Şimdi Ara

Enhancement Shaman Oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wow'a doğru düzgün bu sene başladım ondan önce private serverlarda ya da 20 levela kadar takılıyordum. Bir kaç sorum olacak, enhancement shamanı siz nasıl oynuyorsunuz özellikle pve'de rotation'ınınız aeo odaklı mı oluyor yoksa single target dps mi yardırıyorsunuz? İkinci sorumsa; şuan il'ım 509 LFR yaparak item topluyorum 528 olana kadar full SoO LFR mı yapacağım?

• Şimdi burada tek tek ne nasıl yapılır diye anlatmak zahmetli bir iş olur. Onun için Enhancement Shaman tıklayarak neyin ne olduğunu, hangi bosslarda hangi talent gidilmesi gereklidir gibi şeyleri öğrenebilirsin.
    Normal olarak 520 ilv civarından sonra flex'lere girebilirsin. İlk başlarda part1 ve part2'ye girmen iyi olur, elinin flex modlara alışması için. Birde legandary item için görev zincirini yap. Diğer türlü işin çok daha zor olur. Son olarak timeless adasında her hafta Celestial'leri kes.
  • Rotasyon icin enhaprio addonunu kullan cok isine yarar.

Aoesi kotudur. Aslinda iyidir ama ramp up timei vardir. İyi aoe dps cikarmak icin moblarin canlarinin yuksek olmasi gerekir.

Single target burstu cok iyidir. Asendins actiginda stormblast ile yuksek hasar verir.

Oynamasi basittir cok zorlanmazsin. Ama hc raid yapmak istiyosan resto donmen gerekirebilir.

Raid cdleride iyidir. Healinf tide totem, stormlah totem, ancesteral guidance. 5.3 te healirlardan daha cok hps yapioyrdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam yani bosslara göre talentları değiştirmek gerekebiliyor anladım. Legendary questline'a başladım şuanda 3000 valor toplama aşamasındayım, tamam o zaman biraz daha yükseltip il'ımı Flex gireceğim

O addon da güzelmiş sağol hocam

Healer oynayabileceğimi sanmıyorum ya daha dps'i tam olarak kavrayamadım
  • arkadaşın dediği gibi aoe için hem yüksek hpli moblar hem de iyi bir timer gerekli şöyle ki aoe yapacağın faz geldiğinde lava lash ve flame shock hazır olmalı ki direk aoe yapmaya başlayabilesin ama normal single target rotasyonunda lava lash sürekli cd'de kalacağı için onun hesabını iyi yapıp gerekirse 3-4 saniye kullanmadan beklemelisin.

onun dışında malesef 520 ilvl ile flex hayal, şu açıdan hayal hiç bi grup 540+ olmayan adamı flexe kabul etmiyor, evet mantık olarak inanılmaz saçma 540ilvl atan yere bile 550ilvl arayanlar var ama topluluk böyle, eğer birlikte oynadığın arkadaşların yoksa grup bulman çok zor.

hc için restoya dönmeye de gerek yok, çatır çatır enha olarak her seviyede oynamak mümkün.
  • Anladım, o zaman çok gerekli olmadığı sürece single target daha iyi.

E bizim guild yapıyormuş 525 olunca gel dediler bana iyi olmuş o zaman
  • Benim verebilecegim tek tavsiye ilvl hızlı bir şekilde yükseltmek istiyorsan timeless adasından 2 hafta çıkma rarelerden ve moblardan düşen item ve burden of eternity ile itemlerini 535 ilvl seviyesine cekebilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warlock Talents(Türkçe)
    19 yıl önce açıldı
    WOW WOTLK PRE 1 LVL FIREMAW ALLY
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kh4nu

Benim verebilecegim tek tavsiye ilvl hızlı bir şekilde yükseltmek istiyorsan timeless adasından 2 hafta çıkma rarelerden ve moblardan düşen item ve burden of eternity ile itemlerini 535 ilvl seviyesine cekebilirsin...

2 haftadır timeless isle'dayım bir tane bile burden of eternity düşmedi...
  • 1 tane bile dusmemis olamaz ordos'un oldugu yerin yan tarafinda bir tane %100 drop var. Handynotes addon'unu indirip tum sandiklari acmak lazim. 45 dakika 1 saat araliginda cikan evermaw ve ship'i kesmek lazim surekli. Biriken coinlerle surekli kumar oynayabilirsin. Diger rareleride kesersen bir gunde 4 tane falan dusurdugumu biliyorum rng tanrilari tabi belirleyici faktor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.