Şimdi Ara

Market Alışverişlerinize Toplam 60 TL Bankkart Lira!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
5
Favori
2.888
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bankkart ile anlaşmalı marketlerde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 200 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplamda 60 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya Koşulları:

- Kampanya 3 - 28 Şubat 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

- Bankkart ile anlaşmalı marketlerde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 200 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplamda 60 TL Bankkart Lira verilecektir.

- Kampanyaya Bankkart Mobil'den katılım sağlanmalıdır.

- Bankkart Lira'lar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

- Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

- İşlemlerin Bankkart ile anlaşmalı marketlerdeki Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.

- Aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

- Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir.

- Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 60 TL ile sınırlıdır.

- Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

- Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

- Kampanya bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerli olup, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlarımız ile yapılacak işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

- Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

- Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir.

- Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira'lar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara'sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. koşulların tamamında değişiklik yapma ve/veya durdurma hakkına sahiptir.

https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/market-ve-gida/market-alisverislerinize-toplam-60-tl-bankkart-lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • - Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Bu madde ne demek:)

• kredi kartıda oluyormu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk alış verişten sonraki işlemler şartına Ziraat'ı da çektiler.

Bravo!

Hayat pahalılaştıkça şartlar zorlaşıp puanlar ve oranları azalıyor.

• Migros üye işyeri mi acaba?

• Emekli müşterilere özel kampanya ile birleşir 200/40 olur güzel oran.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YKB her bankaya bulastirdi ilk alisveristen sonra şartını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexxson kullanıcısına yanıt

Migros, Şok ve A101 üye.

BİM değil.

Yine de alış veriş yapacağınız şubeye sorun derim. Bazı a101 şubelerinin üye iş yeri olduklarından dahi haberi olmayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 4 Şubat 2022; 13:24:43 >
  • Moneypay oluyor mu arkadaşlar, deneyen var mı

• flintstones F kullanıcısına yanıt

Moneypay konusunda şöyle yazıyor:

**Money pay’ e yapacağınız tüm kredi kartı veya banka kartı yüklemleri “Param” posundan ve diğer kategorisinde gerçekleşecektir. Market kampanyalarından yararlanamazsınız.

**Money Pay’e Migros Kasalarından yükleme yapabiliyorsunuz . Yüklemeler Market pos’undan ve Migros ismi ile geçtiği için Market kampanyalarında kullanabilirsiniz.

25-50-100-150-200-300 tutarlarından herhangi birinden nakit 2 TL , kart (ortak pos) 4 TL komisyon ile yükleme işlemleri gerçekleşmektedir.

Eğer Money Pay'e Nakit ile yükleme yaparsanız 2 TL , Kredi Kartı ile yükleme yaparsanız 4 TL komisyon ödüyorsunuz.

• Tüm bankalar inanılmaz kar rakamları açıklarken hala kampanyaları zorlaştırmaya devam ediyorlar.

• Zincir marketler de olmasa puan veriyor. Dün kasaptan alış veriş yapmıştım bugün de lokal bir markete gittim. Ziraat POS'undan çektiler ve 20 lira puan kazandınız diye mesaj geldi. Kampanya ekranında görünmüyor kazandığınız ama anında yatıyor. Gıda marketi dediği için kasap geçmez demiştim ama o da geçerli oldu.

İlk cevapta yazdığım şekilde oluyormuş. Bugün denedim ve oldu.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    İkinci alışverişte geldi yani değil mi hocam, bugün ben de ilk alışverişi yaptım ama mesaj falan gelmedi

• Bugün puan geldi

İlk alış verişi kasaptan ikinciyi lokal bir marketten yaptığımı yazmıştım yukarıda. Denemek için üçüncüde migros'tan yaptım.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam saydı benim de. Bu arada farklı yerde olsa farklı gün olacak değil mi arkadaşlar.

Yüklemede gıda gördüğüne göre farklı şubeden aynı gün olur herhalde ama denemekle uğraşamam ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.