Şimdi Ara

Wow aylık ücret/ token hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Öncelikle belirteyim daha önce wow oynamadım.

Arkadaşım şöyle bir mevzudan bahsetti. Bildiğimiz gibi aylık/ 2 aylık paketleri var wowun. Arkadaşım dedi ki geçen sene gelen bir sistem sayesinde oyunu sadece bir aylık satın alıyoruz, daha sonra oyun içinde gold kasarak token alıyoruz token ile de süre uzatıyoruz. Yani bir aylık alıp sınırsız oynayabiliyoruz.

Var mı böyle bir şey mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinum Sabbathi

Bir ayda kasmak mümkün mü o goldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

quote:

• quote:

quote:

quote:

Hocam bir şey yazar mısınız Rica etsem

• quote:

quote:

quote:

quote:

teorik olarak mümkün de yeni başlayan birinin ilk ayda yapabileceğini sanmıyorum o kadar altını

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teorik olarak mümkün de yeni başlayan birinin ilk ayda yapabileceğini sanmıyorum o kadar altını

Bir defalık alsam yapamam yani :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Oyunu bilen adam 1 gün de de kasar tokeni, bilmeyen öğrenene kadar oyun süresi biter, mevzu bu dostum.

Anladım hocam boşuna heveslenmeye gerek yok yani, teşekkürler.

• Buyuk ihtimalle 1 aya gold kasacak seviyeye gelemezsin fakat soyle bir onerim olabilir sana. Arkadasinla baslayacaksan eger buyuk ihtimalle sana yardimci olacaktir. 2-3 haftada buyuk ihtimalle cogu konuda bilgin olur tabi ingilizcen de varsa zorlanmazsin fazla. Onun haricinde eger sabredip kisa surede en azindan 4-5 karakter kasabilirsen rahatlikla gold kasabilirsin diger aylarda. Alacagin ekstra 2 aylik sure bunun icin yeterli olur bence.
  • Teşekkür ederim hocam bilgi ve tavsiye için.

• Level klasman biraz süreceğinden zor.

2.aydan itibaren kasabilirsin ama, birde farm yapmaktan sıkılmaman gerekiyo, AH e oynamak tecrübe işi olduğundan geriye farm seçeneği kalıyo, sıkılmadan 2-3 saat kassan güzel gold gelir günde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az çok oturdu hocam kafama. Birkaç ay gold kasmadan oyunu öğrenmeye harcamak gerekiyor sanırım. Daha sonra da halledilir zaten oyunu öğrendikten sonra. Teşekkür ederim cevap için.

• quote:

Merhabalar. Öncelikle belirteyim daha önce wow oynamadım.

Arkadaşım şöyle bir mevzudan bahsetti. Bildiğimiz gibi aylık/ 2 aylık paketleri var wowun. Arkadaşım dedi ki geçen sene gelen bir sistem sayesinde oyunu sadece bir aylık satın alıyoruz, daha sonra oyun içinde gold kasarak token alıyoruz token ile de süre uzatıyoruz. Yani bir aylık alıp sınırsız oynayabiliyoruz.

Var mı böyle bir şey mümkün mü?

Gold kasmakla uğraşınca zaten oyunu oynayamamış oluyorsun ne anlamı var süreyi uzatmış olmanın? Kazandığın token gold kasmana yarıyor yani ne anlamı var? Eskiden birileri yasal olmayarak gold satıyordu ve rapor edilip yasaklanıyorlardı, Blizzard bu piyasaya el atmak istedi token'i çıkardı oyunu daha çok ticarete bulaştırdı ve kalitesini düşürdü. Oyuncular daha çok gold mount b.k püsür kasmakla meşgul oluyor. Ama işte yok olan oyuncu sayısı ile karşılığını görüyorlar. Şöyle satış varmış böyle satış varmış kim ne derse desin oyun içindeki oyuncu sayısının herkes farkında.

• ledie L kullanıcısına yanıt
    Farkında olmadan Blizzard'a çalışıyorlar işte, gold kasıp satıyorlar, Token'ı para vererek alan da Blizzard'a para kazandırıyor; bu arkadaşlar bir nevi ırgatlık yapıyorlar, yani pamuğu topluyorlar... Her durumda da kasa kazanıyor kısacası.
    E tabiî, "ben gold kasarken eğleniyorum" diyene de bir şey denmez. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 20 Ekim 2016; 14:50:15 >
  • 110 lvl olduktan sonra rahat kasarsın. bakma biraz vakit alır ama kasılır.
  • Oyun oynayacağın süreyi gold kasmaya adarsan kasılır. Kendi benzinini üretmekten arabaya binmeye vakit bulamamak gibi bir şey.

Şu an paket başı olduğu için mattler craft itemler para yapıyor 3 ay sonra fiyatlar dibe düşer.

Sistemini kuran güzel para kasar doğru fakat günlük daily yapayım iki dungeon bg atayım çıkayım tarzı oynayan adam token falan alamaz.

• Oyununuzu oynayarakta token parasi cikarabilirsiniz. Mesleklerden birini herb yapin. Gorev gezerken para eden herbleri toplayin. Herb world questlerini yapin. Cok rahat kasarsiniz. Diger meslekler daha iyi fakat biraz piyasaya hakim olmak gerekiyor. Ben gunde 100k rahatlikla kasiyorum. Paket basi baslamis olsaydim 200 300k rahat kasilirdi.

• Bir arkadasim wodda basladi oyuna. Ilk ay para verdi ondan beri para vermiyor.

Ha kendisi chinese farmer gibi birsey. Su an 7ay tokeni var hala.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.