapsol çok iyi ama tek eksiği var toz toplamıyor deniyor ama ön ekran toz topluyor çünkü biraz kalın oldugundan darbeye karşı 1 mm im 4 te 1 yüksekliği var cebe felan soktuğunuzda ekran kenarlarını ve home tuşunun etrafını arada bir temizlemek isteyeceksiniz ama çok kaliteli mal öneririm 5 liralık koruyucudan fayda yok.Ben kullanıyorum gayette güzel.
değmez kardeşim ben aldım ve diğer üstelik o çok ucuz denilen ekran koruyucuların WRAPSOL bile daha kaliteli olanlarını gördüm üstelik marka adları bile yoktu..iyi düşün 50TL.bir naylona verecek kadar çok pahalı bir ürün tavsiye etmem..