Şimdi Ara

Wow u öğrenmek kaç ayınızı aldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hakkaten karışık bir oyun bir o kadar da eğlenceli tabiki (ki hala çözemediğim halde eğlenceli geliyor ) Neyse bu oyunu tam olarak öğrenmek neyin ne işe yaradığını itemları, skilleri, meslekleri vs... kaç ayınızı aldı ? Ben daha başlayalı açıkçası 2 gün oldu Daha önce de biraz bir oynamışlığım var ama hiç hatırlamıyorum desem yeridir.

• Oyun devamlı değişiyor. Her değiştiğinde yeni şeyler ortaya çıkıyor. Önceki öğrendiklerin değişiyor. Yenilerini öğreniyorsun. Buna skiller, meslekler, haritalar, questler, zindanlar da dahil. Yani oyunu 100% biliyorum diyen biri yalan söylüyordur, ya da kendini bilmiyordur bence.
  • Nasıl oluyorsa her classla iyi oynarım :P (PVP yani)

Tüm classların tüm CD lerini spellerini Talent proc larını bilirim. Ama Raid-dungeon konusunda bir okadar bilgisizimdir yani

Zaten kimse çok iyi bilemez bu oyunu,Sürekli Nerfler-Bufflar-Yeni raidler-Yeni içerik geliyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_32499106/tm.htm

Buyur baba_trol'ün hazırlamış olduğu bir rehber. Wow rehberi değil ama mmorpg rehberi diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth
    http://forum.donanimhaber.com/m_32499106/tm.htm

Buyur baba_trol'ün hazırlamış olduğu bir rehber. Wow rehberi değil ama mmorpg rehberi diyelim.

Iyi guzelde konuyla alakasi nedir?
  • Hala öğreniyoruz zaten.(Zaten her şeyi biliyorum diyen baba yiğit varsa çıksın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Validat3

quote:

Arkadaş karışık bir oyun olduğu söylemiş. Sonuçta herkes anasının karnında mmorpg öğrenerek dünyaya gelmiyor. Wow da bir mmorpg. Arkadaşa da yardımı olacağı kanısındayım. Anladın mı şimdi konuyla alakasını?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır hala anlayabilmis degilim ama neyse.

NOT:Neden bu kadar agresif bi cevap yazdıgını anlayamadım
  • ben ilk yan serverlerde ogrendim toplan 1 senemi aldı sahsen sonra orjinale gectim
  • 6 sene olmasına bi kaç ay kaldı halen çok eksiğim
  • quote:

Hayır hala anlayabilmis degilim ama neyse.

NOT:Neden bu kadar agresif bi cevap yazdıgını anlayamadım

Gayet açık olarak anlattım neden yazdığımı o linki. Anlayamamışsan kusura bakma benim suçum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

6 sene olmasına bi kaç ay kaldı halen çok eksiğim

+1 5 senedir oynarım bu oyunu.Hala eksik olduğum noktalar vardır ama çoğu kişiden de iyi bilirim
  • wow oynayan kime sorduysam su kadar yildir oynuyorum ama hala bilmedigim seyler var diyo. bi de ben bu halde gttim oyunu orjinal aldim acaba hata mi ettim orjinal servarda oyunu yeni yeni ogrenmek enayilik mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Oyun devamlı değişiyor. Her değiştiğinde yeni şeyler ortaya çıkıyor. Önceki öğrendiklerin değişiyor. Yenilerini öğreniyorsun. Buna skiller, meslekler, haritalar, questler, zindanlar da dahil. Yani oyunu 100% biliyorum diyen biri yalan söylüyordur, ya da kendini bilmiyordur bence.

tamam dövmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

quote:

Oyun devamlı değişiyor. Her değiştiğinde yeni şeyler ortaya çıkıyor. Önceki öğrendiklerin değişiyor. Yenilerini öğreniyorsun. Buna skiller, meslekler, haritalar, questler, zindanlar da dahil. Yani oyunu 100% biliyorum diyen biri yalan söylüyordur, ya da kendini bilmiyordur bence.

tamam dövmeyin

o testi nerden yapabiliriz?

• 4 seneden fazla bi süredir oynuyorum ama her gün yeni bişey öğreniyorum mutlaka.

eğer hızlı öğreneyim diyosan, 3.0.0'dan itibaren 3.3.5'e kadar patch notlarını oku. class değişikliklerini ve spellerin evrimini gör, eski halleri ile kıyasla. böylece hem eskisi hem yenisi hakkında bi fikir sahibi olursun. ayrıca pvp yaparken karşına gelen classlar hakkında fazla fikrin olur öğrendiklerinle.
  • 2 ay kadar oynadım. WoW'un bir hayat felsefesi olduğunu, bağımlı olacağımı anlayınca bıraktım. Hayatımı heba etmek istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

quote:

tamam dövmeyin

Hahaha
    Elbette expert olacak kadar iyi biliyoruz ama herşeyi bilemeyiz

Şu bağımlılık konusuna da birazcık değinelim. WoW hayatımızda 5-6 senedir bütün heyecanıyla varsa, bu hayatımızda daha heyecanlı şeyler olmadığını ve olamayacağını gördüğümüz içindir. Babamızın hayrına oynamıyoruz. Bağımlılık yapıyor diye dövünmek de manasız. Sigara da bağımlılık yapıyor mu? Evet yapıyor. Nedenini düşünmek lazım bence, sonuçtan uzaklaşıp. (sigaradaki nikotin, kısa süreliğine beyinde endorfin salgılanan yere etki ederek hipofizde mutluluk hormonu salgılatıyor. Bu da bize geçici mutluluk ve keyif veriyor) Bu sebeple sigaraya bağımlıyız.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaş karışık bir oyun olduğu söylemiş. Sonuçta herkes anasının karnında mmorpg öğrenerek dünyaya gelmiyor. Wow da bir mmorpg. Arkadaşa da yardımı olacağı kanısındayım. Anladın mı şimdi konuyla alakasını?

attığın konudaki bilgiler ko ile eşleşiyor . . wow ile alakası yok ko temeli alınarak yazılmış bir bilgi . . karakter kısmında sadece ko ya özgü yazılar var . . hunter,druid,paladin,shaman,warlock,death knight hakkında bi bilgi yok kısacası bu konu ile akası yok bu yazının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 31 Ağustos 2010; 12:46:42 >

• sekkis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.