Şimdi Ara

Mail Hesabında EŞZAMANLAMA yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    İos 14 güncellemesiyle birlikte, şirket mail hesapları son 1 aylık maillerini görüntülemekte. Araştırdım, eşzamanlama ile sınırsız yapabilirsiniz deniliyor. Ancak Outlook hesabıma girince eşzamanlama var, şirket hesaplarında (2tane) eşzamanlama yok. Araştırdım ama bulamadım.


    1 aydan önceki maillere ulaşamıyorum. Yardımcı olur musunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_1982 -- 13 Kasım 2020; 23:14:15 >



  • 2 arkadaşımın telefonundan baktım, onların mail hesaplarında eşzamanlama mevcut.


    Benim maile girdiğiniz zaman eş zamanlama yok.

  • Kaldırdım tekrar kurdum, yine son bir ay mailleri getirdi. Eski maillere bir türlü ulaşamıyorum.

  • imap veya pop3 ile alakalı olabiliyor, benimde başıma geldi, son 14 gün maillerini sildiğini söyledi IT ci arkadaş ama şu an geçen ayın 14 ünde olan mailler çalışır vaziyette bilemiyorum nedenini. Başka telefona kurup denediniz mi ? Farklı portlardan da kaynaklanıyor olabilir bu arada. Başka telefon ile deneyin var ise şirket mailinde eski mailleri portlarına bakın derim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cantekim

    imap veya pop3 ile alakalı olabiliyor, benimde başıma geldi, son 14 gün maillerini sildiğini söyledi IT ci arkadaş ama şu an geçen ayın 14 ünde olan mailler çalışır vaziyette bilemiyorum nedenini. Başka telefona kurup denediniz mi ? Farklı portlardan da kaynaklanıyor olabilir bu arada. Başka telefon ile deneyin var ise şirket mailinde eski mailleri portlarına bakın derim

    Başka bir telefonda denedim şimdi, yine aynı. Son 30 günlük mailleri gösteriyor. Eşzamanlama yine yok.

  • Merhaba ben şirket mailimi hem iphone dan hemde pc den kullanıyorum. Telefonuma şirket mailimi imap olarak kurdum. Pc den okuduğum, sildiğim vs. mailler telefonumda okunmamış veya silinmemiş görünüyor. Hotmail de ise pc den okuduğum veya sildiğim mailler telefonumda da okundu veya silindi görünüyor. Telefonumda Hotmail eş zamanla menüsü var, fakat telefonumda şirket mailim de eş zamanla menüsü yok. Bununla ilgili olabilirmi? Yardımcı olur musunuz?

  • sizin mail hesabınızın ayarıyla ilgili olabilir. mail server admin kim ise ona söyleyin exchange server veya imap/pop ayarlarından baksın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.