Bildirim
World pos cihazinda qrla odeme 125/10 toplamda 50 tl worldpuan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Migrosta QR ödeme yapabilen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
E ticaret sitelerine getirseler bari şu QR ı , şuan bulmak ve kullanmak fazlasıyla mesele
Qr ödeme nasıl olacak, nfc ödemesinden farklı mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu qr ödeme yapılabilen yerler nereler acaba? Bilgi verebilecek var mı?
Migros, Carrefour vs nin yanisira çoğu benzinliklerde de var.
Migrosta qr ödeme yapılamıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ProfessionalDoctor
Migrosta QR ödeme yapabilen var mı
Biletix disinda qr odeme yapilabilen bir yer gormedim. Altyapisi olmayan kampanyada israr ediyor ykb
A101 ve Carrefourda yaptım.
POS'u temassız alışveriş gibi yaptıklarında ekranda yazı çıkıyor, QR ödeme için 0 a basın veya diğer işlemler için Girişe basın gibi. o tuşa basınca QR ödeme ekranına doğru yol alıyor POS. -
Kocaeli’de QR ile ödeme yapılabilen bir opet buldum. Oradan yapıyorum.
Evet arkadaşlar. Migros konusunda ben de dün deneme yaptım kasiyer uğraştı fakat pos cihazına müdahele edemiyoruz dedi ve olmadı. Var mıdır bilgisi olan ya da migrosta qr ödeme yapabilen bir arkadaş?quote:
Orijinalden alıntı: cengos07
Migrosta qr ödeme yapılamıyor.
Alıntıları Göster -
Hangi istasyon paylaşabilir misiniz ? Bir de QR ödeme alan Shell istasyonu da lazım aslında. Onda da puan kampanyası mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: svgb
Kocaeli’de QR ile ödeme yapılabilen bir opet buldum. Oradan yapıyorum. -
Shell kampanyasıyla birleşiyor arkadaşlar unutmayalım :) -
Hocam İzmit’ten Gölcük’e giderken Başiskele’de yolun sağında kalıyor. Geçen sene açıldı, direk anayol üzerinde. Adını hatırlamıyorum şuan ama bakıp söylerim. Shell’in hangi kampanyası var, birleşiyorsa shell arayalım.
migros'taki kasiyerlere dün tekrar sordum. qr işini becerebildiniz mi dedim. aynı bu şekilde son ekranda posa göndermeden önce 0 tuşuna basınca qr kodu oluştuğunu söylediler. yani migros'ta da geçiyor.quote:
Orijinalden alıntı: xmutti
A101 ve Carrefourda yaptım.
POS'u temassız alışveriş gibi yaptıklarında ekranda yazı çıkıyor, QR ödeme için 0 a basın veya diğer işlemler için Girişe basın gibi. o tuşa basınca QR ödeme ekranına doğru yol alıyor POS. -
magazalara nfcyi zor anlattik qr bilen yada anlamaya niyeti olan yer bulacaz 125 harcayacaz da puan kazancaz ..
Merhaba. Benim gittiğim migrosta pos cihazına müdehele edilemediğini söylemişti kasiyer. Pos cihazında işlem nasıl oluyor biraz daha açar mısınız? Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: boombip
migros'taki kasiyerlere dün tekrar sordum. qr işini becerebildiniz mi dedim. aynı bu şekilde son ekranda posa göndermeden önce 0 tuşuna basınca qr kodu oluştuğunu söylediler. yani migros'ta da geçiyor.
Alıntıları Göster -
Bursa için QR kod kullanılabilecek bir yer bilen varmı? Ben hiçbir yerde QR kod ile ödeme yapılabildiğini görmedim. -
Nilüfer Shell benzinlik,quote:
Orijinalden alıntı: Wakanda
Bursa için QR kod kullanılabilecek bir yer bilen varmı? Ben hiçbir yerde QR kod ile ödeme yapılabildiğini görmedim.
A101 marketleri
Metro grosmarket
Zorlayınca bulunabiliyor, kasiyere baskı yapıp yol göstermek de önemli.
temassız özelliği olan bütün poslardan QR ödeme yapılabilir. Harcama tutarını girecekler temassız ödeme yapar gibi sonra ekranda QR ödeme için 0 a basın yazıyor ona basıp çıkan kağıdı okutacaksınız telefona.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

E ticaret sitelerine getirseler bari şu QR ı , şuan bulmak ve kullanmak fazlasıyla mesele
|
Benzer içerikler
- vakıfbank faizsiz nakit avans
- pratik finansman kart nedir
- denizbank otomatik ödeme talimatı kampanyası
- vakıfbank 3 ay ertelemeli kredi
- nays kredi kartı
- letgo kargo ücreti ne kadar
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X