Şimdi Ara

WoTLK - [Alpha Test] Class Talents / Skills (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
9.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abow roguema devammı etsem yaw güzel NE rogue benim
  • alın size fırsat bizzat dk ile kendiniz oynayın ne istiyorsanız yapın

http://forum.donanimhaber.com/m_23547236/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Gezgin__

en az 55 levelı olan herkes dk açabilecek.
    bide Stratholme Past geliyor sanırım.

Stratholme Past
    http://youtube.com/watch?v=b72Mj3Ah5rg
    it will be an instance in caverns of time, you go back and help Arthas purge the villagers that are becoming a part of the scourge

Blizzardın WOW u her seferinde Warcraft hikayesi ile bağlaması benim bu oyunu bırakmama sebebim kardeşim.
    Bunu kabul edin Dünya üzerinde hiçbir MMORPG oyun Hikayesine bu kadar bağlı ve içiçe olamaz, AION ne aq....Belki WAR olabilir onun Strateji halini oynamadım o yüzden bi yorum getirmicem.
    Bilenler vardır belki Stratholme Scourge ün Lordaeron da ilk dağılmaya başladığı yerdir(hastalık olarak) ki bu operasyonu Mal'Ganis adlı dreadlord yönetir,
    WC3 Reign of Chaos da instance ın aynısı bir scenario var(Scourge of Lordaeron adlı campaign), Arthas bizim kontrolümüzde, Hastalık dağılmaması için Normal insanları öldürüosunz(Arthas bu olaydan sora fıttıro zaten).
    Sorası arthas bu katliamı yapıo, intikam için Mal'ganis in peşine düşüo IceCrown a, orda Frostmourne u buluo....(devamı var buraya sığmaz :D)

• WOTLK Haziran 28-29 da mı çıkacak?
  • quote:

WOTLK Haziran 28-29 da mı çıkacak?

2009 un ilk çeyreği dedi blizz.
    28 haziran civarı s4 gelse iyi...beklemekten 75k honor,her marktan 100 tane birikti(except EotS)
  • quote:

Orjinalden alıntı: W4rmUp

quote:

28 haziran civarı s4 gelse iyi...beklemekten 75k honor,her marktan 100 tane birikti(except EotS)

o zaman çıkana kadar alphada oynayacaz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: W4rmUp

quote:

o zaman çıkana kadar alphada oynayacaz.

süprizi bozmamak gibi bir deyim vardır :)
    ben WotLK in bomba gibi gelceğine eminim(yani her yönden benim için öle gerek PvP gerek PvE).
    alphada bikaç hata olabilir(ne bikaçı ya bi sürü vardır) buda hevesimi kaçırır ondan korkuorum, tamamen bitmiş halini tercih ederim, yinede beta test için register olcam

• quote:

Bu yazım sana olmuyacak ama söylemedende edemeyecem.

Hangi geri zekalı ise bu lafı çıkaran çok başarılı bir adammış helal olsun, resmen taaaaa 2007 yazından beri, WoLK'un 2008 yazında çıkmayacağına ikna etmeye çalışıyoruz insanları, daha alfa testi yeni başladı en az 3 ay sürecek , üstüne beta başlayacak 3 ay o sürecek en az.

Genede, hala, inatla insanlar bu yaz WoLk çıkacağını düşünüyor, gerçekten çok inandırıcı yeteneklere sahip bir elemanmış kimse o.

Gene bu forum iyi, insanlara anlatınca anlıyorlar, ben asıl paticikte resmen savaş veriyorum. Bir salak olmadığımı bıraktılar güya yazın çıkacağına inanan grup. üstelik gene taaaa 2007 yazından beri ben sürekli "beta olucak" dediğim için resmen hiçbirşeyden anlamayan "mal" statüsüne bile konmak üzere idim ki sonra noldu? blizzard betayı duyurdu!!! yani bir firmayı tanımak bu kadarmı zor anlamıyorumki, adamlar 1995 den beri her oyunu aynı ticari taktik ile hazırlıyorlar, hala bir kısım geri zekalı inatla adamlardan süpriz bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 29 Mayıs 2008; 16:14:28 >

• noel haftası piyasaya sürülebilir. Conan veya warhammerın işini engellemeye çalışacak bu bi gerçek. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene ekimde sınıfların talentleri yayınlanmıştı. Ve noel haftası ya da o civarda tbc gelmişti.
  • Tamam blizz kalmıcak pala mala...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

quote:

Hangi geri zekalı ise bu lafı çıkaran çok başarılı bir adammış helal olsun, resmen taaaaa 2007 yazından beri, WoLK'un 2008 yazında çıkmayacağına ikna etmeye çalışıyoruz insanları, daha alfa testi yeni başladı en az 3 ay sürecek , üstüne beta başlayacak 3 ay o sürecek en az.

Genede, hala, inatla insanlar bu yaz WoLk çıkacağını düşünüyor, gerçekten çok inandırıcı yeteneklere sahip bir elemanmış kimse o.

Gene bu forum iyi, insanlara anlatınca anlıyorlar, ben asıl paticikte resmen savaş veriyorum. Bir salak olmadığımı bıraktılar güya yazın çıkacağına inanan grup. üstelik gene taaaa 2007 yazından beri ben sürekli "beta olucak" dediğim için resmen hiçbirşeyden anlamayan "mal" statüsüne bile konmak üzere idim ki sonra noldu? blizzard betayı duyurdu!!! yani bir firmayı tanımak bu kadarmı zor anlamıyorumki, adamlar 1995 den beri her oyunu aynı ticari taktik ile hazırlıyorlar, hala bir kısım geri zekalı inatla adamlardan süpriz bekliyor.

Ben Wikipediadan okumuştum o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Gezgin__ -- 29 Mayıs 2008; 17:25:25 >

• En az 1 yıl daha var bence çıkmasına çünkü diğer oyunların WoW'u ne kadar etkileyiceğini bilmedikleri için Warhammer ve AoC'un WoW üzerindeki etkisini görüp ona göre çıkartırlar yani bu oyunlar fazla bir etki yaratmassa WoTLK'a biraz daha ekleme yapıp daha geç çıkartabilirler diye düşünüyorum...
  • quote:

quote:

quote:

Ben Wikipediadan okumuştum o yüzden.

yok o geri zekalı Wikipediyada olabilir gerçekten bilmiyorum. Ama zaten o tarz bir yer olması gerek çünkü o kadar kişi nerdeyse 1 yıldır bu tarihe inanıyorki, gerçekten çok güvenilir bir yer olmalı o yazının çıktığı yer.

Ama burdan tekrar söyliyeyim WoLK en iyi ihtimalle aralık sonunda hatta bana göre 2009 şubat başında çıkacak. Çünkü sezon 4'ün bu kadar gecikmesi, üstüne sezon 4 bitince yeni talentlerin oyuna eklenecek ve bizim tarafımızdan denenecek olması vs olaları düşünülünce zaten daha erken çıkamaz. blizardın test süreleri işlerinin önemli bir parçasıdır öyle yalap şap oyun çıkarmazlar, o sebeple kimse daha erken beklemesin.

• quote:

öyle yalap şap oyun çıkarmazlar

bune abi?
  • Wow a öss için 1 yıl ara vermiştim ... Sona yaklaşıyoruz artık ... Deli gibi heyecanlıyım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

Wow a öss için 1 yıl ara vermiştim ... Sona yaklaşıyoruz artık ... Deli gibi heyecanlıyım ...

en iyisini yapmışsın sen bunu aklından çıkarma başladığında. Keşkelerle bir hayat geçeceğine wowda 3 ayın ezik geçsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: serserie

quote:

Wow a öss için 1 yıl ara vermiştim ... Sona yaklaşıyoruz artık ... Deli gibi heyecanlıyım ...

en iyisini yapmışsın sen bunu aklından çıkarma başladığında. Keşkelerle bir hayat geçeceğine wowda 3 ayın ezik geçsin

Üniversite yi wow oynayarak 3 senede kazanacağıma bir sene ara verip 2 sene aralıksız wow oynarım daha iyi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serserie

quote:

Üniversite yi wow oynayarak 3 senede kazanacağıma bir sene ara verip 2 sene aralıksız wow oynarım daha iyi

gerçekten iyi yapmışsın başarılar sınavında da seneye de biz giricez bakalım

• rogue'a clone geliyor sevindim forumlara yazmıştım iyi olmuş
  • ee hunterlarınki ne zaman acıklanacak acaba merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.