Şimdi Ara

wp-includes\theme.php on line 1460 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba wordpress kurulumu yaptıktan sonra tema ekledim ve hemen hemen heryerde belirttiğim hata ile karşılaşıyorum. Sizce bunun sebebi nedir? Subdomain'e kurdum diye bu hatayı alıyor olabilirmiyim? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni/wp-content/themes/automotive/D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni/wp-content/themes/automotive/css/style.css) is not within the allowed path(s): (D:\vhosts\siteadı.com.tr\) in D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni\wp-includes\theme.php on line 1460 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni/wp-content/themes/automotive/D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni/wp-content/themes/automotive/css/font-awesome.min.css) is not within the allowed path(s): (D:\vhosts\siteadı.com.tr\) in D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni\wp-includes\theme.php on line 1460

• quote:

Orijinalden alıntı: vehicleswrap.com

Arkadaşlar merhaba wordpress kurulumu yaptıktan sonra tema ekledim ve hemen hemen heryerde belirttiğim hata ile karşılaşıyorum. Sizce bunun sebebi nedir? Subdomain'e kurdum diye bu hatayı alıyor olabilirmiyim? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni/wp-content/themes/automotive/D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni/wp-content/themes/automotive/css/style.css) is not within the allowed path(s): (D:\vhosts\siteadı.com.tr\) in D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni\wp-includes\theme.php on line 1460 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni/wp-content/themes/automotive/D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni/wp-content/themes/automotive/css/font-awesome.min.css) is not within the allowed path(s): (D:\vhosts\siteadı.com.tr\) in D:\vhosts\siteadı.com.tr\subdomains\yeni\wp-includes\theme.php on line 1460

Skype volkank61 Ekleyin yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Theme.php nin 1460. satırını düzenleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.