Şimdi Ara

Worldcard mı playcard mı başvurusu yapayım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kartlardan birini almak istiyorum. Malum bazı siteler sadece bonusa, bazıları da world e kampanya yapıyor.

Elimde bulunsun. Kampanya olunca kaçırmak istemiyorum. Zaten kart aidatlarını bir şekilde geri iade ediyorlar.

Sizce normal worldcard a mı yoksa playcard a mı başvuru yapayım.

Playcard a bavuru yaparsam öğrenci olarak değil, normal başvuru yapacağım. Bu şekilde başvuru yapılabiliyormuş.

bende bonus var bonus daha iyi derim bide su yıllık kartücreti olmasa.35 tl itelediler gene..ulan bir ps3 e oyun parası beee

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

play card 25 yas altı için gecerli ...burda yaptıgın alısverişlere ekstradan türkcell kontörde kazanıosun.taksit imkanı da world ile cok farklı değil...

bende bonus var bonus daha iyi derim bide su yıllık kartücreti olmasa.35 tl itelediler gene..ulan bir ps3 e oyun parası beee

playcard için yaş sınırı yok.

sadece bazı imkanlardan ( yıllık aidat 10 tl, internetten masrafsız havale, eft imkanı) faydalanmak istenirse yaş ve öğrenci olma kriteri var.

• kesinlikle playcard. kullanıyorum ben de.

Orijinalden alıntı: linkin_park20

kesinlikle playcard. kullanıyorum ben de.

öğrenci olarak mı..

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

play card 25 yas altı için gecerli ...burda yaptıgın alısverişlere ekstradan türkcell kontörde kazanıosun.taksit imkanı da world ile cok farklı değil...

playcard için yaş sınırı yok.

sadece bazı imkanlardan ( yıllık aidat 10 tl, internetten masrafsız havale, eft imkanı) faydalanmak istenirse yaş ve öğrenci olma kriteri var.

ben aldıgımda ögrencidim.belki onun için öyle demişlerdir.zaten iptal ettim yıllık kart ücreti 40 tl dediklerinde.ilk yıl ücretsizdi ama sonradan 40 tl vermek işime gelmedi.suan bonus var oda kart parası istio onuda iptal edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

kesinlikle playcard. kullanıyorum ben de.

öğrenci olarak mı..

evet öğrenci olarak. üniversite şubesinde açtırdım. limitiniz size kefil olan kişinin aylık gelirine göre belirleniyor. benimannem kefil oldu, o zaman 620 tl emekli maaşı vardı 250 tl'den açmışlar. kefilin geliri yüksek olursa daha yüksek limit belirleyebilirsiniz.

bu arada bu sene başvurdum, 4. sınıf olmama rağmen 2014'e kadar kullanım süresi var. 4 yıllık açıyorlar yani. kart ücreti yok, faiz düşük, nakit avans var para çektiğinizde 2 gün sonra öderseniz faiz işlemiyor. ayrıca her ay mutlaka bir kampanya oluyor, geçenlerde ykm'den 100 tl'lik alışverişe 100 kontör ve 20 tl hediye çeki veriliyordu. şu ana kadar bir yanlışını görmedim. aslında garanti bonus kart alacaktım iyiki almamışım.

• benim 14 yasında bi kuzenim var Lise 1 e gidiyo.O bu kartı kullanabilir mi?
  • Öncelikle kredi kartı sahibi olabilmek icın 18 yaş sınırı var.Diger arkadasın sorusuna gelırsek kefilsiz uni kartı ıstıyorsun ıs bankasının ıste unıversıtelı kartını onerırım bende onu kullanıyorum ve kart aidatı yok.Play kartta sanırım kefil isteniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.