Şimdi Ara

Worldcard Shell 4x125 : 40TL Shell Puan + QR 10 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
5.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: copenhagen34

tutar girildikten sonra 0 a basıldığında qr kod ekranda veya slipte çıkıyor

shell visa kampanyası ile birleşmesi için mobil ödemede akaryakıt gözükmesi lazım, ödeme paycell üzerinden alınıyor paycell harcaması genelde wirecard olarak düşüyor, daha önce deneyen varsa aydınlatırsa sevinirim
    Paycell e bulaşmayın gecen ödeme gerçekleştirilmedi dedi başka banka kartıyla ödeme yaptım, sonra baktım paycellden de düşmüş. Müşteri hizmetlerini aradım mail attım görüntüleri, para firmaya aktarılmış birşey yapamayız deyip ilgilenmediler

• shell çıkmadı world mobilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana Real otoban çıkışındaki Shell de oluyor

• Bu akşam İstanbul Şile yolundaki Shell'den QR kod kullanarak yakıt aldım.

World Mobil üzerinden aşağıdaki kampanyalara katılıp QR kod ile farklı günlerde 125TL'lik yakıt aldığınızda toplam 90TL puan kazanmış olacaksınız. (40TL'lik kısım Shell Puan olarak yüklenecek)

www.worldcard.com.tr
    POS’ta QR Kod ile yapacağınız her 125 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL, toplamda 50 TL Worldpuan!
    https://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/posta-qr-kod-ile-yapacaginiz-her-125-tl-ve-uzeri-alisverisinize-10-tl-toplamda-50-tl-worldpuan/s-23/c-13538/90000146486

• mct2002 kullanıcısına yanıt
    Bugun zubizu ile ykp visa ile denedim ykp mobilde saymadı..15tl gelecek..bundan sonra 4 alışverişi qr ile yapacagım 15 agıstostan sonrada zibuzi işe yine alırım iki ay baya karşı olacak benim için

• Yapıkredi pos zorunluluğu var mı acaba

• qr kod çok sıkıntılı, kimse bilmiyorki.
    carrefour migros vs de yok, marketler bu konuda daha deneyimli onlarda yoksa benzin istasyonları hiç bilmez.
  • Arkadaslar buradan gelecek puanların ADIOS karttaki durumu nasıl oluyor? Seyahat hattında kullanılıyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef birçok yer ne biliyor ne de uyguluyor.
    Opette bile POS eski versiyon diye temassız özelliği bile yok dediler.

Ben de 2 gün üstüste aynı Shell'den alım yaptım,kasadaki kız Allahtan biliyor QR kod olayını.
    yer: Sefaköydeki Shell (E5 yan yolda Beşyolu Topkapıya doğru geçince)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpit

Arkadaslar buradan gelecek puanların ADIOS karttaki durumu nasıl oluyor? Seyahat hattında kullanılıyor mu ?
    Hayır,Shell puan olarak geliyor, yüklenince benzin alıyorsun.

ama aynı zamanda linkteki kampanyayı da kapsıyor, o puanlar ile Adiosta seyahat hattında kullanabiliyorsun.
    www.worldcard.com.tr
    POS’ta QR Kod ile yapacağınız her 125 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL, toplamda 50 TL Worldpuan!
    https://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/posta-qr-kod-ile-yapacaginiz-her-125-tl-ve-uzeri-alisverisinize-10-tl-toplamda-50-tl-worldpuan/s-23/c-13538/90000146486

• QR kodla ödeme yapılabilen shell istasyon listesi yayınlansa daha sağlıklı olmaz mı?
  • bizim burda var qr kod ile ödeme. tuzla e-5 shell. Dün en az 5 kere denedik. İşi bilen bi personel. eskiden beride muhabbetimiz vardır.
    3 kere başka cihaz ios
    2 kere android ile.

bende işlem tamamlanmıştır diyor ama posta kayıtlı değildir diyor ve çekmiyor.

Benden çekmişmidir diye kontrol ettim. Karttan çekmemiş.

İnternet şubeden girip denedim olmadı.
    Mobilden direk pay den denedim gene olmadı.

Aynı sorunla karşılaşan oldumu. Sorun bendemi yoksa postamı. Ayarlara heryere baktım internet şubeden bütün Qr işlemleri filan aktif açıkta.
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    3.20ıyıymiş gazıantepte 3.70cıvarı shell otogaz😆

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Shell in sitesinde görmüştüm ordan bakabilirsiniz

• 4100 harcamaya 65 puan vermiş.

Bununla birleştirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

bizim burda var qr kod ile ödeme. tuzla e-5 shell. Dün en az 5 kere denedik. İşi bilen bi personel. eskiden beride muhabbetimiz vardır.
    3 kere başka cihaz ios
    2 kere android ile.

Aynı sorunla karşılaşan oldumu. Sorun bendemi yoksa postamı. Ayarlara heryere baktım internet şubeden bütün Qr işlemleri filan aktif açıkta.
    Hocam geçenlerde bende de olmadı, sonrasında "x shell.de 125 tl.lik işleminiz onaylanmadı. Aralarında boşluk bırakarak TEYIT son 4 hane yazıp 4944'e ücretsiz mesaj atın" diye mesaj geldi. İstasyonda hemen mesajı yolladım ancak yine onaylamadı. Ben de NFC ile ödedim. Sonrasında ben istasyondan çıkınca kartınız kullanıma açılmıştır diye mesaj geldi. Bugün denediğimde ise QR işlemini nihayet onayladı hemencecik.

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

bizim burda var qr kod ile ödeme. tuzla e-5 shell. Dün en az 5 kere denedik. İşi bilen bi personel. eskiden beride muhabbetimiz vardır.
    3 kere başka cihaz ios
    2 kere android ile.

Kartınız Yeni Gelen Kart ise Mesajla Açmak ve Posta Öncesinde Kullanmak Gerekebiliyor. Bu Yüzden Olabilir. Fiziki Ödeme de Başıma Gelmişti. Sms Geldi Sms i Gönderince Yeni Deneme de Olmuştu.
  • İyi günler arkadaşlar bugün Özdilek petrolden QR kod ile 125₺ yükleme yaptım kasadaki çalışan personel işleyişe hakim hemen yükledi.

İstasyon adresi: Shell Ergazi Batıkent Yenimahalle/Ankara

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.