Şimdi Ara

WoW'a şu saatten sonra başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç wow tecrübem yok. küçüklükten beri istedim aylık ödeme var diye başlayamadım. 2 yıldır da "şu saatten sonra başlasam da hiçbir zaman eğlenecek konuma gelemem, millet yıllardır kasıyor." düşüncesiyle başlayamadım. en son gw2 aldım ona da ısınamadım. son kapı WoW kaldı. sizce hiç bilgisi olmayan biri başlasa zevk alabilir mi?

• Efsanelerini, kitaplarını okuduktan ve Warcraft 3 oyunlarını oynadıktan sonra insan ister istemez oyuna ısınıyor. Wow her zaman başlanacak bir oyundur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Efsanelerini, kitaplarını okuduktan ve Warcraft 3 oyunlarını oynadıktan sonra insan ister istemez oyuna ısınıyor. Wow her zaman başlanacak bir oyundur.
    aklıma iğrenç bi espiri geldi ama yapmıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinsdy

Alıntıları Göster
    minderbobun aklından geçenler:
    yat uyu kardeşim ne wowu bu saatten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

benim de aklıma geldi ama yapmayalım boşver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oyundur abi sürekli yenileniyor zaten ogrendikten sonra halledersin her séyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

Oyun oyundur abi sürekli yenileniyor zaten ogrendikten sonra halledersin her séyi
    bilmiyorum sen böylemisin ama bu sorular şundan geliyor sanırım

herkes kastı bir yere geldi bu saatten sonra kasılmaz çünkü herkes de var mantığı doğru mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 3 ne zaman çıkacak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    hatta elemanın biri konu açmıştı en yeni server hangisi diye. çünkü wowu bilmeyen adam knight silkroad gibi eski serverda başlayan ezilir sanıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

hatta elemanın biri konu açmıştı en yeni server hangisi diye. çünkü wowu bilmeyen adam knight silkroad gibi eski serverda başlayan ezilir sanıyo
    başlanır
  • Şu soruyu sormaktan bıkmadınız mı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefarius

Şu soruyu sormaktan bıkmadınız mı ya
    Gayet iyi,başlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

Gayet iyi,başlanır

Alıntıları Göster
    Tabiki başlanır. Diğer oyunlarla kıyaslama düşüncesine girme, o düşündüğün gibi bi olay yok, oyunda o şekilde bi dengesizlik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belegurth

Tabiki başlanır. Diğer oyunlarla kıyaslama düşüncesine girme, o düşündüğün gibi bi olay yok, oyunda o şekilde bi dengesizlik yok.

Alıntıları Göster
    dur o igrenc espriyi ben yapayim :D

su saatten sonra dedigin saat kactan bahsediyoruz tam olarak? :D
    zuhahahhahahahaha :D

baslanir, baslanir. herkes wow eskiden soyle guzeldi boyle guzeldi muhabbeti yapiyo, eskiyle kiyaslayamam tabi ki, mop la basladim. ama gayet de zevk alarak oynuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

su saatten sonra dedigin saat kactan bahsediyoruz tam olarak? :D
    zuhahahhahahahaha :D

WoW'a şu saatten sonra başlanır mı?
  • Walter Heisenberg kullanıcısına yanıt
    puhahahahahah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

puhahahahahah :D
    Şuan ki wow 5 para etmez bence. Feenix Wow Yada Molten Wow gibi bedava private serverlarda başlayabilirsin. He 2006 yılında bende orjinal oynuyordum sonuna kadar hak ediyordu.70 paketi geldiğinde bıraktım retaili private sana yeterde artar bile yani ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WE neED

Şuan ki wow 5 para etmez bence. Feenix Wow Yada Molten Wow gibi bedava private serverlarda başlayabilirsin. He 2006 yılında bende orjinal oynuyordum sonuna kadar hak ediyordu.70 paketi geldiğinde bıraktım retaili private sana yeterde artar bile yani ..

Alıntıları Göster
    Oyun zaten 2 senede bir yenileniyor itemlerini 2 hafta içinde en iyi raide girebilecek kadar iyi yapabiliyorsun .Zaten yüksek levella düşük level dg leri ve questleri yaparsın repu kasarsın bide exploration yaparsın achievement puanların zaten uçar gider hiçbir farkın olmaz

• "Şu saatten sonra siyasete başlanır mı?" desen bir daha düşün denirdi fakat başlayacağın bir oyun. Sakın yapma diyecek halleri yok tabiki.

Bu arada küçüklükten beri demişsin kaç yaşındasın merak ettim. Lise veya üniversitelik bir yaş ise başlama, otur ders çalış desek bunu yaparmısın? Hayır...! Dediğini duyar gibi oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

70 paketi geldiğinde bırakıp büyük bir halt yapmışsın, tebrik ederim. Bu vanilla başkaydı yeaa, ondan sonra çok bozdu diyen tipler bir bitmedi gerçekten. The Burning Crusade bana göre oyunun en iyi zamanıydı. WoTLK sadece Arthas için bile oynanırdı. İnsanları oyundan soğutacağınıza bilmediğiniz şeyler hakkında yorumda bulunmayın. Adam belki oyuna başlayıp büyük bir zevk alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

Gayette zevk alıyorum , hala dünyanın en iyi mmorpg oyunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.