Şimdi Ara

Worldcard ile Multinet yüklemelerine %5 Worldpuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Multinet'te World'e özel bireysel yüklemelerinize %5 Worldpuan!
    - Yapıkredi ve Vakıfbank dahil ancak diğer World üyesi bankalar hakkında bilgim yok.

Kampanya detayları için tıklayınız.

Yükleme yapma hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Üye işyerlerine bakmak için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhan90 -- 7 Kasım 2013; 0:52:27 >

• Sahane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam bu multinet üye işyerleri giderek azalmaya başladı. Bi kaç işyeri multinet posu bozuk dedi bana. Sanırım komisyonu çok olduğu için kullanmak istemiyorlar. Mevcut kredi yi bitirip kartı cüzdandan çıkarmayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrimkaratas

Ya hocam bu multinet üye işyerleri giderek azalmaya başladı. Bi kaç işyeri multinet posu bozuk dedi bana. Sanırım komisyonu çok olduğu için kullanmak istemiyorlar. Mevcut kredi yi bitirip kartı cüzdandan çıkarmayı düşünüyorum.

Multinet iletişim merkezine işyerinin adını ve tarihi bildir öttürürler hocam. Şirket kuralları gereği kullandırtmak, bozuksa da iletişime geçip onarımını yaptırtmak zorunda..

Ben multinet logosu varsa giriyorum siparişi veriyorum,hazırlanmaya başlıyo,bitince ödeme anında pos bozuk derse iyi kalsın öyleyse diyorum bidaki sefere adam gibi çekiyo :D

%5 silinmeyen puan çok iyi.. ben yıllardır kullanıyorum.
  • multinet yüklemesi için link verir misiniz. kendi sitesi sanırım kaldırdı yüklemeyi
  • Alttaki linkten yükleme yapıldığında puan kazanılabiliyor.

http://applications.multinet.com.tr/bireysel/default.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten bu kampanya en az 6 aydır var

• beyler ben yükleme yaptim temmuzda bugun anneme verdim kartı kart aktif değilmiş diyip kadını geri yollamışlar. bu heriflerin sitesindeki iletişim felan çalışmıyor ne yapıcam bu durumda olan varmı acaba ?
  • -multinet nedir arkadaşlar bu konuda biraz cahilim
    -galiba opetten aldığımız kart gibi bişey içine para yükleyip kullanıyoruz yanlış anlamadıySam ama her yerde harcayamıyoruz galiba
    -birde bu kazanılan worldpuanlar Sınırı var mı yani en fazla 50 tl kazanılır gibi
    -birde bu multinete para yükledğimiz zaman bunun Son kullanma tarihi var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafih76

tarihi var mı

soru sorup da sonuna "BAN" koymak nedir!! ??

Multinet karta sitesinden para yüklüyorsunuz. kartınız yoksa yeni üye olup en az 10tl yükleme yaparsanız kart adresinize ücretsiz gelir.
    Kapısında multinet logosu olan yada web sitesinde üye işyeri olarak geçen tüm şirketlerde geçer.
    Sadece yemek yiyebilirsiniz. (lokanta,fast food vs)

iyi akşamlar dilerim

• fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    hem market hemde akaryatta geçen multinet kartı yok mu
  • Makromarket %7 komisyon kesiyor su aralar..
    Bilginize..

• mafih76 M kullanıcısına yanıt
    yok bu kart restonet diye geçiyor bazı market ve bir çok restaurant fast food larda geçiyor...
    Akaryakıt için petronet diye bir kart var onuda bireysellere vermiyorlar..

Makromarket %7 eklediği için hiçbir avantajı kalmamış.Zaten şu sıralar bir çok üründe oldukca şişirmişler artık market içinde kasalarıda ayırmışlar giyime ayrı kasa gıdaya ayrı vs.. makromarket bizim için bitmiş artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 4 Kasım 2013; 0:07:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: devrimkaratas

Ya hocam bu multinet üye işyerleri giderek azalmaya başladı. Bi kaç işyeri multinet posu bozuk dedi bana. Sanırım komisyonu çok olduğu için kullanmak istemiyorlar. Mevcut kredi yi bitirip kartı cüzdandan çıkarmayı düşünüyorum.

Multinet iletişim merkezine işyerinin adını ve tarihi bildir öttürürler hocam. Şirket kuralları gereği kullandırtmak, bozuksa da iletişime geçip onarımını yaptırtmak zorunda..

Ben multinet logosu varsa giriyorum siparişi veriyorum,hazırlanmaya başlıyo,bitince ödeme anında pos bozuk derse iyi kalsın öyleyse diyorum bidaki sefere adam gibi çekiyo :D

%5 silinmeyen puan çok iyi.. ben yıllardır kullanıyorum.

Multinet sitesinden şikayet yazısı yazmak mümkün değil sürekli hata veriyor!!

• Ykb yaparsa böyle yapar. 5 para etmez şahane demem şakasına idi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.