Şimdi Ara

wow1 wow2 heasp dalgası sıkıntı yaratıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurt dışı hesap yapmak için hazırda indirim varken tekrar bir acc alıyım dedim . hazırda acc alırken recruit of friend yapıyım dedim buraya kadar güzel onayladım blizzard otomatik starter edition diye bir wow1 adlı hesap oluşturdu . fakat ben paketleri bunun üzerine wow2 diye hesap oluşturup buna yükledim . şan arkadaşlımla birlikte oynarken friend olarak yararlanamıyoruz ( %200 ex almak teleport vs gibi şeylerden) fakat wow 1 yani starter editiondan giridğimde bundan gayet güzel yararlana biliyorum tabi buda trailer hesap oluyor malasef full paket aldığım wow 2 hesabında bundan yararlanamıyorum -.- daha önce başına böle bir şey gelen oldu mu? oldu ise nasıl bir ticket atmalıyım :(

• wow1de bulunun Raf özelliğinin wow2 accountuna aktralmasını istedğin yönünde bir ticket atarsan 1 gün içinde yardımcı oluyorlar
  • peki tam olarak ne yazmalıyım ingilizcem buna yetceğini sanmıyorum :/
  • Whats up

I want to transfer raf feature on wow1(starter edition) to wow2(cata).

thanks, Love you

İsim
  • Ne kadar ticket attıysam bu şekilde attım.Kendileri de aynı şekilde cevap veriyorlar gerçekten iyi ekipleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazed Wookie

Ne kadar ticket attıysam bu şekilde attım.Kendileri de aynı şekilde cevap veriyorlar gerçekten iyi ekipleri var.

Gayet orijinal

Bendede WoW1 ve WoW2 var . Herşeyim WoW1 de fakat CD nin içinden çıkan kartlardaki kodu girdim WoW2 açıldı, içi bomboş silsem nasıl silerim, birde kalsın mı ? Ne gibi artıları olur. Silmek için nasıl bir ticket atmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Ne kadar ticket attıysam bu şekilde attım.Kendileri de aynı şekilde cevap veriyorlar gerçekten iyi ekipleri var.

Gayet orijinal

Bendede WoW1 ve WoW2 var . Herşeyim WoW1 de fakat CD nin içinden çıkan kartlardaki kodu girdim WoW2 açıldı, içi bomboş silsem nasıl silerim, birde kalsın mı ? Ne gibi artıları olur. Silmek için nasıl bir ticket atmalıyım

Şöyle bir eksisi var, oyun süresi aldığında sana soruyor wow1 e mi wow 2 ye mi diye.Eğer yanlışlıkla wow2ye basarsan gitti.Ticket atarsan düzeltilir ama yani ne gerek var uğraşmaya değil mi?Benim 5-6 defa kontrol etmişliğim var acaba doğru olana mı basıyorum diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wow1 dediği starter edition değilmiki zaten? nasıl oyun süresi alacak ona. önce oyunu alması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

wow1 dediği starter edition değilmiki zaten? nasıl oyun süresi alacak ona. önce oyunu alması lazım

Yok hayır herşeyi wow1deymiş oyun paketlerini ona almış yani bendede bu şekilde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

wow1 dediği starter edition değilmiki zaten? nasıl oyun süresi alacak ona. önce oyunu alması lazım

Yok hayır herşeyi wow1deymiş oyun paketlerini ona almış yani bendede bu şekilde.

Evet aynen. WoW1 Cata , WoW2 Starter. Ben ozaman WoW2 yi sildiriyim. Bana Ticket taslağı hazırlayabilir misiniz ?
  • Hey

Can you delete wow2 because i dont use it and sometimes it makes some problems.

Thanks.

Harıl gürül yazdım bişeyler ama eminim yardımcı olacaktır
  • ismini falan değiştirmiyorlarmı acaba onun. bir sor istersen hazır yazmışken. battle.net öncesi hesap ismi görünüyor eski accounlarda.
  • quote:

Whats up

I want to transfer raf feature on wow1(starter edition) to wow2(cata).

thanks, Love you

İsim

buna benzer birşey yazıp yollamıştım hallettiklerine dair mail yolladılar fakat patchyükleyip oyuna girip deniyemiyorum -.-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.