Şimdi Ara

WoW için alternatif MMORPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ay sonra edit:Konu kendiliğinden uplanıverdi bende şuanki gelişmeleri yazayım.Öncelikle wow'a ara verdim tekrar başladım sonra yine verdim şeklinde devam eden bi döngünün içindeyim, legion'a kadar elimi sürmem diye düşünüyorum.Aşağıdaki oyunlarla ilgili birkaç deneyimim oldu onları da kalın yazayım güncel olarak merak eden okur.

22 Şubat 2015
    herkese selamlar, wotlk-cata dan beri süren macera artık tat vermiyor.Pvp de denge 0, resto klavyeye otursa 2k oluyor, yanına bide sv verirsen ladder'a giriyor.Bizim burda burst of speedimiz, leeching poisonumuz nerf yiyor.DK lar Restolar buff alıyor.Shamanlar üvey evlat olmuş zaten.Oturmuş bizde selfie çekip oyundan twit atıyoruz millet ne kadar no life olduğmuzu görsün diye.Her neyse mmorpg önerisi alıcam, eminim benim gibi bu krize girip yeni mmorpg deneyenlerniz vardır, şahsen bende daha önce denedim, ama kendime uygun olanı hala tam bulamadım.

TERA:50 gb bidaha indirmem, biraz leveling yaptım ama, hem mekanik hemde içerik olarak hoşuma gitmedi.HS de bi kart vardı 'doomsayer' bilen bilir, öyle tipler vardı oyunda 'bu oyun ölü oynamayın' gibisinden steam yüzünden biraz populerleştiğini duydum ama cık yani yine de oynanılacak bi oyun değil benim gözümde

Neverwinter:Dışardan hep olumsuz yorumlar alsamda ben çok ısındım bu oyuna genel olarak open beta ilk günü başlamıştım zaten.Bilmiyorum iniyor şimdi biraz hevesimi alırım hem.

Elder Scrolls Online:Beni betaya almadılar diye küsmüştüm biraz onlara ama p2p yerine b2p oluyormuş bu mart galiba, 1 kez alır sonra full oynarım belki diye düşünüyorum da öyle rastgele oyun alıp atıcak param yok o yüzden bilen arkadaşlardan bi yorum bekliyorum. biraz inceledim, ama class sayısı az geldi gözüme.Yine de param ve donanımım olunca bi ara deneyeceğim

Guild Wars 2:Hiçbir fikrim yok oyun şuan ne durumda b2p galiba, birde pvp de herkesin gear eşitleniyormuymuş öyle bir muhabbet vardı, bilmiyorum oyun ve sistem nasıl. oynadım, ama bilmiyorum.Oyunda garip bi çekicilik var.Bırakıyorsun, sonra özlüyorsun.Tıpkı ben küçükken wow'da olduğu gibi.Ama pvp yi sevmedim, sevemedim.anlamadığım bi şekilde ben adamı gıdıklarken o bana tek atıyor bam güm ışıklar saça saça.Biraz item eşit level eşit mantığı ''o kadar da eşit değil'' gibi geldi o yüzden.Ayrıca itemlerin eşitlenmesi mantığını da pvp ye bi türlü yakıştıramadım.

Archeage:Herşeyden önce pc kaldıramadı zaten oyunu, 1 dk lık loading screenler falan.Bir de göze çok ters geliyor oyun içi görüntüler, mekanlar falan.Ne biliyim ben de arkadaşım da ısınamadık oyuna girişimizde.Oysaki 130 küsür classlı oyun mekanikleri başta çok çekici geliyordu.

Aura Kingdom:Biraz takıldım, ama ne biliyim, ı-ıh yani.Arkadaş tavsiyesiyle geri bıraktım

Wildstar:10 levelda bıraktım.Mekanikler sağlam gibi ama uzay muzay ı-ıh ya, bize ters

Hala listemde oynamadığım(sistem yetersizliği veya zamansızlık) aion, black desert online, FFXIV, blade and soul var.Özellikle blade and soul'a bi bakmak istiyorum yakın zamanda bi bilgisayar işi halledebilirsem, beta giriş şeysinden satın alacağım.

onun dışında bakınıyorum internete, aion vardı bi ara populer, archage duyuyorum biyerlerden hep, swtor bitti mi bitmedimi(bitmesede oynamam zaten de) birsürü şey var.Bide şöyle jrpg bulsam animemsi grafikli, çok süper olur gözüm gönlüm açılır herneyse artık sizlerden haber bekliyorum alternatif için

edit:ulan blizzard adamlar hissetti oyunu bırakıcağımı, accountuma hots koymuşlar, az i.. değilsiniz ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28 -- 31 Ağustos 2015; 19:20:33 >

• Teso en iyisi wowdan sonra bence, b2p de oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wildstar
  • WoW dışındaki her oyunun çizim tarzı aynı, bunun bir adı vardı ama unuttum, hepsinde aynı hava var yani ifade de edemiyorum kendimi. WoW'daki gibi tok karakterler ve yapılar yok, sanki hepsi incecik bir kağıttan kesilip de yapıştırılmış gibi oyunun dünyasına, bu da inanılmaz kalitesiz duruyor. Uİleri desen aynı bir felaket, aynı dandik yazı fontları vs. WoW ile aynı kulvarda bile gözükmüyorlar. Lise öğrencilerinin kodladığı bağımsız oyunlar gibiler sanki.
  • Alakasız gelebilir ama WoW'dan baydıysan biraz tanka, topa, uçağa ilgin varsa war thunder, world of tanks bilmem ne oyna. Mmorpg olarak alternatif yok başka şey sarmıyor. Swtor gw2 vs hep oynadım ama WoW'a alışınca oynanıș falan çok bayık hantal geliyor. Azcık tür değiştir rpg bakma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 23 Şubat 2015; 10:18:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede tur olarak farklı ama oyun olarak online bir oyun bakabilirsiniz..mesela bf4 olabilir..

• üsteki arkadaşin dedigini derim bende.

Bf4
    arma3 bisuru modu var sec begen oyna

Full wow oynarsan fps oyunlarda körelirsin ara sira fps de oynamak lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek umut verici görünmüyor ama final fantasy a realm reborn var, indirebilirsem onu denemeyi düşünüyorum ama ps4 de uygulama içi indirme yaparken geceden koy, sabaha iner olayı biraz farklı olduğu için henüz başlayamadım. PC varsa oradan deneyebilirsin, 2 hafta ücretsiz deneme sürümü veriyor, daha sonra wow gibi hem satın alma, hem aylık ücretle oynanıyor.

• ESO ciddi derecede hardcore bir oyun. Aynı zamanda son derece zevkli. Tavsiye ederim.
  • Eso'yu beta da oynamıştım hiç hoşuma gitmemişti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Alakasız gelebilir ama WoW'dan baydıysan biraz tanka, topa, uçağa ilgin varsa war thunder, world of tanks bilmem ne oyna. Mmorpg olarak alternatif yok başka şey sarmıyor. Swtor gw2 bilmem ne hep oynadım ama WoW'a alışınca oynanıș falan çok bayık hantal geliyor. Azcık tür değiştir rpg bakma bence.

warthunderde tanklarda rusya tier 5, uçaklarda japonya F86f-30 sabrem var. Uçmak isteyenleri beklerim

• Oyun tavsiyesi olarak archage verebilirim. Ayrıca rogue nerfinin neyini anlamsız bulduğunu anlayamadım. 3v3 arenada ilk 5000 de dps classlar içinde en çok bulunan class 2v2 de 2. olan. Burst of speed saçmalığından dolayı sütun arkasında insanı çıldırtan bir classın birazcık nerf yemesine sitem etmek çok garip. Resto ve survival konusunda haklısın ama survival trapler nerfleniyor zaten.
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Epeydir oynamıyorum ben şu updatelerini yapayım bari. Wow aylığın bitmesine 1 hafta var heralde olmazsa tekrar açtırmam. İşten gelince kafa beyin kalmıyor iki oyunla birden uğraşılmıyor o yüzden pek bakamıyorum.

• Gw2 oynamanı tavsiye ederim.Ama saglam sistem ister.Bana gore tek kotu yanı gw2 nin wow daki binek olayı yok onun dısında pvp si daha zevkli bence wow dan.Archage onermicem ondada wow gibi aylik odeme sistemi var die biliyorum ve bu f2p oynayan oyuncuları baya zora sokuyo bahce fln satın alamıyosun ev kuramıyosun.Ayrımcılik var yani.Tesi da 27 martda b2p oluyo die biliyorum.Onu deneyebilirsin ama benim deneyen arkadaslarım cok cabuk sıkıldılar.Suan single skyrim oynuyolar ;).Fps olarak önerim sana titanfall olcak oyun cok hızlı oldugu icin sıkılmaya vakit bulamıyosun pek.Yada en basitinde minecraft oyna hatta tekkit modunu oyna arkadasınla sabaha kdr vakit cok rahat gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rokolix -- 23 Şubat 2015; 18:41:48 >
  • guild wars 2 öneririm.

sonderece adaletli bir oyun pay 2 win'in p si yoktur. ve oldukça kaliteli. yeni ek paketi çıkacak ilerde bomba bomba ilerleyen bir oyun. oyuncu kaybedeceğine günden güne topluluğu çığ gibi büyüyen içeriği çok zengin bir oyun.

pve'si, pvpsi, puzzle'ı, wvw'si. her çeşit zevke göre içerik mevcut oyunda. ve her ay ödeme yapmana gerek yok. para verdim ama oyuna giremiyorum diye gerilmene gerek yok gayet relax ve casual bir oyun.
  • Bu benim tavsiyem. Ver 25 lira bi cs:go al. Wowdan sıkıldığın an çık gir cs go ya 1-2 oyun at geri wowa gir. Ben böyle yapıyorum hiç baymıyor
  • LİNEAGE II ülkede bir kesim oynarken neden diğer kesim bu oyundan bu kadar habersiz anlamadım efsane oyundur bir göz at
  • yaw hocam 2 yıldır resto oynuyom restolar nasıl uçup gidiormuş anlamadım
    priestin shamanın dk nın magenin eline vermişler bir purge partnerine heal atamıorsun yahu sırf bu purge olayından restodan soğudum shaman kasıom
  • quote:

Orijinalden alıntı: RestocuTN

yaw hocam 2 yıldır resto oynuyom restolar nasıl uçup gidiormuş anlamadım
    priestin shamanın dk nın magenin eline vermişler bir purge partnerine heal atamıorsun yahu sırf bu purge olayından restodan soğudum shaman kasıom

konu 5 ay öncesinin dikkatini çekerim
  • Zamanında WOW u bıraktım GW, diablo vs alıp denedim ama yok olmuyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.