Şimdi Ara

'wpffontcache_v0400.exe' işlemciyi çok fazla kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• netframe network 4 un beta 2 sinin font cache islemi... durdurmak icin

baslata girin. services.msc yazin. microsoft prensentation yada sunum font cache 4.0.0 gibi bir servis olacak. buna cift tiklayin calismasini durdurun servisi calismasini da otomatikten yada elle den devre disi yapin kaydedin bilgisayari yeniden baslatin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

netframe network 4 un beta 2 sinin font cache islemi... durdurmak icin

baslata girin. services.msc yazin. microsoft prensentation yada sunum font cache 4.0.0 gibi bir servis olacak. buna cift tiklayin calismasini durdurun servisi calismasini da otomatikten yada elle den devre disi yapin kaydedin bilgisayari yeniden baslatin.

Çok Sağ Olun Daha Yeniden Başlatmadım Fakat Neden %60-70 Kullanıyor Yani Napıyor Da Kullanıyor Bu Kadar Yeri

Bu Arada Yaklaşık 2 Ay Önceki Konumada Siz Cevap Vermiştiniz Sizi Gerçekten Tebrik Ediyorum Forumdaki Herkese Yardım Ediyorsunuz Çok İyi Birisiniz...

Not: Arkadaşlık Gönderdim Kabul Ederseniz Mutlu Olurum....

• quote:

netframe network 4 un beta 2 sinin font cache islemi... durdurmak icin

Hocam Size Bir Şey Daha Soracağım Hangi İşle Uğraşıyosunuz ?

Yani 16GB Kingston 1600 HyperX Ve 8TB Belleği Nede Kullanıyorsunuz ?

Ayrıca İnternet Sekmesindeki Şeyler Hosting Falan ?

• Benim ilgim bilgisayar uzerine. 16gb kingston hyperX ram var sadece 8tb ta film oyun program vs... hosting falan isim olmaz. Internet icinde nsa 210 diye bir cihazim var onunla download yapiyorum.
  • quote:

Benim ilgim bilgisayar uzerine. 16gb kingston hyperX ram var sadece 8tb ta film oyun program vs... hosting falan isim olmaz. Internet icinde nsa 210 diye bir cihazim var onunla download yapiyorum.

Hocam nsa210 Ne İşe Yarıyor ? Yani Ne Katkısı Var? 16gb kingston hyperX ram Ne İşinize Yarıyor ? Uygun Fiyata 8x2 Ram Buldum Da Çok Soru Soruyorum Kusura Bakmayın...
  • bende 2 tane 8 lik kit var. 8x2 degil bendekiler. nsa 210 dosya cekmeye yariyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende 2 tane 8 lik kit var. 8x2 degil bendekiler. nsa 210 dosya cekmeye yariyor.

Pardon Yanlız Yazmışım 2x8 Olcaktı Aynı Araştırdım Biraz Mini Bilgisayar Gibi Bir Şeymiş... Peki Mesela İçteki HDDye(1TBlik Olan) Dosyayı İndirdik O Dosyayı Pcdeki HDDye(8TB Olan) Nasıl Atıyoruz ?

Ayrıca İnternet Paylaşımına Açıp Hosting Gibi Kullanabilir Miyiz ?
  • Nasil atiyorsun agdan yada bende 2. bir e-sata disk var ona kopyalatiyorum ineni otomatik olarak o diski alip bilgisayarima takiyorum direk taniyor. icinde disk gelmez bu cihazin kendiniz alirsiniz. profesyonel NAS disk kutusudur kendisi. hosting ozelligi var sanirim ama arastirmadim ben sadece evde bilgisayar kapali iken download yapsin az elektrik harcasin diye aldigim bir cihaz kendisi...
  • quote:

Nasil atiyorsun agdan yada bende 2. bir e-sata disk var ona kopyalatiyorum ineni otomatik olarak o diski alip bilgisayarima takiyorum direk taniyor. icinde disk gelmez bu cihazin kendiniz alirsiniz. profesyonel NAS disk kutusudur kendisi. hosting ozelligi var sanirim ama arastirmadim ben sadece evde bilgisayar kapali iken download yapsin az elektrik harcasin diye aldigim bir cihaz kendisi...

Yani Mesela İçine Taktığımız 1Tblık Belleği İçinden Söküp Normal Bilgisayara Mı Takacağız ?

Ayrıca Cihazın Kendi Kontrol Paneli Mi Var Mesela Hotfileden İndir Dedin O Pcye İndirir Bilgisayarı Kapatırsak İndirmeyi İptal Eder Nasıl Aktarıyoruz İndirmeyi

Bende 2TB Taşınabilir HDD Var Bundan Alırsam Gerçekten Çok İşime Yarar... İnternet Hızım Sınırsız 96kb/s Gece Kurarım Öğlen Okuldan Gelince İnmiş Olur... Kısaca Taşınabilir Takılabilir Mi ?

Not: Kendi Pcm 80Gb :( Herhangi Bir Sorun Teşkil Eder Mi Hem O Cihazda Hem PCde Kullanabiliyor Muyuz ? Sonucta Ağdan Alırım Atarım :)

Bir Soru Daha Sizin HDDler Raidli Mi Ve Kaç Kaç 2 Tane 4TB Mı ?

• icine taktigin diski ext yani linux tabanli formatlar bu diski getiripte windows a taksanda calistirmaz dosya formatini... bu yuzden arada bi disk daha kullanabilirsin. mesela senin 2tb i buna ek olarak takarsin direk dosyayi 2tb ina indirir...
    Cihazin kendi kontrol paneli var. dedigim gibi profesyonel e yakin bir urun. hotfile gibi degilde direk torrent ve emule kullanabiliyor. sadece link yada torrent dosyasi gostermen yetiyor. 2 tane usb + 1 e sata portu var. 1 adet ethernet portu var. ag uzerinden paylasima acarak dosyalarina erisebiliyorsun. pc ye ihtiyac duymadan dosya indirebiliyor. direk downloadlari vs de yapabiliyor ama hotfile rapid vs dosyalari nasil indirir bilmem... denemedigim icinde yorum yapmam indirebilir yada indiremez diye.
    bendeki diskler 8 tane 1 tb...
  • quote:

icine taktigin diski ext yani linux tabanli formatlar bu diski getiripte windows a taksanda calistirmaz dosya formatini... bu yuzden arada bi disk daha kullanabilirsin. mesela senin 2tb i buna ek olarak takarsin direk dosyayi 2tb ina indirir...
    Cihazin kendi kontrol paneli var. dedigim gibi profesyonel e yakin bir urun. hotfile gibi degilde direk torrent ve emule kullanabiliyor. sadece link yada torrent dosyasi gostermen yetiyor. 2 tane usb + 1 e sata portu var. 1 adet ethernet portu var. ag uzerinden paylasima acarak dosyalarina erisebiliyorsun. pc ye ihtiyac duymadan dosya indirebiliyor. direk downloadlari vs de yapabiliyor ama hotfile rapid vs dosyalari nasil indirir bilmem... denemedigim icinde yorum yapmam indirebilir yada indiremez diye.
    bendeki diskler 8 tane 1 tb...

Verdiğiniz Bilgiler İçin Sağ Olun... HDDyi 2 Bölüme Bölsem (EXT4 ve NFST) Bende Linux Ubuntu Kurulu Onu Açıp HDDyi Takıp EXT Bölümündeki Dosyaları NFSTye Aktarsam Olur Mu ?

• sacma olur.
    nsa kesinlikle icine bir disk istiyor. o diski ext formatliyor... bir tane elinizde tasinabilir disk var. hem performans acisindan hemde dosya aktarimi acisindan en iyisi nsa + bir disk daha olmasi oldukca performansi degistiriyor.
  • quote:

sacma olur.
    nsa kesinlikle icine bir disk istiyor. o diski ext formatliyor... bir tane elinizde tasinabilir disk var. hem performans acisindan hemde dosya aktarimi acisindan en iyisi nsa + bir disk daha olmasi oldukca performansi degistiriyor.

Peki Bir HDD Daha Alıcam Harici Mi Dahili Mi Alayım Hangisi Daha İyi Ve Sata2 Alacağım Sanırım

Bu Cihazı Nerden Bulabilirim Bir Link Verir Misiniz ?

Birde Ben İnterneti Usbden Veriyorum Bir Sorun Olur Mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glichy -- 3 Ocak 2013; 22:32:50 >
  • Cihazi almak icin nette link olarak nsa 210 yada 310 olarak bakabilirsin. link vermem dogru olmaz burasi sistem tavsiyesi degil ama arayarak bulabilirsin.
    disk olarakta sata disk kullaniyor 1-2-3 farketmiyor.

bu cihaz ethernet ile calisiyor usb den internet alamaz. bu yuzden modeminde degismesi gerekecek.. + bilgisayarininda buna uygun bir duruma getirilmesi lazim. mesela 4 portlu bir modem gibi bir cozum gerekebilir.
  • quote:

Cihazi almak icin nette link olarak nsa 210 yada 310 olarak bakabilirsin. link vermem dogru olmaz burasi sistem tavsiyesi degil ama arayarak bulabilirsin.
    disk olarakta sata disk kullaniyor 1-2-3 farketmiyor.

bu cihaz ethernet ile calisiyor usb den internet alamaz. bu yuzden modeminde degismesi gerekecek.. + bilgisayarininda buna uygun bir duruma getirilmesi lazim. mesela 4 portlu bir modem gibi bir cozum gerekebilir.

Hocam modem değişecek bir modem önerir misin Pm yoluyla..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyle onereyim. adsl kullaniyorsan servis saglayiciya herhangi bir taahudun yoksa modem hediye ediyorlar ayda 1 yada 2 tl ye modemler var. piyasadan alabileceginden daha ucuza...
  • quote:

soyle onereyim. adsl kullaniyorsan servis saglayiciya herhangi bir taahudun yoksa modem hediye ediyorlar ayda 1 yada 2 tl ye modemler var. piyasadan alabileceginden daha ucuza...

Pm gönderdim hocam dsl kullanıyorum ama yakında fiber alacağım....

• quote:

soyle onereyim. adsl kullaniyorsan servis saglayiciya herhangi bir taahudun yoksa modem hediye ediyorlar ayda 1 yada 2 tl ye modemler var. piyasadan alabileceginden daha ucuza...

Hocam gelen kutunuza bakar mısınız

• bende merak ettim.her oyunu başlattığımda bu işlem arkada çalışmaya başlıyor.oyunu kapatıncada aynı şekilde kapanmıyor ben elle kapatıyorum.nedir bu işlem? devre dışı bıraksak sisteme herhangi bir şeyi olurmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.