Şimdi Ara

WoW dunyasina dahil olmasini istedigim iki ozellik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rogue a fatality diye bir skill gelsin finishing move olarak.Targetin hpsi %15in altına gelince falan açılsın.5 combo ile atılırsa ve rakip bu skillden yediği damage ile ölürse bolca kanlar fışkırsın ve geriye cesedi değil şu kalsın

WoW dunyasina dahil olmasini istedigim iki ozellik

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Rogue a fatality diye bir skill gelsin finishing move olarak.Targetin hpsi %15in altına gelince falan açılsın.5 combo ile atılırsa ve rakip bu skillden yediği damage ile ölürse bolca kanlar fışkırsın ve geriye cesedi değil şu kalsın

WoW dunyasina dahil olmasini istedigim iki ozellik

Senin Mortal Kombat'ın gelmiş bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Senin Mortal Kombat'ın gelmiş bence...

he valla şöyle trilogy falan bulayım da bir brutality çekeyim
  • valla oyuna gelmesini istediğim tek şey loot toplayıcı bi pet :D
  • diablo ile wowu birleştirip ultimayla harmanlasınlar tadından yenmez.

wowda RUNE sistemi görmek isterdim doğrusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Şimdi size "limon sıkıyorum" gibi gelecek; ama ne alaka yahu kervan? Madem kervan sistemini seviyorsunuz gidin Silkroad oynayın. WoW'un her olayını çözdünüz de bir kervan mı eksik kaldı? Arena takımı kurun, BG'lere katılın, mesleklerinizi kullanın para kazanmak için. Bu saatten sonra WoW'un yeni bir atraksiyona ihtiyacı yok.

adam diyor ki koskoca harita var o haritalar 80 olunca çöp oluyor uğramıyosun bile diyor işte kervan sistemi çıksın ki pvp ve oyundaki ekonomi canlansın diyor.Ama ikinci fikir daha güzel gemiler falan iyiymiş zaten azeroth la kalimdorun ortasına ada koyacaklarmış
  • Selamlar,

Evet aslinda aynen Ölüm lokumunun dedigi nedenden ötürü istiyorum bu veya buna benzer baska bir sistem gelmesini.
    TBC çikti, Azeroth öldü, Northrend geldi Outlands öldü. Simdi Azeroth makyajlandi ve Outlands+Northrend ölmüs olacak. (oyuncu kitlesinin yogunlugunun azalmasi harita bazinda)
    Vanilladan bu yana oynuyorum ve bu kisir bir döngü. Ben dünya haritasini açip izbe izbe yerlere gitmekten filan çok zevk aliyorum. Birakin kervan olmasin gerekirse ama
    avatar gelisimine katki saglayacak ve tüm haritalari kapsayacak bir sistem oturtulsa harika olurdu diye düsünüyorum. Denizlerin doku kaplamasini degistirerek denizleri
    aktif hale getiremezler. Ellerinde onca content var biraz aktive etseler diye umidediyorum.

Raventhold a reputation yapıp pickpocketing te master olmak vb vb. Of düşündükçe aklıma bir sürü şey geliyor.. Bunları ekle Blizzard bak DH 'den sesleniyorum

• Arkadaşlar gerçekten de fikirleriniz çok güzel hll olsun.. peki Blizzard'ın böyle bir öneri felan post yazılabilecek bir bölümleri yokmu acba. bunları bi oraya yazsanız şansınızı deneseniz.? hatta daha güzel olur. genel forum'dan yada oyun içinden GM'e söylense? sonuçta yazılmış söylense de birşey kaybedilmez ters birşet diyeceklerini sanmiyorum çünkü bunlari düşünmek herşeyin ötesinde çünkü aklı güzel şeylere kullanmak güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billaben -- 3 Aralık 2010; 16:15:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stygiant

Arkadaşlar gerçekten de fikirleriniz çok güzel hll olsun.. peki Blizzard'ın böyle bir öneri felan post yazılabilecek bir bölümleri yokmu acba. bunları bi oraya yazsanız şansınızı deneseniz.? hatta daha güzel olur. genel forum'dan yada oyun içinden GM'e söylense? sonuçta yazılmış söylense de birşey kaybedilmez ters birşet diyeceklerini sanmiyorum çünkü bunlari düşünmek herşeyin ötesinde çünkü aklı güzel şeylere kullanmak güzel.

Valla "Bana masal anlatın" diyene GM dönüp masal anlatıyorsa, "intihar edicem" diyeni sakinleştirmeye çalışıp psikolojik destek veriyorsa ben bu tür fikirlere hödö demeyeceklerini düşünüyorum.

Ayrıca official forumda bu konuyla alakalı bir section var diye biliyorum. Blizzard her türlü kaynaktan beslenir bu konularda.

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Benim isteğim Tier setlerle ilgili. Görünüşlerini sevdiğimiz setleri, yeni gelen itemların ezici üstünlüğünden dolayı bankaya kaldırıp atmak zorunda kalıyoruz. Ben isterdimki oyunda reforge sistemini andıracak fakat çok daha işlevsel bir sistem olsaydı. Diyelimki full lightbringer paladin setim vardı. İleride t13 setleri almaya başladım. Parça alabilmek için bosslardan yine token düşsün fakat tokeni kullanabilmek için elimde iki seçenek olsun. İsteyen gidip şu an olduğu gibi vendordan o token karşılığında yeni set parçasını alıp kullansın. İsteyende reforge vendorları gibi özel bir vendora gitsin. Sallıyorum şöyle bir interface çıksın. Chest tokenini koyuyorum sola, sağada lightbringer chest parçasını koyuyuorum. Imprint yada merge gibi bir düğmeye basıyorum ve tadaaa!
    Yeni t13 özellikleri taşıyan fakat lightbringer görüntülü itemim hazır. Tabi spec ayrımları yine olucak. Diyelim Lightbringer healer parçası koyduysam t13 tokeni koyunca sistem healer item konulduğunu algılayıp t13 healer statlarını işleyecek. Bu birleştirme-dönüştürme işlemi sadece tier setler arasında yapılacak. Bu sayede çok sevdiğimiz setler ile her daim dolaşıp, gücümüzden de birşey kaybetmeyeceğiz.

Geleceği görmüşüm resmen: 4.3 Preview – Transmogrification

Süper fikirdi ve olması lazımdı. Blizz yine blizzliğini gösterdi. Helal be

• You’ve been asking for it, and we were listening.

Demekki isteyince oluyormuş. Sırf bunun için bile geri dönmek isteyen insanlar olucaktır. Denizin dediği korsan muhabbetıde gelırse 10 numara olur.
  • ihale sistemi olsa misal inşaat işleri köprü möprü ihaleleri olup inşaat yapmakta zevkli olur bence.

ihale fesat bile karıştırırız
  • bir seçenek olsun çantaya düşen griler gold olarak biriksin diye mesela. diablo 3 de gelecek olan gerçek paraya ah olayı gelsin. ultima online benzeri ev kurma olayı falan gelsin ama oyun sisteminin bayağı değişmesi gerekir, o coğrafyalara çıkma zorunluluğu olmazsa millet şimdiki gibi şehirden çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

bir seçenek olsun çantaya düşen griler gold olarak biriksin diye mesela. diablo 3 de gelecek olan gerçek paraya ah olayı gelsin. ultima online benzeri ev kurma olayı falan gelsin ama oyun sisteminin bayağı değişmesi gerekir, o coğrafyalara çıkma zorunluluğu olmazsa millet şimdiki gibi şehirden çıkmaz.

Gerçek paraya ah derken?
  • Dungeon Finder, Otomatik BG sıraları, Arenalar, Şehirler içinde bir başka şehire gitmek için kullanılan portallar.. Blizzard insanlar hareket etmeden, kısa yoldan işlerini görsün diye bir ton olay yaptı. Bu saatten sonra haritayı aktif kullanmak için bir geliştirmeye gideceklerini düşünmüyorum.

Bu tip konularda sürekli olarak söylediğim gibi bu oyun 6. yılında ve oyuncular artık oyunu tüketti. Gelecek her yenilik, alışılmışlık olduğu için ya cezbedici olmayacak ya da 2-3 günden sonra sıkacak. WoW'da eğelenmek için paşa paşa instancelara girip aşağı yukarı aynı fight mekaniklerine sahip bossları defalarca kesmenin, arenalara girip her classın kendine heal attmasının, her healerın hemen hemen her şeyi dispell edebilmesinin, 500k can 10k resi sahibi adamlara vuramadan saatlerce dönüp durmanın zevkine varmanız gerek. Radikal değişikliklere gidilmeyeceği aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 19 Ağustos 2011; 3:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

Aiondaki gibi keşke itemin modeli başka bir iteme kopyalayan NPCler olsa.(Tabi Soulbound veya Accountbound olma şartı ile ve Clothlar plateye kopyalanmicak tabiki.yada tersi). Böyleye ya heryerde farklıfarklı setler görürdük yada heryerde aynı setler :d

isteğim kabul oldu
  • quote:

quote:

Aiondaki gibi keşke itemin modeli başka bir iteme kopyalayan NPCler olsa.(Tabi Soulbound veya Accountbound olma şartı ile ve Clothlar plateye kopyalanmicak tabiki.yada tersi). Böyleye ya heryerde farklıfarklı setler görürdük yada heryerde aynı setler :d

isteğim kabul oldu

Hakkatten

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

bir seçenek olsun çantaya düşen griler gold olarak biriksin diye mesela. diablo 3 de gelecek olan gerçek paraya ah olayı gelsin. ultima online benzeri ev kurma olayı falan gelsin ama oyun sisteminin bayağı değişmesi gerekir, o coğrafyalara çıkma zorunluluğu olmazsa millet şimdiki gibi şehirden çıkmaz.

Gerçek paraya ah derken?

diablo 3'de gerçek parayla alışveriş olacak oyun içi auction house a mesela 3 dolara item satışa çıkarabileceksin. onun gibi wow a da bekliyorum ilerde açıkçası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Gerçek paraya ah derken?

diablo 3'de gerçek parayla alışveriş olacak oyun içi auction house a mesela 3 dolara item satışa çıkarabileceksin. onun gibi wow a da bekliyorum ilerde açıkçası.

oldu olacak olacak gold satışıda serbest kalsın (gerçi şuan ne kadar yasak olduğu tartışılır) premium sistemi falanda gelsin

• o iş pek olacaga benzemiyor yasaklarlar onu cıksa bile bu haliyle millet adam öldürüyor bide gerçek parayi aktif olarak kullanılırsa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.