Şimdi Ara

Wow'a Başlıyorum ama Realm ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu dün aldım , bugün patchlerin yüklenmesi bitti ve bu akşam wow dünyasına bi giriş yapıyım diyorum.Belki daha önce orj'de oynayamadım ama 3 yıldır , yazları private serverlarda oynamaktan dolayı tecrübem had safhada :D
    İlk sorum şöyle ; Ally - Horde popülasyonu dengeli olan , heryerde 80 lvl'ların kaynamadığı , Türk arkadaşların bulunduğu , Türk guildi bulabileceğim (Türklerin ele geçirdiği realmleri istemiyorum :D) bi realm istiyorum .Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim şimdiye kadar türkler arasında en fazla duyduğum serverlar ; Burning Legion,Karazhan,Dunemaul bu serverlara pek sıcak bakmıyorum ama siz ne dersiniz ? Bu arada PVP realm'i arıyorum ve de Horde olmayı düşünüyorum

Ayrıca oyuna yeni başlıcak veya başlamış arkadaşlar varsa burdan iletişime geçebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco_love -- 21 Temmuz 2010; 20:04:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: falco_love

Arkadaşlar oyunu dün aldım , bugün patchlerin yüklenmesi bitti ve bu akşam wow dünyasına bi giriş yapıyım diyorum.Belki daha önce orj'de oynayamadım ama 3 yıldır , yazları private serverlarda oynamaktan dolayı tecrübem had safhada :D
    İlk sorum şöyle ; Ally - Horde popülasyonu dengeli olan , heryerde 80 lvl'ların kaynamadığı , Türk arkadaşların bulunduğu , Türk guildi bulabileceğim (Türklerin ele geçirdiği realmleri istemiyorum :D) bi realm istiyorum .Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim şimdiye kadar türkler arasında en fazla duyduğum serverlar ; Burning Legion,Karazhan,Dunemaul bu serverlara pek sıcak bakmıyorum ama siz ne dersiniz ?

Ayrıca oyuna yeni başlıcak veya başlamış arkadaşlar varsa burdan iletişime geçebiliriz

Hocam Karazhan gayet iyi bir realm. Bende Karazhandayım ama acc şu an frozen 1-2 aydan evvel bşlamayacağım askerden yeni geldim ama dediğim gibi karazhan iyidir...

• Karazhanda valla çok oyuncu yok ve piyasası da iyi değil; lâkin iyi oyuncular, guildler vardır onu garanti edebilirim. Hani Türk sayısı da az da değil.
  • Aslında karazhan benimde aklıma yatıyo ama bu siteden baktımda http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php?sort=server Horde'lar %83 , biraz fazla sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco_love -- 21 Temmuz 2010; 20:30:02 >
  • Evet orası da var. Horde olarak çok eziciyiz, fena ezeriz, öperiz :D :D Raid yaptırmayız pek, onlar da bg yaptırmaz bize :D Bg de zaten öle bişe ki, mübarek 1 yılda sıra geliyor grupla girmediysen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gotenks

Evet orası da var. Horde olarak çok eziciyiz, fena ezeriz, öperiz :D :D Raid yaptırmayız pek, onlar da bg yaptırmaz bize :D Bg de zaten öle bişe ki, mübarek 1 yılda sıra geliyor grupla girmediysen.

Evet horde olarak fena eziyozda artık yeni migratelerle ally lerde kök söktürücek durumda karazhanda. Gerci bunun daha cok bir çok büyük ally guildininde horde geçmiş olması etkilcektir artık her yerde

For The HORDE !!

• Eger her yerde turk görmek ıstıyorsan DUNEMAUL derım org da bı seslendınmı ıstemedıgın kdr turk bulursunn...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Steam'e geliyor.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DUNEMAUL'u kesinlikle ÖNERMİYORUM... KO diye tabir edilen berbat bir oyuna dönüştürmeye çalışan insan sayısı çok orada..Ben kendi serverim olan Deathwing'i öneriyorum.Hem çok güzel bir battlegroup'u var hemde gayet dengeli ve güzel bir server.Tabiki horde açmalısın :)
  • Hazır konu açılmışken ben de sorayım.

Ben de bir realm alıyorum.Yakında başlayacağım hayırlısıyla.Türklerin az olduğu(hiç değil az), ally horde sayısının dengeli olduğu,az oyuncusu olmayan olsun yeter.(PvE,PvP farketmez)

Biraz araştırdımda kafama yatanlar şunlar: Blade's Edge,BronzeDragonflight,Burning Legion,Doomhammer.Bunları önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

DUNEMAUL'u kesinlikle ÖNERMİYORUM... KO diye tabir edilen berbat bir oyuna dönüştürmeye çalışan insan sayısı çok orada..Ben kendi serverim olan Deathwing'i öneriyorum.Hem çok güzel bir battlegroup'u var hemde gayet dengeli ve güzel bir server.Tabiki horde açmalısın :)

Hocam Dunemaul ve Burning Legion KO'cuların yuvası haline gelmiş galiba , Millet dertli Ben de zorda kalmadığım sürece bulaşmam heralde bu serverlara.
    Peki Deathwing'deki türk sayısı nasıl mesela Türk guildleri varmı ?
  • Bu arada sitelerden araştırdım Horde - Ally dengesi en iyi olan realmler şöyle ;

Shattered Hand
    Skull Crusher
    Hakkar
    Grim Batol
    Executus
    Frostwhisper
    Darksorrow
    Burning Legion
    Agamaggan

Bu realmlerde oynayan arkadaşlar Türk popülasyonu hakkında bilgi verirlerse tam süper olacak
  • 2 sene boyunca Shattered Handde oynadım. Çok kötü bir server olduğunu söyleyebilirim. SH İsveçlilerin Burning Legion'ı dır. Seviye çok aşağıda ve serverın 95% i İsveçli. Türk bulamazsın orada. Trade de paso isveççe konuşulur.

Grim Batol'da 1 sene oynadım. Bayağı Türk var özellikle Horde tarafında. TBC zamanının en iyi PvE Türk guildları bu serverdaydı. Ben de bir Türk guildındaydım ve benim için ilk ve son oldu bu. Bir daha Türk guildları mı? Asla. International olsun, guildda kafa 2-3 Türk arkadaşın olsun yeter.

Burning Legion'ın zaten kötü olduğu söyleniyor. Diğerlerini de bilmiyorum.

Şu anda Draenor'da oynuyorum 2 senedir ve guildımdan progress olarak değil ama beraber oynadığımız arkadaşlar adına memnunum. Seviyeli, aklı başında insanlar. 3-4 de Türk arkadaşım var aktif olarak oynayan aynı guild'ta. Kendi kendimize kavruluyoruz. Türk oranı Horde tarafında 5% civarlarında ya da daha azdır. Kendi serverımı önerebilirm bir PvE server olarak.

• Ragnaros tarafına uğra genel popülasyon iskandinav ama seviyeli insanlar. Allly horde oranı 1/1.83 . O realmde türk oyuncu sadece 2 kere gördüm onlarda baya pro idi. (Adamlar full wrathfull falan) Biz birbirimize yeteriz

Ayrıca ICC 25M HC ilk 6 boss temizleniyor pugla
  • walla puglar icc hc 25 de 2. bossu kesebiliosa helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum...
    Biz dağıtalım guild'ı en iyisi, millet pug'la 2. boss hc modda kesiyo... peh!
  • Bizim serverda HC Pugla Lich King'e kadar geldiler.Hatta tanklayan kişi arkadaşım Elali bakabilirsiniz armoryden full pugla yaptı o itemleri
  • PuG değildir o. Calendar diye birşey var oyunda. Guildı olamayan adamlar her hafta buluşup ICC yapıyorlardır. O PuG her hafta 3 aşağı 5 yukarı aynı adamlardan oluşuyordur. Her hafta değişik değişik PuGla gidip ICC heroic temizlemek olacak iş değil çünkü. Zırdelifişeğin dediği gibi, durum eğer dediğin gibiyse, biz oyunu bırakalım hakikaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

PuG değildir o. Calendar diye birşey var oyunda. Guildı olamayan adamlar her hafta buluşup ICC yapıyorlardır. O PuG her hafta 3 aşağı 5 yukarı aynı adamlardan oluşuyordur. Her hafta değişik değişik PuGla gidip ICC heroic temizlemek olacak iş değil çünkü. Zırdelifişeğin dediği gibi, durum eğer dediğin gibiyse, biz oyunu bırakalım hakikaten

Star Wars Old Republic yolu görünmeye başladı sanırım uzaktanda olsa
  • Evet Burning Legion Horde tarafını polonyalılar işgal etmiş durumda trade kanalında sürekli lehçe yazıyorlar sayelerinde szukam kurde kurwa nie ta gibi kelimeleri öğrendim türk oyuncular yazdıklarında ise kebab language diye alaycı ifade takınıyorlar kısacası bu servera da gelme derim belki alliance tarafı olabilir(oynayan arkadaş varsa yazsın).ayrıca kendine 80 level oyuncuların bol olduğu bir server seç yoksa raid yapmakta çok zorlanırsın.
    yeni moda itemleri ninjalamak bu oyunun yaş seviyesi demeyim de beyin seviyesi gittiçe düşüyor o ninjaladıkalrı itemler 5 ay sonra hiçbir işe yaramayacak
  • Walla düzgün bir realm bulsam ben bile düsünüyorum migrate i yada Worgen bir karakter kasmayı şu an karazhan da char ama arkadaşlarla görüstügüm kadarı ile server pek iyi durumda değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 22 Temmuz 2010; 11:53:00 >
  • Arkadaşlar son olarak şöyle söyleyim Türkler Horde olarak Dunemaul - Birazda Twisting Nether ve Karazan'ı - ele geçirmişler.Ama bu üç serverdada Horde'lar lehine aşırı dengesizlik var galiba.
    Executus , Skullcrusher realmleri dengeli ve kalabalık ama türk sayısı hakkında hiç bir fikrim yok.(Frostwhisper ve Grim Batol'de dengeli ama pek kalabalık değil heralde !) Bende oyun içinde realmleri deneyerek , soruşturarak seçimimi yapıcam .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.