Şimdi Ara

wotlk retri paladin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar mmo-champion da wow forum sayfasından alınmış bi haber gözüme çarptı. ingilizcem yeterli olmadığı için tercüme edip yazan olursa sevinirim.

Retribution paladins
    We have mentioned in the past that we would like to improve Retribution Paladins in Wrath of the Lich King, we just don't have a lot of specific details to release regarding this right now. We did say we plan on changing how their abilities work to share gear with warriors which will help make it easier for them to gear up though.

• ya 2 kere yapmışım göremedim özür dielrim
  • Retri paladinleri Woltk ile geliştirmeyi düşündüğümüzü belirtmiştik, ancak bununla ilgili şu an ayrıntı veremeyiz.
    Paladin yeteneklerinin çalışma şeklinde yapmayı düşündüğümüz değişiklik ile Warrior itemlerini paylaşmaları sağlayarak daha kolay gearlanmalarını sağlamayı planlıyoruz.
  • aslinda bu warriorlarin pek istemedigi birsey ozellikle prot warriorlarin :)
  • Evet bu geliştirme muhakkak gerekli bence çünkü iyimser olarak 70 gerçekçi olmak gerekirse 60 tan sonra healer olmak iyice zorunluluk olmaya başladı. Pvp yapmıyacaksan retri talentinin bi özelliği kalmıyor çünkü kimse bi paladini dps olarak party e almak istemiyor. Alsada adam bulamadığından alıyor ve heal yap diye yalvarıyor.
  • umarım command ın çalışma şeklini değiştirmezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

umarım command ın çalışma şeklini değiştirmezler

Bana kalırsa Palalara Duel Wield + Skill gelecek gibime geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enhancement Shaman Oynayanlar
    11 yıl önce açıldı
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Aion ranger stigma build
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

Orjinalden alıntı: Private

umarım command ın çalışma şeklini değiştirmezler

Güzel bi gelişme olmaz bence dual wield çünkü paladin ruhunu bozar oyunda. Bence oyunda sword'leri geliştirmeliler herkes ya mace yada axe kullanıyor. 2h swordlerin görüntüsüne hastayım zaten ama dmg i hep axe ve macelerin aşağısında kalıyor. Evet biraz daha hızlı ama yinede aynı segmentteki mace yada axe tercih oluyor çünkü hızdan çok critlediği anda patlattığı dmgler öncemli. 20. lvlda Ghostlandde aldığım sindorei warblade (adı böyleydi galiba) görüntüsü süperdi çok karizma.

Geçengün bi rogue a (tabi tesadüf oldu bu) tam cruseder strikeı yapıştırdığım sırada command da devreye girdi ve üstüne 3 üde critleyince tam göremedim ama 2200+ bi dmg vurdum toplamda. Silah 900 küsür critledi commandda hep silahın dengi dmg ekliyor (az aşağı yada az yukarı.) crusader da muhtemelen 600-700 falan critledi sanırım onu tam göremedim. rogue %100 dü healti bi anda öldü ben şaşkın o şaşkın kaldık öyle rogue 53-54 lvl falandı herhalde muhtemelende 2500 civarı hp si vardır.

o yüzden up for 2h swords diyorum.

Bunu niye anlattım; silahım 2h axe eğer silah 2h sword olsaydı adam ölmezdi kesinlikle.

• quote:

Orjinalden alıntı: Stoneheart

quote:

Güzel bi gelişme olmaz bence dual wield çünkü paladin ruhunu bozar oyunda.

Kesinlikle... Paladinlere yakışmaz. Hem de uygun olmaz...
  • kızdığımız nokta şudur;

biz paladinleri değiştirsinler oyunun kralıdır en yüksek dps yapsın demiyoruz.paladin destek sınıfıdır ama bu şekilde raidin arkasında heal atmak anlamında değildir bu.

sadece bütün bu tarz oyunlarda elinde mace si dps peşinde koşan paladin imajı varken wow da pve ortamında eline zorla shield almak zorunda bırakılıan paladinler görüyoruz.

bende duel wield olayına karşıyım.eğer yapıcaklarda paladin dps birincisi olacaksa bile yapmasınlar daha iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frosttrapper

quote:

quote:

Eğer paladine Duel Wield gelirse one shot paladinler çıkar ortaya saçma olur

• duel wield yerine adam gibi melee skill gelse çok daha iyi olur hep destek skilleri var nerdeyse bunun yerine sağlam 1-2 melee skill gelse hiç fena olmaz
  • once verirler coskuyu retri paladinleri sonra blizard "aaa yine b....nu cıkardılar hadi baslayalım nerflemeye" diye devam eder.
    ornek bakınız warrior ve warlock nerflerine ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirici -- 10 Nisan 2008; 23:35:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korin

quote:

Orjinalden alıntı: Frosttrapper

quote:

quote:

Eğer paladine Duel Wield gelirse one shot paladinler çıkar ortaya saçma olur

war zaten cloth userlara tek attım oluyor

• iyide o skilleri kullanacak mana olmuyo paladinde , önce mana sıkıntısına bi çözüm getirilmeli. retri seçince mana yerine başka bişe gelsin mesela :) rage yada energy benzeri :P
  • Ya ne yeniliği? Zati ek pakette silbaştan olucak oyun. Her sınıf geliştirelecek. Retri paladinleri bunca yıl raid için uygun hala getirmedin şimdi mi getirecen ? Evet var retri girenler(hatta bende girdim) ama bu geneli değiştirmiyor tabi.

Peki neden böyle bir haber verdiler daha onca zaman varken ? Neden özellikle retri ? Bunca zaman sallanmayan retri paladinleri neden şimdiden gazlıyorlar ?

Benim kendi fikrimdir umarımda böle çıkmaz ama işte...

Birincisi ek paketle beraber Death Knight class'ı gelicek ve daha ilk duyurulduğundan beri paladin forumlarında" good bye retri, welcome DN" mesajları atılmaya başlanmıştı.

Bu oyunda holy oynamayı seven insanlar var evet ama çok büyük bir bölüm (özelliklede allylar) zorunlu olarak raidlerde holy oluyor. Şimdi DN ile hem PvP de hemde PvE de sorunsuz olarak oynamak varken kim niye retri kassın ? Evet retri ile DN aynı değil ama retri paladinler için bunca zamandan sonra vazgeçilmez bir alternatif. Demem o ki ek paket çıktığında paladin nüfusunda özellikle ally tarafında önemli bir düşüş olabileceğidir. Bu yüzden Billz. şimdiden gazı veriyor olabilir.

Tabii bu mesajlara yabancı değiliz. Sadece paladin olarak konuşmuyorum bütün oyuncular olarak.

"X classı hakkında çalışmalarımız var ama şuanda ayrıntı veremeyiz"

Sizede pek yabancı gelmemiştir sanırım.

İkinci konumuz ise DW. Açıkcası bende istemem DW. Zati DW ile seal of command ortadan kalkar. Zati arkdaşlarda demiş paladinlere yakışmaz.

Fakat 2H ile DPS vermekte pek mümkün değil en azından WOW'ın yapısana göre bakarsak.

Buda diğer soruyu doğuruyor. Paladinler DPS dealer olmalımı ? Yani DPS meter'a oynamalımı ?

Şahsen hayır. Ne gerek var DPS'te birinci olucam diye kasmaya. Paladin bütün dünyalarda birinci olarak buffer class olarak geçer. Şansen retri ezelden beri DPS buffer olamalıydı. Yani bir nevi Ench Shaman.

Böle olsa çok daha fazla itibar sahibi olurlardı. Melee dps bulmaktan kolay ne var sonuçta. Ama oyunda harbi bi DPS buffer yok. Ench shaman melee için güzel ama genel anlamda bu alan hala boş.

Aslında çok kolay retri talentini dediğim gibi ayarlamak. Neden bunca yıldır yapılmadı bilinmez ama artık itemlanma olaylarında ki değişikliğede bakarsak ben bu saatten sonrada olacağını pek sanmıyorum(hele ki iyice tembelleşmiş bu billz ile).

Zati paladin iyice mana'lı warrior oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.