Şimdi Ara

Haier Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1000 TL civarı bi notebok almayı düşünüyorum.Özellik olarak baktığımda Haier ,Probook özellikle Haier'in çok cazip fiyatlara çok iyi özellikli bilgisayarları var.Haier nasıl firmadır ? Alınabilir mi ? Ucuz olmalarının nedenleri var mıdır ?

Şimdiden Teşekürler.

Eastern Mediterranean University

Lenovo Moto G4 Plus

GIGABYTE Z170-HD3P + i5 6600K + GSKILL DDR4 8GB 2400Mhz + Galax GTX 960 EX OC
  • _____________________________
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/haier-t5k3b-intel-core-i5-480m-266ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760836&categoryId=98

Mesela bu 900 TL İ5 480M işlemci var.Gösterdiğin bilgisayar yanında güçsüz kalıyo.Ama bi çakallık mı var anlamış değilim.Benzer işlemcili bilindik markalar 1300 1400 civarı daha düşük ram leri olmasına rağmen :S

Eastern Mediterranean University

Lenovo Moto G4 Plus

GIGABYTE Z170-HD3P + i5 6600K + GSKILL DDR4 8GB 2400Mhz + Galax GTX 960 EX OC
  • ben gecen gun aldım Haier T5M1 modelini i3 işlemci var ramı ben 4 gb yapcam yakıın zamanda. Kasa olarak gayet kaliteli bir malzeme var bence,tuş takımıda gayet hoş ve kullanışlı,kısa yol tusları felanda var ben memnunum..
  • merhaba bende almayı düşünüyorum şuanda araştırma aşamasındayım elektroworld de genelde perşembe günleri indirimler oluyor laptoplarda bu hafta perşembeyi beklicem süper indirim yapıyorlar.Baktım cazip gelmesse haier alıcam.

bunu düşünüyorum:

http://www.hepsiburada.com/Liste/haier-t5m2a-intel-core-i5-480m-266ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760839&categoryId=98

aldıktan sonra tekrar mesaj atarım.

Arduino Kullanıcıları Kulübü

• hakkaten biraz araştırınca t5k3b'nin fiyatı özelliklerine göre oldukça iyi ereyonda 900tl hatta şuan ben de bunu almaya karar verdim ama hala içimde bi şüphe var: marka mı sorunlu yoksa başka bi şey mi var anlamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop alınır mı öneri
    2 ay önce açıldı
    Alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Doğubank'tan ürün alınır mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üzerine bir 250 lira program yükleme ücreti koyun ucuzmu pahalımı görün. Üzerindeki beleş program.. Ben linux kullanacağım derseniz tamam problem yok...Ama Wİn - 7 alıp çekerim diyecekseniz para lazım...UCUZLUK MAKİNADA DEĞİL ÇIPLAK OLMASINDA. PROGRAM ÜCRETİ YOK.. Linux kullanırsanız ilave masraf yok..Başka program isterseniz WİN 7 PREMİUM yada BASİC alıp yükleyeceksiniz....saygılarımla..

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • Bende Haier T5Y modeli laptop var,memnuniyetle kullanıyorum alınırmı diye soran kişilerede tavsiye derim
    taşkafa arkadaşımızın dediği dogru :cihazın donanımsal eksikliği yok, yazılımsal olarak üzerinde program olmaması fiyatını uygun hale getiriyor
    Aldıktın sonra istediğiniz işletim sistemini bilindik yolla yükletirseniz ucuz ve hızlı bir cihazınız olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Focuser -- 16 Ekim 2011; 13:20:47 >
    quando dava comida aos pobres, me chamavam de santo. quando perguntava por que os pobres nada tinham para comer, me chamavam de comunista.Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar,Yoksulların "niye yemeği yok" diye sorduğumda ise Komünist!!!dom helder camara (1909-1999)
  • ereyondan bugün siparişi vermeyi düşünüyorum t5k3b modelini fiyatına göre özellikleri gayet iyi aklıma artık tek takılan şey haierin servis imkanları izmirdeyim ve burada haier servisi var mı bilmiyorum yine de dediğim gibi haier almaya karar verdim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.