Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.032
Cevap
33
Favori
141.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kimin yaptiginiz yaz oyle ortaliga laf atmak olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bunu kafaya çok takarsan hiçbir oyunu oynayamazsın. Ne olursa olsun sen ve ben o lafları yiyeceğiz. Malla mal olmamaktan başka çaremiz yok.Şikayet etmeye kalksan hangi birini şikayet edeceksin. O yönden bakacaksan ülkeyi terk etmeye kadar vardırman lazım bu durumu. Ayrıca oyunun yüzde 90'ı çok ciddiyim 15 altı. Ciddiyim. Gerçi büyüdüklerinde de değişmezler ya neyse boşver.

    Nickini onur yapma değiş. O veletlerden başka kurtuluşun yok. Ya da yazdıklarını görmezden gelecen mesela düşmana falan iterler sonra şaşırma benden söylemesi.
  • Dostum bence hic takilma irkciyada kufurbazada sen oyununa bak, mesela gecenlerde sarok_kurd isimli oyuncuyu birisi sirf adinda kurd var diye facebook grubunda bloklayip oldurdugunun fotosunu atmis direkt sikayet ettim usenmedim, ha wg bisi yaptimi yok nerde bence kendini uzdugune degmez coluk cocuk icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metiletilfenol kullanıcısına yanıt
    JITEM klanından olan çocuk değil mi? Her ne kadar aşırı ağrıma gitse de kendimi tutamamış bende gülmüştüm. Önündekini düşmana iterken ''Dur Gitme Ölürsün'' yazmıştı hani. Komikti la bence.
  • Kafaya takmiyorum. Nickimide degismem asla. Bunu yapmak bi nevi kimligini degistirmek gibi. Ama zevk alamiyorum oyundan. Bıraktım bende warthunder oynuyorum en azindan daha pro ooyuncular var şahsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar wot blitzi mobilde 1.5 sene önce baya oynamıştım sonra sildim şimdi PC sürümü olduğunu gördüm steam'de.

    önceden mobil de kastığım tanklar paralar falan PC versiyonuna geçiyor mu yoksa PC versiyonu sıfırdan mı başlıyor?
  • En az 4 Clanturk uyesinden cok igrenc kufurler yedim. Resmen onlar adina utanc duydum. Allah islah etsin. Ss alip wargaminge atmistim duruyorsa paylasirim tabi burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metiletilfenol kullanıcısına yanıt
    Kara altinkoy haritasinda en sona kalmistim bunlardan ikiside takim yapmislardi şansa onlarda sona kaldi ikisini de aldım ondan sonra gelsin küfürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mucahit bilmem ne iste facebook hesabi, ben sikayetimi ettim kafam rahat, sarok_kurd de iyi bir insandir bir kez kotu biseyini gormedim takimda atariz konusmaz etmez sessiz sakin birisi ama sirf kurd yaziyo diye pkkli ilan ediceksek isimiz var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sana onu anlatmaya çalışıyorum. Değişmem dersen her türlü küfür yiyeceksin yani bunun başka hiçbir yolu yok. Bunlarla başadebilmenin herhangi başka bir yolu yok. Örneğin ben kendimi ele alayım; ben şöyle diyeyim sana küfredebilirim gerekirse ama her ne olursa olsun beynim kafatasımdan çıkmazsa "bayan" içerikli küfredemem yakıştıramıyorum. Ama onlar ediyor. Karşılığında kendi analarına bacılarına gelecek küfürleri de daha küfrü ederken göze alan soysuz insanlar bunlar. O bana ettikçe edecek ama ben ana bacı eş karıştıramayacam Kİ tecrübeyle sabittir.

    Yani dersin ki ben o nicki değişmeyecem o küfrü edecekler her taraflarından zihinsiz oldukları belli. Bu insanlardan temelli kurtuluşun tek reçetesi de bu. Counter oynarken takımımda türk varsa türkçe konuşmuyorum bile çünkü biliyorum ki yine küfür yiyecem bir yerden bağlayacak yani TECRÜBEYLE SABİT. Terbiyesiz insanlarız ne yazık ki saygısız fikirlere özgürlüğe saygımız yok bir boktan da anlamıyoruz. Öyle. Öyle.

    Beni omurgasız biri zannetme adam canlı şekilde karşımda olsun bak bakalım geri adım atıyor muyum ama sanal ortam olduğu için bol keseden sallıyor. Terbiye yoksa yapacak bir şey de yok. Bu ilk küfür yeyişin değildi son da olmayacak. Yediğim hakaretlerin haddi hesabı yok. Biliyorum yani geçtim bu yollardan insana var olduğunu bilmediği yeni akraba çeşitleri öğretiyorlar.

    Tabi blitz yaş oranı çok düşük olduğu için bu durum çok daha ağır. Daha iyi oyunlarda daha az küfür yersin ama yersin yani emin ol. Demişti dersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ayni nickle warthunder da tek küfür yemedim ama eger yersemde o kufru takacak oyun dinamiği yok merak etme. Kendi oyunuma bakiyorum. Ama blitzde o ekran boyutunda önüne öyle küfürler sarfedilince oynayamiyorsun rahat. Evet yas ortalamasi cok net dusuk bi oyun blitz ama 30larinda adamlar var Clanturk te ! Ne diyeyim ki? Yasla ilgisi yok bunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Aynen ayarlardan wot hesabıyla gir diyorsun komple geciyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi nickini soyle de ben sorayim ben de o klandayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlayan için ne önerirsiniz hediye verdiği BT-7 ile girdiğim zaman adamlar bana tek atıyor ben daha zırhlarını delemiyorum
  • Obj 263 ü bugün açtım. Ciddi ciddi op kokusu alıyorum. %75 mürettebat, top sürgüsü, full erzak 7.8 sn doldurma süresi. Taktik tavsiyesi varsa alırım
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Allah allah allah
  • Sen o aldığın ss leri bana göndersene rica etsem? Hangi clanturk oyuncusu sana küfür etmiş çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    klasik td likten vazgecme maç başlarında kamp yap guzel yerlerde, sona dogru durumun gidisatina göre bas veya defans yap


    top eğimi kötü ne asagida kalmaya caliş(rakip ustten deler) ne de yukarida top egilmez.


    sakin oyna rakipten kim nerde bilmeden dalayim deme yani ve arkayi goren icin kolay lokma.

    kendi hesabimda yok ama baskalarinin hesabindan butun tanklari oynadim.

    herkes obj268 den iyi oldugunu dusunse de benim en sevdigim td obj268.

    bence td dediginin alfa vurusu yuksek olmali, diger tanklara gore zirh taret dezavantaj varken koydu mu oturtup felc etmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TD dediğin senin tabirin ile koydumu oturtmalı adam çekinmeli karşısına çıkmaya ama bakıyrosun oyuna hafif tanklar ne ağır dinliyor nede diğerlerini hafif tanklar koydumu oturtuyor
  • World of Tanks Blitz (Ana Konu)

    Çok şey değil 1 M ası istiyorum. Bu benim maksimum performansım ulan. Bundan daha ne yapayım lan bırak ası 1 bile vermedi. 4 patlatma 1900 hasar 5 tank tespiti. Ağır tankım lan 5 tierim daha ne bekliyorsun benden. Bu tankla bundan çok daha iyisini yapıp M ası min. seviyesini dağlara çıkaran adamdan ders almak istiyorum.




  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.