Şimdi Ara

WoW için alternatif MMORPG (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "Disco resto shaman gibi heallerler disspell ve stun ile bir şekilde öldürülebiliyorlar." demişsin aynısı restodruid için de geçerli, şimdi ilk önce sakin olalım düzgün bir şekilde tartışalım tamam mı, agresifliğe gerek yok. 1v1 de 1 dps in healerı kesmesi zaten zordur yani eşit oyunculuk seviyesinde olurlarsa tek başına zaten discpri restoshaman restodruid herhangi bir healerı kesemezsin kolay kolay bunu hallettik şimdi devam ediyoruz. Restodruide gelelim bir kere restodruidi sen ayı formunda stunlayıp kesmeye çalışıyorsan ve sende dispell yoksa sen onu kesemezsin o işi unut ama insan formunda stunlarsan çok rahat kesebilirsin (kesebilirsin dediğim tek başına kesemezsin tabii 2 dps olduğunuzu düşün) çünkü insan formunda iken diğer healerlara göre çok düşük savunmaları var eğer druidin varsa insan ve ayı formundaki armorlarına bak karakter panelinden ve mouse ile üzerine gel o armorun %kaç fiziksel hasar savunma farkı oluyor insan ve ayıya göre gör. O yüzden restodruide op op demenin bir anlamı yok. Benim anladığım kadarı ile sen 2v2 oynamışsın arena oynadıysan biraz 3v3 felan takıl anlarsın demek istediğimi . Ve yine söylüyorum dispell in ne olduğunu biliyor musun ? Shaman purge, Priest dispell magic bunları ne işe yaradığını biliyor musun? restodruidin üzerine attığı HOT (healing over time) ların magic effect olduğunu biliyorsun değil mi ?

• emre510 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum kardeşim druidlere op diyen bir tek ben değilim yanlız bunu belirtmek isterim. Eu foruma girdiğinde herkez druidlerin opluğundan şikayetçi. Benim op dediğim sadece heali değil zaten. Çok fazla ccsi ve kaçma skilli var. Yani ne kadar stunlarsan stunla kaçıp canını fulleyip dolduruyor. Oynamayı bilen bir resto druidi zaten kesene kadar ölmüş oluyorsun. 2vs2 yaparım genelde fakat 3vs3lerdede eğer tabloya bakarsan ilk 100 içerisinde 40 50 tane resto druid var. Niye druidin op olduğunu kabullenmiyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Benimde 100 level mainim druiddi mop zamanında bırakmıştım. Sonda wodda tekrar döndüm ama o kadar buffladılar ki insanı bıktırdılar basitlikten.
  • Bir FF fanboyu olarak Final Fantasy XIV'yi öneririm. Şu an en popüler MMORPG olma yolunda ilerliyor. Yazdığım yazıyı da okursanız oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_109623239/f_//tm.htm#109727876
  • Final fantasy ve star wars on numara wowdan sonra beni en cok kendine baglayan oyun lar

Bu arada starwars un hikayesi ve isleyisi wowa gore cok ileride

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmonster25

Bir FF fanboyu olarak Final Fantasy XIV'yi öneririm. Şu an en popüler MMORPG olma yolunda ilerliyor. Yazdığım yazıyı da okursanız oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_109623239/f_//tm.htm#109727876

Legion çıktıktan sonra yine unutulacak diğer bütün mmolar ve wow çıktığı günden beri hala denk bir oyun çıkamadı

• Legion artık son kurşun gibi bir şey WoW için. WoW gerçekten baya outdated olmuş bir oyun. Subscription-base pazarında her zaman Final Fantasy vardı. FFXI ve FFXIV. FFXI Türkiyede neredeyse hiç bilinmezken WoW'a, WoW olduğu dönemde kafa tutan tek oyundu şu anda da FFXIV ile SE Blizzard'ı geçme yolunda.WoW'un 3-4 yılda getirdiği contentı 1.5 yıla sığdırdılar ve gün geçtikçe artıyor Sub sayısı. Şu an 5 Mil civarında. Denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmonster25

Legion artık son kurşun gibi bir şey WoW için. WoW gerçekten baya outdated olmuş bir oyun. Subscription-base pazarında her zaman Final Fantasy vardı. FFXI ve FFXIV. FFXI Türkiyede neredeyse hiç bilinmezken WoW'a, WoW olduğu dönemde kafa tutan tek oyundu şu anda da FFXIV ile SE Blizzard'ı geçme yolunda.WoW'un 3-4 yılda getirdiği contentı 1.5 yıla sığdırdılar ve gün geçtikçe artıyor Sub sayısı. Şu an 5 Mil civarında. Denemenizi tavsiye ederim.

Valla çok oyun denedim ama wowdaki hissi hiçbir oyun vermiyor birde böyle asya tabanlı firmaların yaptığı oyunlara karşı önyargım var baya hoşuma gitmiyor tarzları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

Final fantasy ve star wars on numara wowdan sonra beni en cok kendine baglayan oyun lar

Final Fantasy hakkında fazla bilgim yok ama Star Wars fiyaskonun gerçek anlamı olsa gerek.Wow ile karşılaştırılan oyun f2P ve acaba 500bin kullancısı var mıdır?Ayrıca hikaye olarak wow ile bir tutulması saçma.İkisi farklı temalardan hayat buluyor.Star Wars çıktığında ilk deneyenlerdenim, başkasından hesap alarak.2 ay bile dayanamadım zaten benden sonra Guild Wars gibi al oynaya döndü sonra da bedava oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

Final fantasy ve star wars on numara wowdan sonra beni en cok kendine baglayan oyun lar

Final Fantasy hakkında fazla bilgim yok ama Star Wars fiyaskonun gerçek anlamı olsa gerek.Wow ile karşılaştırılan oyun f2P ve acaba 500bin kullancısı var mıdır?Ayrıca hikaye olarak wow ile bir tutulması saçma.İkisi farklı temalardan hayat buluyor.Star Wars çıktığında ilk deneyenlerdenim, başkasından hesap alarak.2 ay bile dayanamadım zaten benden sonra Guild Wars gibi al oynaya döndü sonra da bedava oldu.

star wars cıktıgı zaman oynamadım daha yeni oyanamaya basladım 3 gun oldu.

oyun oncelikle f2p falan degil. f2p bildigin wow daki trial gibi birsey. hala aylık odeme gerekiyor oyunu full oynayabilmek. daha yeni 50 level oldum , 60 a kasmam gerekiyor, lakin story kısmı, hikayeyi isleyisi bana gore en iyi MMO

ayrıca oyuncu sayısına gelirsek US sunucuları oglenden sonra full doluyor. eger suan oynamıyorsanız, oynamanızı oneririm.

• Rappelz denedin mi? Oyuncular türkte çok var hemde üst lvller alt lvllere karşı çok yardımseverler hatta muhabbeti ilerletirsen direk sahipleniyorlar cidden oyun başı bi 20 lira gm sağlam bi korlu pet al kasilmaya başla çok rahat kasarsin zaten başka hiç bi şey gerekmez üst lvllere kitle gitsin hepsi para babası zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

5 ay sonra edit:Konu kendiliğinden uplanıverdi bende şuanki gelişmeleri yazayım.Öncelikle wow'a ara verdim tekrar başladım sonra yine verdim şeklinde devam eden bi döngünün içindeyim, legion'a kadar elimi sürmem diye düşünüyorum.Aşağıdaki oyunlarla ilgili birkaç deneyimim oldu onları da kalın yazayım güncel olarak merak eden okur.

22 Şubat 2015
    herkese selamlar, wotlk-cata dan beri süren macera artık tat vermiyor.Pvp de denge 0, resto klavyeye otursa 2k oluyor, yanına bide sv verirsen ladder'a giriyor.Bizim burda burst of speedimiz, leeching poisonumuz nerf yiyor.DK lar Restolar buff alıyor.Shamanlar üvey evlat olmuş zaten.Oturmuş bizde selfie çekip oyundan twit atıyoruz millet ne kadar no life olduğmuzu görsün diye.Her neyse mmorpg önerisi alıcam, eminim benim gibi bu krize girip yeni mmorpg deneyenlerniz vardır, şahsen bende daha önce denedim, ama kendime uygun olanı hala tam bulamadım.

TERA:50 gb bidaha indirmem, biraz leveling yaptım ama, hem mekanik hemde içerik olarak hoşuma gitmedi.HS de bi kart vardı 'doomsayer' bilen bilir, öyle tipler vardı oyunda 'bu oyun ölü oynamayın' gibisinden steam yüzünden biraz populerleştiğini duydum ama cık yani yine de oynanılacak bi oyun değil benim gözümde

Neverwinter:Dışardan hep olumsuz yorumlar alsamda ben çok ısındım bu oyuna genel olarak open beta ilk günü başlamıştım zaten.Bilmiyorum iniyor şimdi biraz hevesimi alırım hem.

Elder Scrolls Online:Beni betaya almadılar diye küsmüştüm biraz onlara ama p2p yerine b2p oluyormuş bu mart galiba, 1 kez alır sonra full oynarım belki diye düşünüyorum da öyle rastgele oyun alıp atıcak param yok o yüzden bilen arkadaşlardan bi yorum bekliyorum. biraz inceledim, ama class sayısı az geldi gözüme.Yine de param ve donanımım olunca bi ara deneyeceğim

Guild Wars 2:Hiçbir fikrim yok oyun şuan ne durumda b2p galiba, birde pvp de herkesin gear eşitleniyormuymuş öyle bir muhabbet vardı, bilmiyorum oyun ve sistem nasıl. oynadım, ama bilmiyorum.Oyunda garip bi çekicilik var.Bırakıyorsun, sonra özlüyorsun.Tıpkı ben küçükken wow'da olduğu gibi.Ama pvp yi sevmedim, sevemedim.anlamadığım bi şekilde ben adamı gıdıklarken o bana tek atıyor bam güm ışıklar saça saça.Biraz item eşit level eşit mantığı ''o kadar da eşit değil'' gibi geldi o yüzden.Ayrıca itemlerin eşitlenmesi mantığını da pvp ye bi türlü yakıştıramadım.

Archeage:Herşeyden önce pc kaldıramadı zaten oyunu, 1 dk lık loading screenler falan.Bir de göze çok ters geliyor oyun içi görüntüler, mekanlar falan.Ne biliyim ben de arkadaşım da ısınamadık oyuna girişimizde.Oysaki 130 küsür classlı oyun mekanikleri başta çok çekici geliyordu.

Aura Kingdom:Biraz takıldım, ama ne biliyim, ı-ıh yani.Arkadaş tavsiyesiyle geri bıraktım

Wildstar:10 levelda bıraktım.Mekanikler sağlam gibi ama uzay muzay ı-ıh ya, bize ters

Hala listemde oynamadığım(sistem yetersizliği veya zamansızlık) aion, black desert online, FFXIV, blade and soul var.Özellikle blade and soul'a bi bakmak istiyorum yakın zamanda bi bilgisayar işi halledebilirsem, beta giriş şeysinden satın alacağım.

onun dışında bakınıyorum internete, aion vardı bi ara populer, archage duyuyorum biyerlerden hep, swtor bitti mi bitmedimi(bitmesede oynamam zaten de) birsürü şey var.Bide şöyle jrpg bulsam animemsi grafikli, çok süper olur gözüm gönlüm açılır herneyse artık sizlerden haber bekliyorum alternatif için

edit:ulan blizzard adamlar hissetti oyunu bırakıcağımı, accountuma hots koymuşlar, az i.. değilsiniz ha

geç olsun güç olmasın
    4story free to play bi oyun
    oynanıyor veletler de olmasa tadından yenmez

bu arada WoW a baslamak istiyorum ama gercek ten nerden nasıl alıcam bilemiyorum deneme sürümü varmı googl da tam anlamıyla acıklama bulamadım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.