Şimdi Ara

WOW'un en sorunlu tarafı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş haklı. Bir oyunun en temel iki vaadi olan oynanabilirlik ve eğlenmeyi aramış ve bulamamış. oyuncu sayısı on milyonlardan 1.7 milyona düşmüş, o kastırarak zindan temizleyen guildler yakında kendileride oynayacak adam bulamayacak. firma sıkıcı ve aylık ücret ödeyen kullanıcıyı oyalamaya yönelik yapılması mecburi oyun mekanikleri eklemekten artık vazgeçmeli. eğlenerek oynadıkları lol, fortnite, pubg şimdi de apex varken kimse şu durumda yüzüne bakmaz bakmıyor.
  • asıl sıkıntı alt karakterim hiçbir raid ve m+ yapmadan 395 ilvl oldu titanforge ultrafore zartforge derken. şaka gibi bol keseden item var herkese
  • contik kullanıcısına yanıt
    Yeni nesilin favorisi bunlar, e eski nesilde uzak kalırsa. Bye bye wow.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mmorpg tutkunu birisi için wow eşsiz mükemmel bir oyun. Ama bütün gününü pc de geçiren işsiz adamsan mükemmel. Sanki işte çalışıyormuş gibi günde 10 saatimi bir oyuna veremem. Oyunu zevk almak ve kafa dağıtmak için oynarsın. wow da sinir stres oluyorsun ve aklını sürekli zorluyorsun. Legion ilk çıktığı zamanlarda 2 ay gibi çok kısa bir süre wow geçmişim oldu. Baktım deli gibi zaman istiyor, çok kafa yoruyor, kendimde o enerjiyi bulamadım ve bıraktım.

    wow un üstüne rakip tanımam gerçekten çok kaliteli bir mmorpg. Fakat artık günümüzde oyuncular oyunlara deli zaman ayırmak ve kafa yormak istemiyorlar. Zamandan bol bir şeyi olmayan işsiz ergen tayfası bile artık mmorpg ler gibi uzun vade gerektiren oyunları oynamıyorlar. İşi gücü olan yetişkin tayfa nasıl vakit ve enerji bulsun da oynasın. Vakit bulsan o enerjiyi bulamıyorsun. Ben o vakti de enerjiyi de kendimde bulamadım. Belki de ben boosterı kullanmayıp sıfırdan emeğimle ve öğrenerek gelişmek istediğim için zor gelmiş olabilir.

    Yalnız konu sahibi arkadaşı öyle bir linç etmişsiniz ki kendi açtığı konuya gelemiyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 23 Şubat 2019; 0:56:55 >




  • Pug grupla raid yönetirken rus almam, adam sonradan rus çıkarsa kicklerim. Gruba erkek DH almam bile (tecrübeyle sabit en çok sorun çıkaran tip, bir de russa kombo çekiyorlar). Wipe yenir hepimiz insanız hata yapan olur ama ilk wipe sonrası ağlayarak grup düzenini bozanı kicklerim, dbm pull beklemeden tanktan önce vuranı daha bossu keserken kicklerim. 1 wipe sonra aynı hatayı yapanı yine daha boss ölmeden kicklerim. Guildle raid yapmayı da sevmem pek çünkü kickleyemiyorsunuz adamı . Raide adam alırken armory bakarım progressine bakarım, alt karakter almam.

    Aksi halde senin gibi tipler raidin içine edip vaktimizi çalıyor ve evet başına ne geldiyse hak etmişsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wow'un keşke tek sorunu raidlerin zorluğu olsa.

    gelen bfa ek paketi ile birlikte azerite armor sistemi çok rezil bir sistem, legendaryleri kaldırmaları büyük hataydı. aynı zamanda bıraktığım kadarı ile raid setide yapamıyorduk.

    önceden legendary çıktığında çığlık atardık, raid setleri düşünce kapış kapış giderdi. o heyecanını yitirmiş durumda bana göre. zaten o sebeple bfa çıktıktan 2 ay sonra oynamayı bıraktım ve yeni expansion için beklemeye koyuldum.

    bu konuda anlatılan şeyler epey saçma şeyler bu arada. her oyunda raidler zor olur ve bilmeyen insanı kicklerler. eğer yeni biriysen düşük seviye raidlere gireceksin veya kendine bir guild bulup onlara durumu izah edip onların sana oyunu öğretmelerini sağlayacaksın.

    ama rastgele önüne gelen raid grubuna girmeye çalışırsan elbette atılırsın veya başın ağrır.

    raidlerle aran kötüyse de hiç raid yapmayacaksın. veya lfr yapıp geçeceksin. oyunda mythic dungeonlar yapabilirsin yine gear'ın ve oyun bilgin yettiği seviyede.

    gel gelelim konunun başlığına istinaden wow'un daha doğrusu bfa'nın büyük sorunları olan bir expansion olduğunu düşünüyorum. horde tarafının özellikle map dizaynı çok çok kötü. gear sistemi leş gibi.

    legion'dan aldığım zevkin 10'da 1'ini bfa'da alamadım. umarım sonraki expansion'da düzeltirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Mart 2019; 21:3:6 >




  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    draenei male ve worgen
    male blood elf

    Bunları oynayan ya noob yada çocuk
    Tecrübeyle sabit

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kısa süre de olsa Alliance oynadım. İlk öğrendiğim şey worgenlerden uzak durmak oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Male bloof elfler raide girecek kapasitede olmuyor pek diğerlerini alliance oynamadığımdan hiç bilmiyodum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    +1
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt
  • 2 sene wow oynamamışsın bakmışsın ekrana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WOW un en sıkıntı kısmı bana göre zaman sorunu. Benim gibi çalışan insanlar sıfırdan bu oyuna başlayamıyor. Bu oyunu worlds of dreanor zamanında 6 ay oynamış biri olarak tekrar başlamayı göze alamıyorum. Mmorpg türünde bence rakipsiz ve iyi bir oyun fakat dediğim gibi yeni oyuncu çekme konusunda sıkıntı yaşıyor en büyük sebebi de bahsettiğim zaman sorunu. Kabuk edelim ki wow yeni başlayıp günde 3-4 saatle olacak iş değil. Wow rakiplerine göre daha kompleks bir oyun o yüzden ciddi bir zaman ve emek istiyor öğrenme süreci
  • Sanırım oyuna 100 lvl boostuyla başladınız. Sorununuz temel olarak bundan kaynaklanıyor. Oyuna lvl 1'den başlayın. Biraz sıkıcı olabilir ilk başta ama zamanla zevkli hale gelecektir. WOW esasında bir PvE oyunudur, bbu yönüyle KO ve benzeri oyunlardan farklıdır. Karakter kasmak değil, macera yaşayarak lvl atlamak, hikayeyi, lore'u yaşamak önemlidir. Yine de hızlı lvl kasmak ve değerli eşyalar almak için lvl 15'ten itibaren Dungeon'lara girmeye başlarsınız. Bunlar sözünü ettiğiniz raidlerin küçükleridir. Rol olarak bir tank, healer ve 3 damager yer alır. Bunlarla yine bir hikayesi olan ama çoğu zaman kısaltılmış haritalar oynarsınız. Raidler bunların full ve modifiye versyonudur.


    "WOW'un en sorunlu tarafı." başlığınızı görünce benim aklıma gelen cevap fiyatıdır şeklinde oldu.
  • @Jzagor

    -BFA'nın ilk çıkışından itibaren World Quest yapıyorum en fazla 405 item aldım neredeymiş o 425'ler ki; Dungeon ve Raid yapmış kişiler kademe olarak sadece World Quest yapanlardan üstün olduğundan bunda şikayetçi olmanı da anlamadım Proclama Dungeon ve Raid yapanlara da var zaten Epic sistemin çöp olması İlk ek paketin duyurulması ile olmuştu ayrıca Epic seti olan kişiler level atlarken her zaman bir adım önde oldu daha rahat yaptı questlerini.En basit örnek vereyim benim Argus World Quest itemlerim lvl 210 şu anda yeni gelmiş 120 levele yükseltilmiş Heirloomlardan lvl 184 hala üstün bu kadar ay geçti aradan yani Çöp olmuyor o kadar basit.

    -Leveling über kolay felan değil en fazla 2 tane NPC agro alabiliyorsun 3 geldiği zaman işin bitik ki şu da var bazı NPC'ler aşırı bir vuruş durumları var her NPC aynı değil onlarında kendi aralarında sınıfsal ve istatistiksel olarak farkları var.Meslekler kademe kademe senin o malzeme dediğin şey ile yüksek levelli item yapabiliyorsun.Eskiden verdiğin emekler neden çöp olsun?

    -Şimdi Binekler de kademe kademe Invincible dediğin Binek Pakedin en tepesinde bulunan aşırı zor alınan bir binek senin bahsettiklerin ise tam tersi bu ikisini karşılaştırman abest olmuş Jaina 'dan düşen binek ya da Pakedin son Boss'undaki ile karşılaştırsan arada fark olmadığını göreceksin zaten? 5 milyonluk binek sana Mobil Auction House veriyor daha ötesi var mı madem her şey kolay sen de kas al? Ve ya alamıyorsan sana olumsuz tarafı ne?Collector olmak emin ol WoW 'da her zaman pahalı üstüne üstlük zaman isteyen bir şeydi hala da öyle ve öyle de olacak bunda ki olumsuz taraf nedir?

    -Token sistemi sübjektif bir olay fakat şu kadarını söyliyeyim Gold satanlara darbenin kralını vurmuş bir şeydir daha da yorum yapmayacağım bunun ile ilgili.

    -Emin ol Vanilla dediğimiz oyunun ilk kısmında da paran vardı ise mutluydun hala da öyle öyle de olacak bunun önüne Blizzard geçmek için elinden geleni yapmıştır daha fazlasını beklemeniz hata bir kere.Pay to Win ise bambaşka bir konudur oyunda " sadece para ile alınabilen " ve oyuna etkisi olan kozmetik dışında bir şey var mı? Benim bildiğim yok.Pay wo Win söylerken araştırmanızı iyi yapın!

    -Warfront ve Island tanıtılması bende farklı şeyleri beklenti haline getirmişti fakat olmadı sadece farm yapılması gereken yerler olarak kaldı.

    -Warmode tam tamamlanmamış bir fikir olarak görüyorum çünkü gariplikler ile dolu özellikle Phasing-Layering-Sharding ve Cross Realm üstüne de Grup bulunca da değişik yerlere ışınlanıyorsun garip tam araştırmadım detayını bilsem iyi mi kötü mü söyleyebilirdim bana göre kime katkısı var kime yok tam düşünmedim.

    -World PVP 'de 20 kişilik savaş gördüm ve lag olmamıştı bende.Belkide oluyordur ben görmedim diye yok kabul etmiyorum fakat varda kabul etmiyorum.

    Oyun free to play olursa ne olur üstüne düşünmedim fakat nedense Paralı kalmasını istiyorum indirim ve yerel para birimleri kesinlikle ve kesinlikle olmalı bana göre asıl güzel etkiyi bunlar yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 10 Haziran 2019; 11:15:41 >




  • Çoğunluk hemfikir sanırım. Sağlam exp ile toparlarlar isteseler. Biraz emek vermeleri lazım oyuna.
    Map atıp, iki skill efekti ekleyip sağlam bir de sinematik yapıp geçiştiriyorlar

    twitch de ki izlenme oranlarına bakın, tamam herkes hype oldu da genelde 1-2 güne o izlenme oranları düşerdi, hala yüksek wow için izlenme oranları.
    bir de bunun oyuna yansımasını siz düşünün artık

    twitch'i mi kaynak gösteriyorsun diyenler az öte de dursun

    -------------

    classic asıl oyunu düzeltecek bence




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.