Bildirim
WoW la çok çok benzer mmorpg arıyorum!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hem wow gibi hem de ücretsiz oyun bulursan bana da haber ver -
Lord Of the Rings Online , Free To Play su an ve sadece quest packler icin para veriyosun ya da bunlari oyun icinde kazandigin puanlarla odeyebilirsin. -
Allods Onlineda wow'a benziyor fakat oynamadığım için skill sistemi nasıl bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: NightClubİnMyLife
Arkadaşlar WoW la tıpkı benzer bir mmorpg arıyorum.WoW a para vermek istemiyorum ama işte görüntüsüyle skill sistemiyle dünyasıyla wowla baya baya benzer olan bir oyun arıyorum yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ?
ne biçim renk bu ya :)
ben oynamaman gereken oyunu önereyim. silkroad -
world of warcraft gibi olan ve ücretsiz olan bir oyun biliyorum oda world of warcraft private serverları.oldukça eğlenceli pvp serverlar var dene derim. -
Wow un private serverları için dosya çekiyorum netten 22.5 gb gibi birşeydide işte nasıl ayarlanıyor nasıl yapılıyor onu bilmiyorum.. yapabilsem zaten private server oynamak istiyorum Wow :( -
quote:
Orijinalden alıntı: NightClubİnMyLife
Wow un private serverları için dosya çekiyorum netten 22.5 gb gibi birşeydide işte nasıl ayarlanıyor nasıl yapılıyor onu bilmiyorum.. yapabilsem zaten private server oynamak istiyorum Wow :(
Ayarlama işi kolayda hangi versiyon oynıycaksan direk full install yüklediğine emin ol.Patch işleri başta karmaşık gelir sadece.Ama basit yani araştır az bulursun.Rehberleri mevcut net.te. -
Molten Wow.Wow'u burada oyna en iyi ücretsiz server. -
F2P diye lotroya gelmeyin artık yeter -
Online değil ama King of Amalur: Reckoning var gayet güzel oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: [Romulus]
Allods Onlineda wow'a benziyor fakat oynamadığım için skill sistemi nasıl bilmiyorum
Allods F2P bir oyun değil, P2W bir oyun.Allods'un ücretsiz olduğu söylenemez aslında ki yalnızca oyuna giriş ücretsiz.Onun dışında, oyuna gerçek para yatırmadan, oyun içerisinde varlık göstermek çok zor.WoW'dan daha fazla para harcatıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hacıkafir
Molten Wow.Wow'u burada oyna en iyi ücretsiz server.
nerden yükleyebilirim bunu bende oynamak istiyorumda wowu bedava yada başka pvp serverler varmı -
pvp oynayacaksan torrent te hazır kurulu oyunu var wow wrath of the lich kingin en güzel pvp o pakette zaten.ama gerek yok kurun warcraftı online dota oynayın en iyisi item kas çara bak derdi yok 1 saat oyna siniriini stresini at kapat yat. -
Wow wrath of the lich king private oyna -
quote:
Orijinalden alıntı: _katalitiksoba_
quote:
Orijinalden alıntı: Hacıkafir
Molten Wow.Wow'u burada oyna en iyi ücretsiz server.
nerden yükleyebilirim bunu bende oynamak istiyorumda wowu bedava yada başka pvp serverler varmı
Arena tournament var en iyi pvp server ben orda oynuyorum -
pvp oynuyacağımda nerden indirebilirim biraz karışık açıkçası bide üyelik nerden alınıcak bide bende orjinal wow yüklü değil onudamı yüklemek gerek pm den yazarsınız linki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _katalitiksoba_ -- 9 Nisan 2012; 14:14:52 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X