Şimdi Ara

WORLDCARD 6X100 Alışverişe 75 worldpuan! (1-29 Şubat 2016) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
33
Favori
13.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şokta ki ortak posların durumu ne şimdi?kafam karıştı ki
  • tr37tr T kullanıcısına yanıt
    bende bugün şok ta world ile işlem yaptım ortak poslarda sıkıntı yok. slip te 3 tane daha 25 tl alışveriş yap 15 tl worldpuan kazan yazıyor.
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    tskler ..adiosla milplusu alalı kampanya manyağı oldum
  • Gittigidiyor dahil değil mi?:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciginix kullanıcısına yanıt
    şirketin adı vip .. elektronik.. şirketin adının elektronik olması ile pos kategorisinin bir ilgisi yok. eğer incelediyseniz seçili internet siteleri arasında markafoni mevcut..

ykb cüzdanda kocaman kampanyası var, kampanyaya katılıp alışveriş yapan yüzlerce insan vardır şimdiye kadar.

ben de bugün çağrı merkezini arayıp teyid ettirdim bu kampanya hem tek başına hem de 100x6 kampanyasıyla geçerlidir...

lütfen yanlış bilgilendirmeyelim. ben şimdiye kadar 6000 tl kadar puan toplamış birisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacemaker

çok katlı mağaza derken Zorluda bulunan Apple store kampanyaya dahil olur mu?

O kategori genelde Boyner Ykm gibi farklı kategorilerde ürünler satan mağazalar için kullanılıyor. Giyim, elektronik, kozmetik vb. ürünleri tek bir noktada sattığı için fakat MHı arayarak öğrenebilirsiniz. Bence apple store geçerli olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwin

şirketin adı vip .. elektronik.. şirketin adının elektronik olması ile pos kategorisinin bir ilgisi yok. eğer incelediyseniz seçili internet siteleri arasında markafoni mevcut..

ykb cüzdanda kocaman kampanyası var, kampanyaya katılıp alışveriş yapan yüzlerce insan vardır şimdiye kadar.

ben de bugün çağrı merkezini arayıp teyid ettirdim bu kampanya hem tek başına hem de 100x6 kampanyasıyla geçerlidir...

lütfen yanlış bilgilendirmeyelim. ben şimdiye kadar 6000 tl kadar puan toplamış birisiyim.

Yanlış bilgilendirmiyorum, MH ine sorduğumu ve birebir bu cevabı aldığımı söylüyorum.

Bir daha arayacağım şimdi, bana farklı size farklı demeleri saçmalık ötesi.
  • Ciginix kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Sorularınızı,varsa aklınıza takılanları veya bilgi edinmek istediğiniz her şeyi bu konu altında sorabilir,paylaşabilirsiniz.

• YKB cüzdan katılımı ile Markafoni'den 100 TL. alışverişe toplam 30 tl. puan kazanılır. Bunun tartışılacak bir tarafı yok. Ben olsam müşteri hizmetlerini şimdi değil, kampanya sonrası puan yatmazsa ararım .. Hepinize iyi alışverişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba;
    Sorularınızı,varsa aklınıza takılanları veya bilgi edinmek istediğiniz her şeyi bu konu altında sorabilir,paylaşabilirsiniz.

Ustam :) yahu şunu yapmayın lütfen.

Diğer arkadaşla zaten aynı şeyleri yapmışız ve MH ni aramışız. İki aksi cevap var ortada, anlamadınız mı?

Emin olmak adına aramıştım ve o cevabı almıştım, siparişimi de iptal etmedim zamanı geldiğinde yatmazsa arayacağım.

İşin kötü tarafı cüzdan ile katılım yapılan alışverişleri ne biz görebiliyoruz ne de müşteri hizmetleri.

Bonus flaş senin gözünü seveyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 8 Şubat 2016; 22:36:03 >
  • Tüm kampanyalarda kampanyaya katıl diyünce hata oluştu diyor. Bilgisi olan var mı iOS için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengos07 C kullanıcısına yanıt
  • Merhaba;
    Yapmış olduğunuz işlemler kampanya kapsamındadır,sorun bulunmamaktadır.
    Kampanyalara SMS,Facebook ve Cüzdan uygulamaları üzerinden katılımları MH göremez,sadece Genel Müdürlük görebilir.Kampanya dönemi sonunda puan yüklenme tarihinde Worldpuan'larınız yüklenmezse kayıt açtırabilirsiniz.
    Bonus Flaş uygulaması da elbette güzel ama Cüzdan uygulaması kadar değil.Yaptığı kampanyaların 10 tanesinden 7'si Bonus vermekte ve kazanılan bonuslar ilgili kampanyaya ait üye işyerinde vs. kullanılabilmektedir,Kemal Tanca Bonus,Migros Bonus bla bla bla.
    Cüzdan'da böyle bir uygulama bulunmamaktadır,tüm kampanyalar birleştirilebilir.Adios veya Adios Premium kartınız var ise diğer kredi kartınız,kartlarınız veya banka kartınız,kartlarınızdan kazandığınız Worldpuan'larınızı buraya aktarabilirsiniz.Kredi kartı kampanyalarından kazanılan Worldpuan'ların 11 gün kullanım süreleri bulunmaktadır,kullanılmadıkları takdirde 12. gün geri alınmaktadırlar.Adios,Adios Premium ile bunlar da ortadan kalkmaktadır.
    TR'ye ilk kredi kartını getiren,çıkartan bir banka bence en iyisi olmalı,ki en iyileri zaten.Dünya'nın en değerli 10 kredi kartından biri olarak seçilen World'ün hakkını yemeyelim.

• Worldun elbette hakkını yemeyelim ama Axess kadar bonkör değil, Bonus kadar bilgiye ulaşmak kolay değil. Mesela bu kampanya kapsamında 2 harcama yaptım ama bilgilendirme mesajı vs gelmedi. 2 sini de migrostan yaptım. 4 defa daha alışveriş yapıcam. 3 ü migros 1 i a101 yada 4 ü de migros olacak. Bunu belirleyecek unsur a101 in bu kampanya kapsamına girip girmediği. Bunu nerden öğrenebilirim? Ayrıca Migrosta yaptığım harcamalara bildirim gelmiyor. Yarın Migros dahil değil diyebilirler korkusu oluşturuyor. Çok mu zor bir mesaj atmak?
  • 31 aralık'a kadar olan opet kampanyasında üye işyeri değil diye puanımı vermediler. Bakalım busefer nolcak. Ykb ile çalışıyorken iyiydi gittiler vakıfla anlaştılar maaş ordan diye zoraki vakıf kullanıyorum

• Merhabalarrr
    Okudum da anlamadigim soru sadece cüzdandan katılım yapılırsa oluyor mus galiba :)
    ++++aynı gün içinde farklı 2 yerden alışveriş olursa 2.sine 15 tl verilir mi
    +++ Bu puanlar ne zaman yatar .
    Saygilar

• Hepsi burada dahil değil mi?

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    telefon uyumsuz olabilir, yeni versiyon senin telefona uygun olmayabilir. aşağıdaki adreste yükleme butonu aktifse tıklayıp yükleyebilirsin
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ykb.avm&hl=tr
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    opet olmasıyla değil o istasyonla alakalı bir şeydir. hatta belki gerçekte üye iş yeri olmasına rağmen özellikle ya da yanlışlıkla farklı postan çekmiş olabilir. Daha önce yukarıda yazmıştım. Ankarada en az üç shell biliyorum, adamlar vakıf posundan geçiyorlar, sorsan tabi kampanyaya katılırsın falan diye sallıyorlar. MH arıyorsun vakıf posu olmaz diyor. başka bir shell'e gittim, başka bir kampanyada, pos cihazı oto-lastik olarak kayıtlıymış, puan falan vermediler. bunlara alışın bence, kampanyaları ıskalamak istemiyorsanız her zaman bildiğiniz emin olduğunuz yerden alışveriş yapın, riske girmeyin. riske girecekseniz, macera arıyorsanız da sinirlenmeyin bence
  • YKB kampanyalarının hepsinde World Posu şartı vardır.Bu da YKB demek Vakıf POS'ları olmaz.Bu ayrıntıya dikkat edelim.Slipte YKB ve puan bilgileri yazsın.

Ayrıca slipte sektör uyumunu da kontrol edin.Ben mesela geçen 100TL benzin aldım Vakıf'ın kampanyası için adam Otomotiv POS'undan çekmiş..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.