Şimdi Ara

World Of Tanks - Ovunme Duvari (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
4
Favori
24.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bidaha izledim bu oyunu... yanliz oyunun sonunda 940 gucum kalio e4 un HE yuklemis olma olasiligi hic birimizin aklina gelmio zank die daldim e4 e adam low roll vurmus 899 vurmus...yoksa oyunu vermisim ben orda ama rng bikerede olsa yanimda olmus orada saolsun cok istedigim pool madalyasinida aldim mutlu oldum..:)
  • Yalniz sag tikla attigin merminin girmesi de sans taret palet arasina cok yakin. Normalde zirhda erimesi lazimdi o merminin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • E25 Tank Destroyer kullanıcısına yanıt
    Benim aklıma geldi ama orada zaten sana çok şey söyledik ihtimali düşüktü daha fazla kafa karıştırmaya gerek yoktu.
    Gürsel in söylediği ters tık olayını bile söyledim ama duymamışın bak o heyecanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su 122 yi vuramayan 2 arty sayesinde tankım yok edildi ve oyun berebere bitti
    Bu mesaja eklenen görseller:

[sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari

• 7.6K hasar ustalık brövesi 2 gelde dellenme

[sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakdolması -- 28 Mart 2016; 8:45:18 >

• 7k hasar ve oyun sonundaki o muhtesem sansli oldugum an. 30k oyunda bir denk gelen bu ani sizinle paylasmazsam olmazdi :D Nazar etmeden once bunu goz onunde bulundurun lutfen.

[sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari  [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari  [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari

Replay:
    http://wotreplays.com/site/2577072#overlord-gurcell-amx_50_b

• Şu maçın 12:55 ile 12:35 arasını bir hayır sever arkadaş video yapabilirmi...Anı olarak saklayacağım SPIC taklasını... Maçın başında adamlara sahile gitmeyin yazacağıma başka şeye gitmeyin yazdım...

http://wotreplays.com/site/2579402#overlord-rapator79-sp_hpanzer_sp_i_c

[sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari

• Rapator kullanıcısına yanıt
    Hocam fraps yada bandicam indirin replayı açın kaydedin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: E25 Tank Destroyer

bu oyunu 60 yasina gelince blie hatirlarsin ahmet abi..

buyrun replay:http://wotreplays.com/site/2575398#el_halluf-vigor56-bat_-ch_tillon_25_t
    @poyraz_371Homerius@GurcellOnline@

[sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari
     [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari

Eve gidiim de akşam izleyim, görev neydi 1000 altın için ertanım ?

• Abi takımca10k dmg at

• quote:

Orijinalden alıntı: E25 Tank Destroyer

Abi takımca10k dmg at

Ooo, ahmet, sen, ben beraber yaptığımız emir, kolaymış görev ya, o gün bizim şansımıza çıkmamıştı ama altın.
  • uzun aradan sonra 2-3 maç yaptım, paslanmamışım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Paraya gel paraya

• dun obj263 u aldiktan sonraki ilk macim bu ahmet baskan :) td-15 gorevi 2dk kada halledildi.. :) son 1 gorev.. @Poyraz_371

[sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari
     [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E25 Tank Destroyer -- 30 Mart 2016; 2:53:44 >

• ORZY'nin takımına yazık oldu, yayında mıydı bilmiyorum ama

[sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari [sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari

• BJK kullanıcısına yanıt
    hahahhaha izliodum gul gul oldum...orzy ates edio daglara taslara gidiodu hahahhaha...sora dio bu ettigimin tankini satacam simdi hahahhaha...
  • heM53/heM55 ten kurtuldugumun fotografidir bu :)

[sizer]World Of Tanks - Ovunme Duvari
  • Tarla faresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz_371 -- 1 Nisan 2016; 0:52:24 >

• poyraz_371 kullanıcısına yanıt
    şukular şelale..,,,,,..,,,,....,,,
  • Homerius kullanıcısına yanıt
    Pisman olmak uzeresin, sakin ola bunu satip T92 alma.

Bir Dost !...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.