Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67.030
Cevap
120
Favori
2.445.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kapitan_zur_See

Evet arkadaşlar
    Sonunda Jagdpanther aldım. Asıl savaş şimdi başlıyor. Ferdinanda gecmek için en az bir 400 savaş yapmak lazım
    Merak edenler için
    Jagdpanzer 4 den Jagpanthere tam 201 savaşta ulaştım.
    200 savaşta 297 kill 75000 exp topladım.
    20 k para vererek crewleride direk Jagdpanthere gecirdim
    Para çok rahat birikiyor. Jagdpanzeri satmadım bile.

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU]

bende 2. tank olarak Stug dayım şu an baktığımda Yükseltmelerde Jadgepanther baya bir karışık gibi full yükselterek mi geçeyim yoksa Bazı yükseltmeleri bırakıp mı geçeyim Ferdiye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 29 Nisan 2011; 13:03:49 >
    Bu arada şöyle bir resim buldum

3,7cm (37x250mm)
    5cm L/42 Pzgr 40 (50x289mm)
    5cm L/60 (50x420mm)
    7,5cm L/24 (75x243mm)
    7,5cm L/43 and L/48 (75x495mm)
    7,5cm L/70 (75x640mm)
    8,8cm L/56 (88x571mm)
    8,8cm L/71 (88x822mm)

En sondaki L71 mermisi. Mermi namludan 1000 ms ile çıkıyor. Bu nedemek hızlı mediumları kesin isabet ile vurmak demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 29 Nisan 2011; 13:33:25 >

Stug oyunlarda nedense hep hafife alınıyor.Diğer örnekte Company of Heroes,oradaki Stug IV.
  • arkadaşlar satmadan önceki tanktan çıkardığımız crewi başka tankta kullanabiliyormuyuz örneğin şuanda T-46 daki crewlerim %70 civarı ama yeni aldığım t-28 e taktığımda kırmızı renkte görünüyo bu ne anlama geliyo

Crewlere sağ tıkla train sekmesine gel oradaki panelden şimdi bulundukları tankı seç ve eğit. 3 çeşit eğitim var crewleri %100, %75 ve %50 yüzdeyle başlatan.. Ama t46 için %50 yani free training en iyisidir bana kalırsa.. Sonuçta tankın kendisinden masraflı olur crewlerin eğitimi diğer seçeneklerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qlimax

arkadaşlar satmadan önceki tanktan çıkardığımız crewi başka tankta kullanabiliyormuyuz örneğin şuanda T-46 daki crewlerim %70 civarı ama yeni aldığım t-28 e taktığımda kırmızı renkte görünüyo bu ne anlama geliyo

kırmızı renkli crewler mevcut yüzdesinde -10 düşmeye yol açar. Crediyle yapçağın çevirmelerde %100lük crewi %20 kayıpla %80 olarak yeni tanklara geçirmek mümkün. Yani her zaman %75 olmuyor o değerdeğişebiliyor.

Orijinalden alıntı: Falens

quote:

arkadaşlar satmadan önceki tanktan çıkardığımız crewi başka tankta kullanabiliyormuyuz örneğin şuanda T-46 daki crewlerim %70 civarı ama yeni aldığım t-28 e taktığımda kırmızı renkte görünüyo bu ne anlama geliyo

kırmızı renkli crewler mevcut yüzdesinde -10 düşmeye yol açar. Crediyle yapçağın çevirmelerde %100lük crewi %20 kayıpla %80 olarak yeni tanklara geçirmek mümkün. Yani her zaman %75 olmuyor o değerdeğişebiliyor.

yani %10 Crewler daha az skillimi Kırmısı mürettebat tanka geçirip train etmezsek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Nisan 2011; 19:03:01 >

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Evet arkadaşlar
    Sonunda Jagdpanther aldım. Asıl savaş şimdi başlıyor. Ferdinanda gecmek için en az bir 400 savaş yapmak lazım
    Merak edenler için
    Jagdpanzer 4 den Jagpanthere tam 201 savaşta ulaştım.
    200 savaşta 297 kill 75000 exp topladım.
    20 k para vererek crewleride direk Jagdpanthere gecirdim
    Para çok rahat birikiyor. Jagdpanzeri satmadım bile.

bende 2. tank olarak Stug dayım şu an baktığımda Yükseltmelerde Jadgepanther baya bir karışık gibi full yükselterek mi geçeyim yoksa Bazı yükseltmeleri bırakıp mı geçeyim Ferdiye?

Ben para biriksin tayfa gelişsin diye tüm tankları elite yaptım .
    Eğlene eğlene Güle oyna bir bakmışım Jagdpanther .
    Aha bak altun gibi pırıl pırıl parlıyor. Tanktan zevk alırsan bir çırpıda Jagdtiger alırsın.
    Hiç Canını sıkma

8.8 sniper olarak etkilidir ama 10.5'e gore mdg'i dusuktur. JP'de kamuflaj olsaydi ve neon lambasi gibi parlamasaydi 8.8. ideal bir silah olabilirdir ama mevcut sartlarda en kisa surede en fazla dmg vermek icin 10.5 tek secenek cunku ilk mermigi attiginiz andna itibaren haritada yeriniz belli oluyor.

8.8'den 10.5'e gecmem sonucunda 66%'lik kazanma orani yakaladim. Suan 10.5'li JP ile ciddi bir sekilde para yapabilmekteyim.

Ne yapayım raidi hocam.
    Ben o diski animelerimi koymak için aldım. İşletim sistemi veya oyun kurmak gibi niyetim yok. 7000 bölüm anime yi odiske atacam.

öyle de 2 gb oluyor,neyse kararını vermişsin zaten.

yani %10 Crewler daha az skillimi Kırmısı mürettebat tanka geçirip train etmezsek?

Sana şöyle özetleyeyim.
    Mesela elimizde 4 personellik bir tank tayfası var.

Bunlar

1.Commander
    2.Gunner
    3.Driver
    4.Loader

bu ekipteki her personel maç başına kazandığın expten belli bir miktar exp i zimmetine geçirir ve bu explerle yüzdesi artar.
    Commander ise adı üstünde komutan olduğundan dolayı aldığı expin bir miktarını tayfasına verir. Bu yüzden commander biraz daha geç seviye yükselir. Birde commander anlık yüzdesinin onlar basamağındaki değeri kadar da öteki personellere extra yüzde sağlar.

Yani diyelim ki

Commander %75
    Gunner %75
    Driver %70
    Loader %50

şimdi imleci komutanın üstüne getirip biraz beklediğinde şöyle birşey yazar.

Commander Medium Tank, Pz II, %75(75)

Şimdi bir alta gunnerın üstüne gel

Gunner Medium Tank,Pz II %82(75+7)

Heh aklın karışmasın aslında gunnerımız normalde imleci üstüne getirmediğimizde %75 görünürken imleci getirince %82 olduğunu anladık. Neden mi? Çünkü komutanın onlar basamağındaki 7 değeri doğrudan emrindeki gunner a etki etti. Gunner %75 iken artı 7 de komutandan alınca kendisi %82 olarak hissediyor.

Şimdi bir altta Driver var

Driver Medium Tank,Pz II %77(70+7)

Farkettiğin üzere parantez içindeki ilk rakam mevcut değeri,ikinci rakam komutandan aldığı takviye)

bu iş böyle devam ediyor. Sana tavsiyem her zaman öncelikle commander ı 20.000 credi karşılığında paralı geçiş ile %50den direk %75 e çıkartman.

quote:

oyuncular çok eşitsiz dağıtılıyo ya tier 3 tankla randoma giriyom hep tier 5 tier 4 tanklar oluyo savaşta tek atıyolar

oyuna girdiğin tankının tierinde max. 3 tier üstünü görebilirsin. Haliyle tier 3 tankla girdiğinde tier 5 i görmen doğal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihatreyiz -- 30 Nisan 2011; 1:56:49 >

quote:

Orijinalden alıntı: cz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cz

quote:

Benim tank ile Kv 3 arasındaki farka bak ya.

My use jagdpanzer. Tier 6
    600 healt and 80mm armor
    8.8cm PaK 36 L/56 220/220/270(HP) 132/171/44

But kv3 tier 6
    840 healt 120 mm front 130 mm turret armour
    122mm D-2-5T 390/390/465(HP)175/217/61

870 yapalım hatta onu

KV-3 gerçek bir hayvan ama Jgpz IV'yi de küçümsememek lazım bence. Eğimli 80 mm zırh ve küçücük silueti rakip için çok can sıkıcı olabiliyor

kv3 de ki 122mm baya etkili oluyor ufak hedefleri vurmada.

Damage anlamında söyledin umarım hacım

yok mermi çekirdeği büyük ondan isabeti artıyor.

Mermi çekirdeği büyüklüğünün dediğin gibi olumlu bir yanı vardır belki; ancak sonuçta 0.40 gibi kötü bir isabet oranına sahip, yavaş dolan ve mermisi pahalı bir top. Şahsen, 122 mm D-2-5T ile orta-uzak mesafede Jgpz IV gibi bir şeyle karşılaşmak, hele elimin altındaki tank KV-3'se, oyunda en son istediğim şeydir. İsabeti ayrı bir dert, topun yavaşlığı ayrı bir dert... Jgpz IV HE veya Premium AP mermilerle uzaktan KV-3'ü sürekli dövüp sonunda patlatırken, KV-3 azcık şanssızsa Jgpz'ye hiç hasar bile veremeyebilir Ki o süreçte KV-3'te hiçbir şeyin bozulmayacağını veya Jgpz iv'nin kamuflajlı olmadığını varsayıyorum. Bozulursa veya jgpz iv görünmezse (düzgün kamosu varsa ateş etse dahi 25 metrelere kadar yolur var:D) direk fail zaten çıkarım o elden, patlatılmadan:D
    Yakın durum IS-2 için de geçerli...

---

Mayıs ayında 2500 altın alıp aylık premium bitmeden en azından Tiger 2'ye ulaşmayı planlıyorum. Pre'siz bu oyunda kasılmaz(NitroCharger gibi bir komutan olmadıkça), ama ezik tanklı bir oyuncu olarak görünmeyi de içim kaldırmıyor, geçmişte onca tank kullandıktan sonra. Umarım ben oynarken bir iki harita eklenir de biraz zevk alarak ulaşırız şu Tiger 2'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 30 Nisan 2011; 6:16:38 >

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.
  • KVden hoşlanmayan bir an evvel KV3e geçmeyi düşünen arkadaşlar için dünkü möhteşem maçımın görüntüsünü arz ederim. "PREMIUM YOKTUR"

Ruslabunların ön zırhlarını Elmas bazlı karbon fiberden mi yaptı. adamın altı üstü 130 mm ön ve taret zırhı var. 3 maçtır Kv3 delemiyorum ya .
    Altına üstüne taretine her türlü çalıştım. Ama en çok Gun manletten hasar verebildim. Ne yapam artık tırsmadan kv3 avlamak hayal oldu. bari 105 mm topa gidek.

Usta ne yaptın sen öyle ya
    5 adet achievement, 10 kill, premium olsaydı 2108 exp, üstelik oldukça düşük onarım masrafı ve KV ile tüm bunlar... Hangi topla olduğunu da sorabilir miyim :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 30 Nisan 2011; 14:06:22 >

I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop.
  • Arkadaşlar bi sorum daha olucak şu resimde nicklerin yanındaki sayılar ne anlama geliyo
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.