Şimdi Ara

wow bot??? warmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    beyler wowda herhangi bir illegalliğe izin war mı?
    yani silkroad gibi bot warmı desem daha doğru olcak...
    bazı sitelerde paralı bot satıldığını gördümde
    iyi forumlar...

• bot var anında ban da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leech King

bot var anında ban da var

demekki blizzard iyi çalışıyo

bişey daha sorayım paralı bot olmasının bi önemi warmı yoksa paralı/parasız hepsini banlıyolarmı?
  • kaç para verdiğine bağlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: queenTR

kaç para verdiğine bağlı

yaw genel bütün botlarda hemen hemen aynı 10 lira bişey...
  • ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisco34 -- 28 Ağustos 2008; 17:15:35 >
  • 100 YTL de versen 1 lirada versen bot = Ban

Silkroaddakilere GM demek wowdakilere hakaret olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Silkroad bot
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eywallah beyler kullanıcağımdan deil zaten sitede görünce kullanılıyomu diye merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

100 YTL de versen 1 lirada versen bot = Ban

Silkroaddakilere GM demek wowdakilere hakaret olur

Silkroadda aylık alışverişini yaparsan joymax'den GMler seni ellemiyor. Bu artık bir hurafe değil gerçek. Çünkü Silkroad gibi "exp" üzerine kurulmuş bir oyunda partyce olsa bile görevlerin azlığı ve az ödül vermesi gibi sebepleride katarsak ,el ile kasarak 50 level olmask bile imkansız artık. Wow ve SROnun benzer yönleri 0 bile değildir - lerdedir o yüzden.

• Silkroad...

Aslında birzamanlar sevmiştim o oyunu deli gibi taklamakan çölünün açılmasını beklerdik....

Arada bir o foruma bakıyorumda geçmişte sro formunun şimdiki haline gelmemesi için neleeer neler yapmıştık hepsi boşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 28 Ağustos 2008; 19:05:50 >
  • silk road ile wow kıyaslayamıyorum bile açıkçası
    wowdaki ciddiyet gmlerin önemli bi iunsur benim için
  • Wow bot var ama evde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Silkroad...

Aslında birzamanlar sevmiştim o oyunu deli gibi taklamakan çölünün açılmasını beklerdik....

Arada bir o foruma bakıyorumda geçmişte sro formunun şimdiki haline gelmemesi için neleeer neler yapmıştık hepsi boşa

Evet forum çok değişti ayrıca oyunda gerçekten çok değişim gösterdi. O 2 yıl önce oyun daha yen iyeni tanınmaya başlarken ne kadar güezl günler geçiridik yav. Tam guild party ve sohbetin en iyi zamanlarıydı. Ciddyet yok oyunda artık.

• hiç heveslenme anında banlarlar kesinlikle tolerans yok
  • Bg lerde özellikle Av de geceleri bota bırakan çok oyuncu görüyorum. Oyuna başlar başlamaz mağranın dışında AV trinketine basip ally main base ye gidiyorlar orda afk olmamak icin sağ sola gidip duruyorlar. Ne kadar reportta desem sanırım gece 12 den sonra allyler transa geciyor. 1 kişi bile report demiyor. zaten 5-6 kişi botta bırakıyor 5-10 kişi 2 adım yürütüp alt+tab yapip nete daliyor 10 kişide yarı baygın ne yaptığını bilmiyor. 10 kişiyle av oynanıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolihsan

Bg lerde özellikle Av de geceleri bota bırakan çok oyuncu görüyorum. Oyuna başlar başlamaz mağranın dışında AV trinketine basip ally main base ye gidiyorlar orda afk olmamak icin sağ sola gidip duruyorlar. Ne kadar reportta desem sanırım gece 12 den sonra allyler transa geciyor. 1 kişi bile report demiyor. zaten 5-6 kişi botta bırakıyor 5-10 kişi 2 adım yürütüp alt+tab yapip nete daliyor 10 kişide yarı baygın ne yaptığını bilmiyor. 10 kişiyle av oynanıyor..

gece base'e gidip tauren shaman ablamızın mağarasında içeri girip afk olanlardan tut, salaklara kadar gece gece türlü insan var. Geçen av'de (rog ile oynarken) hep yaptığım gibi önden dun baldar bnkar'larına koştım benden başka herkes bizim base de, 15 tane ally 39 horde'u kesip üstüne drek'i tatlı niyetine yediler. Bu kadar olur dedim.
    Hadi onu geçtim artık bg'lerde de anal spamı yapıyorlar, hepsine ANAL [Report] lazım ya, dur bakalım...

• cidden o anal muhabbeti nerden çıktı? privatelerde görüyorum hep anal [link] falan :S
  • privite ı geç orjinalde deli gşibi, biri sabah başlaytıyor bunu o adam ayrılsa bile diğerleri devam ettiriyor, içim dıım anal oldu, akşama kadar durmuyor
    ordan bg'lere taşıyor tabi, kendime anıl diyeceğime anal diyeceğim artık!

anal priest LF hc!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.