Şimdi Ara

World of Warcraft : Shadowlands [Ana Konu] - 10.0 Pre-Patch (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.180
Cevap
6
Favori
48.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bırakan bıraktı zaten .


    RUS fiyatlarının da artması kötü olmuş. ADam akıllı oradan ucuza oynayabiliyorduk. 70TL de az rakam değil.


    Birde yakın zamanda ingiltere hem zam yedi hemde 2 aylığa çevirdiler. arjantin,US,brezilya,RU, Oceanic ülkeler. hepsi zam yedi. Birtek avrupa kaldı zam yemeyen . yakın zamanda euro zammı da gelir diye düşünüyorum. sonra elveda wow tabiki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 26 Mart 2021; 23:50:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

    Bırakan bıraktı zaten .


    RUS fiyatlarının da artması kötü olmuş. ADam akıllı oradan ucuza oynayabiliyorduk. 70TL de az rakam değil.


    Birde yakın zamanda ingiltere hem zam yedi hemde 2 aylığa çevirdiler. arjantin,US,brezilya,RU, Oceanic ülkeler. hepsi zam yedi. Birtek avrupa kaldı zam yemeyen . yakın zamanda euro zammı da gelir diye düşünüyorum. sonra elveda wow tabiki.

    İyide zam yapılan yerler ucuz muş zaten Eu normaldi zaten niye zam gelsin?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    tahmin sadece . EU normal diyorsan zam gelmeyebilir.

  • Oyunu severek oynayanlar için game time parası pek umurlarinda değildir diye düşünüyorum. (Öğrenciler hariç)

    Amazon MMO yapacağına blizzard i satın alsa keşke.
    Öyle bir şey olsa. Aylık 8TL bile olabilir (prime)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.

    Alıntı

    metni:

    @Darch adlı kullanıcının, alıntılanan mesajı:Lore gayet düzgün ilerliyor, beğenmeyebilirsiniz ama saçmalık yok.
    Helm of Domination'un daha önceden yok edilmeme sebebi Scourge'un serbest kalıp sağa sola saldırmaması içindi. Shadowlands ile Azeroth arasında bir kapı görevi gördüğünü çoğu kişi tahmin ediyordu ama hiç bir zaman açık şekilde anlatılmadı.
    Bolvar dediğimiz kişi yarı ölü ve türlü işkencelere uğramış halde gönüllü olarak gardiyanlık için kendini feda etti. Şu zamana kadar sürekli olarak Nerzhul ile mücadele ediyordu, yenilmesi gayet normal. Arthas ile karıştırmayın, o hem Nerzhul ile birleşip tek bir canlı haline gelip gücünü kabul etmişti hem de elinde Frostmourne gibi ruh emerek sürekli olarak güçlenen bir silah vardı.
    Sylvanas'ın gücünü nereden aldığını bu ek pakette öğreneceğiz. Oyunda Jaina ile Lor'themar'ın bu güç hakkında konuştuklarını görebilirsiniz.

     





  • BFA'da SL Hype'ının verdiği kafa yapısı farklıydı şimdi farklı tabi hahahaha

  • En son 9.1'i bekleyeceğiz orada ak kara koyun belli olacak.Bu paket için konu içerisinde de çok olumlu denecek mesajlarım vardı ama hem blizzcon'un tırt geçmesi hemde 9.0.5'in hiçbirşeyi değiştirememesi beni de bir nebze karamsarlığa itti.1-2 hafta sonra ptr yayına çıkacak, belki sağlam şeyler görebiliriz.Lakin şuan ki halinin devamı olursa çok oyuncu göçer.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 2 Nisan 2021; 4:4:5 >
  • genellikle ek paketlerin ilk icerikleri hep yeni bolge hakkinda oldu,


    yani x.0 da blizzard genel olarak bir sey anlatmiyor.


    su ana kadar shadowlands hikaye konusunda diger ek paketleri ile benzer ilerliyor.


    soru su olmasi lazim 5.2 gibi (throne of thunder) hikaye ve icerik dolu bir patch gelecek mi , yoksa instagram entegresi mi olucak.


    bir de shadowlands in en buyuk dez avantaji covid doneminde cikmasi, buyuk ihtimalle calisanlarin cogu evden calisiyordu hala




    dip not: bence wow hic bir zaman guzel hikayeye sahip olmadi, hikayesi online oyunlara gore daha toplu. (swtor , eso ve ffxiv i saymiyorum ( ffxiv jrpg de oldugundan cogu kiseye garip gelir))


    tabi hikaye olarak gayet kaliteli gorevler vardi fakat expansion genelinde hikaye hep sonuk kaldi. mist of pandaria belli olaylar disinda iyiydi.

  • Shadowlands 'i genel olarak değerlendirmemi şahsi olarak öteleyerek zamana bırakmak istiyorum er ya da geç bu belirlenmişlikler ortaya çıkacaktır.Gerçeklerden hiç kimse kaçamaz "ölüm" gibi(shadowlands ya).


    Ama arada bir şey diyeyim tabi ki hani diyorum yoksa oyuncuları "Diablo" 'ya mı teşvik ediyorlar ya da "TBC Classic'e" mi?Kafamda deli sorular dönüyor da bu paragrafın uzun versiyonunu zamana bırakıyorum umarım bu uzun yazı olumlu olur diye umuyorum keza oyunu yapan ben değilim hep güzelle güzelle onunda bir limiti var elbette.

  • LK zamanından beri aralıklarla oynuyorum ve bfa dahil hiç bir ek paket beni bu kadar sıkmadı ve oyuna hiç bu kadar uzun süre ara vermedim. 9.1 sürümü bile ilgimi çekmiyor. Hele hikayesi hiç ilgimi çekmiyor. Jailer, arbiter vs hiç birisini oyunun hikayesi ile bağdaştıramıyorum.

    Oyunu uzattıkça uzatıyorlar. Sargeras tehtidi kalmadı, old god tehtidi kalmadı. Azeroth doğacaksa doğsun ölecekse ölsün. Hikaye olarak Kanal 7 dizileri kıvamına gelmeye başladı oyun.

  • Ben hala World of Warcraft : Warlords of Dreanor'un kendi Blizzcon'unda duyurulmasında ki gibi çıkmadığını niye yarım yamalak Garrison oyununa dönmüş olmasını hala bilmiyorum.


    Aynı son World of Warcraft : Shadowlands için de mi olacak?


    Şu ana kadar BFA 'dan daha kötü bir ek paket olduğunu çok net bir şekilde söyleyebilirim.Bir kere mekanlar arası bir bağlantı yok tamam BFA 'da da gemi ile 2. bölgeye geçiliyordu kabul fakat burada her kara parçası ayrık bu nasıl bir saçmalıktır?


    Maw ve Torghast çok iyi bana göre orada bir sıkıntı yok.Hikaye olarak da bir sorun görmüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 3 Nisan 2021; 12:38:29 >
  • Ben BFA dan kötü olduğunu düşünmüyorum. ha belki en az BFA kadar kötü diyebiliriz ama BFA dan daha kötü kesinlikle değil. Kendi fikirlerimiz tabi bunlar ! Bence BFA dan daha kötü hiç bir expansion yok.


    Shadowlands sıkıntılı ama sıkıntısı tam olarak bulunamayan bir expansion. Yada geçmişten gelen sıkıntılar shadowlands te biriktiği için kötü de olabilir.


    Mesela PVE için ciddi bir faction balance problemi var. Bu önceki ek paketlerde de vardı ama en çok shadowlans te gün yüzüne çıktı. Belki BFA da bahsedildiği gibi shadowlands için Faction olayını kaldırsalardı bu kadar bırakan olmazdı.


    MEsela m+ lar için BFA sonun da gelen Seasonal Affix ler olmadı. bugüne kadar çok yüksek keyleri yapan arkadaşlarım bile prideful gibi Seasonal Affix leri sevmiyor. kaldı ki casual adam nasıl sevsin ?


    Oyun alt friendly olacak dediler. benim çevremde kimse ALt karakteri ile uğraşmaya vakit bulamıyor. ha alt kasan oldu da mesela atıyorum expansion başı hunter top dps ise şimdi C tier dps e düştüğü için reroll yapan yapanlar var. Classlar ile çoook fazla oynadılar. Pure dps classları son tier e atarsan millet oyunu bırakır.


    Tanklar ve healerlar içinde aynı şey geçerli. Oyunun 2 ana tankı prot warrior - prot warrior. bu ikisini belirli bir dengede tutmak zorundasın ve bu expansiona kadar tuttular. Prot warrior expansiona çok kötü girdi. prot pala ise çok dengeli girdi. ancak prot warrior başka bir seviye. ilk kez bukadar kötü duruma soktular ve çok bırakan oldu. düşünün 16 yıldır aralıksız prot warrior oynayan adamlar neredeyse koca bir sezonu boş geçti. sırf karakterlerini bırakmamak için. kimide direk oyunu bıraktı zaten . Blizzard repsisal legendry ve dmg buff ile biraz topladı prot warrior ı ama geçmiş olsun . bırakan bıraktı yada rolleyen rolledi öyle bıraktı .


    Bİrde son olarak bu game time olayı var. şimdi bir kısım token kasabiliyor bir kısım kasamıyor vs.. ben kasamayan kısım içindeyim . daha doğrusu 3 aya 1 falan çıkarıyorum. yani açıkçası öyle token çıkarayım derdimde yok . Genelde parası neyse veriyordum gold um falan birikirse bunu ben elimde olmayan mountları alayım falan diye harcıyordum. e şimdi bakıyorsun 26€ olmuş iki aylık veriyor. 26€ afedersiniz 250TL para yapar. Forumda ise referanslı adamlar 160TL ye satıyorlar. bilemedim


    Wow için çok çok çok fazla paralar bunlar. Benim gibi işin parasal boyutunu düşünmeyen adamlar için bile sıkıntı olmaya başladı artık. devam etmek isteyenlere allah sabır versin diyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 3 Nisan 2021; 14:21:55 >




  • Oyun bence geçmiş bir kaç expansiona göre gayet güzel.

    Class dizaynı ve dengesi eleştirebilir ki bence pandaria dan sonra o kadar iyi bir oynanış ve içeriği tekrar getirebileceklerini sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bugün arkadaşımla muhabbetim üzerine sende WOW oynasana oldu. Bende bu mecraya atılmak istiyorum. Anladığım kadarı ile en ucuz Rusya, fakat daha ucuza alabileceğim bir yer var mı? Referanslı arkadaş varsa bana ulaşabilir.

    Bu oyunda para kazanma olayı varmış. En azından gametime parasını çıkarabilir miyiz? Aylık 70 lira ise cidden fazla. Gerçi bana koymaz her ay steamden bu kadar alım yapıyoruz ama yine de fazla

    Şu an sezonu değil gibi şeyler duyuyorum haziranda başlamak ile şimdi başlamak arasında fark var mı?

    Shadowlands ilk deneyimim olacak. Önce ki mesajlarda yeni ek paket çıkacakmış gibi bir şey gördüm. Oyun çöp mü olacak yani? Gerçi fark etmez ben arkadaşım için düşünüyorum bunu yoksa hayatta başlamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

    Evet en ucuz şimdilik rusya ama 26 nisandan sonra ru hesaplara da zam geliyor. gerçi en ucuz gene rus hesabı oluyor sanırım.


    Bu oyunda para kazanma var ama daha oyunu öğrenmeden game time düşünmen wow un kültürü ile bağdaşan bir şey değil. çünkü seni çok ama çok geniş bir dünya bekliyor olacak. öğreneceğin çok şey olacak !


    wow a başlamanın herhangi bir sezonu yok.


    yeni ek pakete daha dünya kadar zaman var. shadowlands yeni çıktı zaten :D 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 5 Nisan 2021; 22:31:12 >
  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

    Sağolun hocam. Zamanında WOW'a çok başlamak istedim hatta kitabını bile okudum ama bir türlü başlayamadım. Şimdi iniyor oyun. Sigaram falan yok zaten. Gidecekse oyuna gitsin param.  


    Edit:Temmuz sonrası başlamayı planladım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 6 Nisan 2021; 8:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Fix ile.


    Ve'nari Reputation artık Account Wide.Alt karakterleriniz Maw da Reputation kasmasına gerek kalmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 13 Nisan 2021; 14:47:2 >
  • Yeni bir Fix geldi.


    Covenantda ki Sanctum 'ları Yükseltmiş oyuncular Ödül niteliğinde verilen tüm Anima Powerlarartık iki katı alacaklar.


    Mesala benim dün bir tane world quest daily'si 3 x 35 Anima Power verirken


    kalmıştı bugüne şu anda daily quest 6 x 35 Anima Power olmuş 2 katına çıkmış(sanctum full).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 14 Nisan 2021; 1:15:9 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.