Şimdi Ara

WORLD WAR Z yi izliyorum devam edim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 dakika izledim devam edim mi arkadaşlar ne diyosunuz

• izliyorum
  • Bu nasıl soru bir de konu açmış bunun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

Bu nasıl soru bir de konu açmış bunun için

parası neyse verek gardaş niye gızıyon ...
  • Güzel filmdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Güzel filmdir

eyvalllah hocam cvbın için teşekkürler
  • Dizilerde çok gördüm bu tip konuları, soruları ama film hakkında ilk kez görüyorum. Altı üstü 2 saatlik film zaten, yüzlerce bölümü olan dizi değil ki bu. Ama madem sormuşsun, devam et, filmin sonunda beğenip beğenmediğini karar verirsin zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 1 devam ediyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Dizilerde çok gördüm bu tip konuları, soruları ama film hakkında ilk kez görüyorum. Altı üstü 2 saatlik film zaten, yüzlerce bölümü olan dizi değil ki bu. Ama madem sormuşsun, devam et, filmin sonunda beğenip beğenmediğini karar verirsin zaten.

kardeş haftada bir tane film izleyebiliyorum sadece zamanım çok kısıtlı o yüzden sordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Dizilerde çok gördüm bu tip konuları, soruları ama film hakkında ilk kez görüyorum. Altı üstü 2 saatlik film zaten, yüzlerce bölümü olan dizi değil ki bu. Ama madem sormuşsun, devam et, filmin sonunda beğenip beğenmediğini karar verirsin zaten.

kardeş haftada bir tane film izleyebiliyorum sadece zamanım çok kısıtlı o yüzden sordum...

Buraya sormaya ayiracagin vakitle 2 film birden bitirirdin hadi kolay gdle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleme dostum bence zaman kaybı.İzlemediysen Brad Pitt'in 12 maymun filmini izle.
  • Zombi hayranlarını, bilgisayar ile yapılmış binlerce zombi ile fazlasıyla tatmin edecek, gereksiz siyasi sahnelerle uykunuzu getirecek, bu yazın hayal kırıklığı olarak adlandırdığım bir film.Brad Pitt'in adına aldanıp izlemeyin
  • bende geçen seyrettim güzeldi beğendim sıkmadı yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe dublajı çıkdımı
  • sondaki laboratuvar sahnesi için bile izlenir arada açıp izliyorum o nasıl bir şey ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 15 Eylül 2013; 12:02:06 >
  • Guzel filmmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorman hata :)
  • Brad Pitt'in oynadığına aldanma.olmamış bu film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theodore_41

Brad Pitt'in oynadığına aldanma.olmamış bu film.

• Filmi bugün izledim.Fazlaca klişe bir film olmuş.Ayrıca rolüde Brad Pitt'e yakıştıramadım.Oyunculuk tamam abim oynamış ama bişiler eksikti o rol üzerine oturmamış gibiydi sanki ama buna rağmen baba oynamış o başka :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.