yurt dışı hesap yapmak için hazırda indirim varken tekrar bir acc alıyım dedim . hazırda acc alırken recruit of friend yapıyım dedim buraya kadar güzel onayladım blizzard otomatik starter edition diye bir wow1 adlı hesap oluşturdu . fakat ben paketleri bunun üzerine wow2 diye hesap oluşturup buna yükledim . şan arkadaşlımla birlikte oynarken friend olarak yararlanamıyoruz ( %200 ex almak teleport vs gibi şeylerden) fakat wow 1 yani starter editiondan giridğimde bundan gayet güzel yararlana biliyorum tabi buda trailer hesap oluyor malasef full paket aldığım wow 2 hesabında bundan yararlanamıyorum -.- daha önce başına böle bir şey gelen oldu mu? oldu ise nasıl bir ticket atmalıyım :(
wow1de bulunun Raf özelliğinin wow2 accountuna aktralmasını istedğin yönünde bir ticket atarsan 1 gün içinde yardımcı oluyorlar
peki tam olarak ne yazmalıyım ingilizcem buna yetceğini sanmıyorum :/
Whats up
I want to transfer raf feature on wow1(starter edition) to wow2(cata).
thanks, Love you
İsim
Ne kadar ticket attıysam bu şekilde attım.Kendileri de aynı şekilde cevap veriyorlar gerçekten iyi ekipleri var.
quote:
Orijinalden alıntı: Crazed Wookie
Ne kadar ticket attıysam bu şekilde attım.Kendileri de aynı şekilde cevap veriyorlar gerçekten iyi ekipleri var.
Gayet orijinal
Bendede WoW1 ve WoW2 var . Herşeyim WoW1 de fakat CD nin içinden çıkan kartlardaki kodu girdim WoW2 açıldı, içi bomboş silsem nasıl silerim, birde kalsın mı ? Ne gibi artıları olur. Silmek için nasıl bir ticket atmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
quote:
Orijinalden alıntı: Crazed Wookie
Gayet orijinal
Bendede WoW1 ve WoW2 var . Herşeyim WoW1 de fakat CD nin içinden çıkan kartlardaki kodu girdim WoW2 açıldı, içi bomboş silsem nasıl silerim, birde kalsın mı ? Ne gibi artıları olur. Silmek için nasıl bir ticket atmalıyım
Şöyle bir eksisi var, oyun süresi aldığında sana soruyor wow1 e mi wow 2 ye mi diye.Eğer yanlışlıkla wow2ye basarsan gitti.Ticket atarsan düzeltilir ama yani ne gerek var uğraşmaya değil mi?Benim 5-6 defa kontrol etmişliğim var acaba doğru olana mı basıyorum diye.