Şimdi Ara

WOWTURK Fun and Pvp Private Wow Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) sizin gibi Türkçeyi iyi kullanan biri olduğu bilseydim öyle yazardım ben internet dilinde genel anlamda o üslup kullanmayı tercil ediyorum. Yinede ben teşşekkür ederim..

Orjinalden alıntı: halukserkan

3.0.2 suanda gecmek çok saçma olur o version tamamen buglı Düzelteme imkan yoq bu yuzdende gecmeknın anlamı yoq. ama soyle bişe düşünüyoruz yenı bir test realm acıp orada denemek istiyoruz. bakalım 1 2 gune netleşecek.

saçma olmaz.buglu değil.düzeltme imkanıda var.ama şuan hiçbir emu 3.0.2 desteklemiyor.ve artı olarak bence bunu geliştirebilicek yöneticileriniz yok (tartışma çıkarmak için yazmadım.acı ama gerçek)
    bir emu hariç
    ama sizin emu'nuz geliştirilmeye kapalı.eğer summit kullanıyorsanız.artı olarak quest problemlerini düzelttiniz mi?questi tamamladığında exp alabiliyorlar mı arkadaşlar?
    iyi çalışmalar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 27 Ekim 2008; 17:18:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

3.0.2 suanda gecmek çok saçma olur o version tamamen buglı Düzelteme imkan yoq bu yuzdende gecmeknın anlamı yoq. ama soyle bişe düşünüyoruz yenı bir test realm acıp orada denemek istiyoruz. bakalım 1 2 gune netleşecek.

saçma olmaz.buglu değil.düzeltme imkanıda var.ama şuan hiçbir emu 3.0.2 desteklemiyor.ve artı olarak bence bunu geliştirebilicek yöneticileriniz yok (tartışma çıkarmak için yazmadım.acı ama gerçek)
    bir emu hariç
    ama sizin emu'nuz geliştirilmeye kapalı.eğer summit kullanıyorsanız + olarak quest problemlerini düzelttiniz mi?questi tamamladığında exp alabiliyorlar mı arkadaşlar?
    iyi çalışmalar ..

Osiris , her an bi sürprize hazır olun :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Chrom

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

bir emu hariç
    ama sizin emu'nuz geliştirilmeye kapalı.eğer summit kullanıyorsanız + olarak quest problemlerini düzelttiniz mi?questi tamamladığında exp alabiliyorlar mı arkadaşlar?
    iyi çalışmalar ..

Osiris , her an bi sürprize hazır olun :)

sürprizlere hazır olmamıza gerek yok
    dikkat ediyorsan bir emu hariç demiştim ama oda full bug'lu.sadece client desteği var.(sadece login olabilme ve basit şeyler).lisans problemleri yaşıyorlar ve gelişitirilmesi tahminimce uzun zaman alıcak.

• osiris yeter artık kendını heder ettıgın bırak haydı gel 29 Ekim'de Besiktas Adeks'e

hatta varsa guvendıgın bır arkadasın pvp arenaları ıcın onunla takım kurup odullu turnuvaya da katılabılırsın, eglenmek mutlu olmak senın de hakkın

tanısmıs oluruz fena mı ?
  • Türklerin adam gibi bir fun servera ihtiyacı var gerçekten diğerlerinde lagdan dcden sıradan oynanmıyor donate desen 1000 tane şöyle eski hswow tarzında full pvp yapılcak bi yer olsa yabancılara uğramam bile ama blizzlike düzeyinde tonlarca kaliteli serverlar var yeni açılması mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikozg -- 27 Ekim 2008; 21:04:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

osiris yeter artık kendını heder ettıgın bırak haydı gel 29 Ekim'de Besiktas Adeks'e

hatta varsa guvendıgın bır arkadasın pvp arenaları ıcın onunla takım kurup odullu turnuvaya da katılabılırsın, eglenmek mutlu olmak senın de hakkın

tanısmıs oluruz fena mı ?

eğlenmek mutlu olmak benimde hakkım evet ama malesef projelerden kafamı kaldıramıyorum.
    o senin para kazanamadığın dediğin sunucuyu kapatmamın nedenlerinden biride buydu (takılıyorum kızma)
    artı olarak ben bir player değilim.ama gel tanışır kaynaşır oturur muhabbet ederiz diyosan gelmeye çalışırım tabiki
    iyi çalışmalar ..

• adam gıbı mı degıl mı bılemem ama turklerın ılk fun serverı uzun yıllardan sonra yenıden acıldı bile...
  • Bir ara mangos emu kurmuştum evde zevk için. Hemen hiç bug yoktu. Private serverlarda bug diğer oyuncular oyuna girince mi meydana geliyor? Benim evde offline kurduğum serverda bütün instance ler dahil çalışıyordu. Moblar düzgün agroolanıyordu. Merak ettim, online olunca mı başlıyor problemler?
  • hayır senın o dediğin olay bakış acısı biz Db kontrol ederken kendı makinamıza kurup deniyoruz bişe bulamıyoruz server koyuyoruz fakat göz var göz var :D millet nerelerden buglar buluyor dedimya tamamen kişilerin bakış acısı birinin Göremediğini biri Goruyorki senın kurudugun server ne kadar ilgilendin cunku oyundaki tum ayarlara bakmak gunlerı alabilir. bu yuzdendede genel anlamda Boss + trainlere + skill lere bakılır. umarım soruna bir nevi cevaptır.

:) sizin gibi Türkçeyi iyi kullanan biri olduğu bilseydim öyle yazardım ben internet dilinde genel anlamda o üslup kullanmayı tercil ediyorum. Yinede ben teşşekkür ederim..

Yapıcı cevabın sevindirici en azından bundan sonra biraz daha dikkat edeceğinden eminim. Kolay gelmesi dileğimle iyi çalışmalar temenni ederim...
  • Merhabalar Arkadaşım Ben Wow A Başlamayı Planlıyorum özelliklede private oynamayı planlıyorum çünkü bir oyunun orjinaline bağlanıp kalıyorum bende şu anda orjinal wow ve burning crusade cd leri var ne yapayım ? bu oyunu oynamak için pc me burning crusade yide yüklemeli miyim? Ne yapmalıyım Komple Bana Özetlersen Ben +3 Üye DAha Serverına Katılmış Olacak Onlar orjinal oynuyorlar ama benimle oynamak içn private geliyorlar

hayır senın o dediğin olay bakış acısı biz Db kontrol ederken kendı makinamıza kurup deniyoruz bişe bulamıyoruz server koyuyoruz fakat göz var göz var :D millet nerelerden buglar buluyor dedimya tamamen kişilerin bakış acısı birinin Göremediğini biri Goruyorki senın kurudugun server ne kadar ilgilendin cunku oyundaki tum ayarlara bakmak gunlerı alabilir. bu yuzdendede genel anlamda Boss + trainlere + skill lere bakılır. umarım soruna bir nevi cevaptır.

bişe bulamıyoruz dediğin sunucunda oyuna hiç girmeden milyon tane bug sayabilirim
  • OSIRIS senın açtiğin bir sunucu olursa şayet görmek isterim bakalım yazdıkların kadar el kodlama becerinde varmı :) saygılarımla

OSIRIS senın açtiğin bir sunucu olursa şayet görmek isterim bakalım yazdıkların kadar el kodlama becerinde varmı :) saygılarımla

hehe.ben yeni kapattım 1.5 senedir açık bi sunucum vardı zaten.yanına 9 bin üye ve anlık 60 online ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 28 Ekim 2008; 17:34:53 >

Güzel ama Anlık 60 user 1.5 senede pek iyi değilmiş :) demekki yaptıgın işte iyi değilmişsin.. :)

tamam sen 70 yapta bizde görelim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.