Şimdi Ara

World in Conflict (yeni bir hit )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LOTR BFME II sagolsun.Sayesinde RTS ler 360 a gelmeye devam ediyor...Önce C&C3 şimdide bu...

PC ve 360 a geliyor..Yeni bir hit olacak gibi

IGN ilk incelemesi PC sürümü için 9.3

• SÜPER.HARİKA.ENFES.MÜKEMMEL.MANYAK.YOK BÖYLE BİR ŞEY.UÇUYOR KAÇIYOR.AA YOK.SÜPER ÖTESİ.SANAT ESERİ.İNANILMAZ.
    PERFECT.WELL.PUANI 10/10.KALİTE.KİNG NEXTGEN.BÖYLE OYUN HİÇ BİR YERDE YOK...
    Çünkü bu oyun 360 a geliyor...

• Sony;
    Bu davranış biçimi ile elde etmek istediğin etki yerine antipati yaratıyorsun fikrimce.Gerek yok be sevgili forumdaşım.

Edit:Kesinlikle şikayet etmedim arkadaşı banlanması talihsizlik olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDDoG -- 8 Eylül 2007; 18:41:39 >
  • Oyunu pc'de oynadım ve bazı eksikleri olmasına rağmen çok güzel buldum.Oyun çıkana kadar bu eksiklikleri gidereceklerini düşünüyorum.Ayrıca Xbox360'a çıkan yanılmıyorsam 3. strateji oyunu,bu sayı biraz daha artarsa Xbox satışlarında ciddi bir artış olacağını düşünüyorum çünkü konsolların en büyük dezavantajı strateji oyunlarının eksikliği bana göre...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

Sony;
    Bu davranış biçimi ile elde etmek istediğin etki yerine antipati yaratıyorsun fikrimce.Gerek yok be sevgili forumdaşım.

Edit:Kesinlikle şikayet etmedim arkadaşı banlanması talihsizlik olmuş...

Bu Arada Arkadaş Bu Topic'de Banlanacak Birşey Söylememiş
  • Oyun bu gidişle hit değil "klasik" olacak.
  • Orası Doğu Avrupa falan mı? Çimler tankları kamufle edebilecek kadar büyük de...

Bu arada grafikler gerçekten hoş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 8 Eylül 2007; 19:51:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koray lütfen artık 360a gelecek bir oyunu tanıtma.Hem bak AA da yokmuş oyunda,bir de ign AAsız oyuna utanmadan 9.3 vermiş.Olacak iş değil kesin 360ı kayırıyorlar.Yalnız ortadaki sorun ign pc incelemesi yapmış ama bunda kesinlikle senin parmağın vardır.Hem 360da AA yok aslanlar gibi ps3de AA var.Utan utan
  • Xbox 360 için çıkış tarihi ne oyunun ?
  • ya o otlarin ve basaklarin boylarida masallah agac gibi..bence boyle bu tarz oyunlari konsollara cikarmamak lazim srtateji oyunlari ve konsollar uyusmuyorlar birakalim pc de kalsinlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

Xbox 360 için çıkış tarihi ne oyunun ?

Kasım gibi çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aspirin_Gripin

ya o otlarin ve basaklarin boylarida masallah agac gibi..bence boyle bu tarz oyunlari konsollara cikarmamak lazim srtateji oyunlari ve konsollar uyusmuyorlar birakalim pc de kalsinlar

Gayet güzel uyuşuyor...Oynamadınmı LOTR II ve C&C 3 ü ?
    PC ye yatırım yapmıyoruz, sagolsun 360, neden gelmesin yahu...Fazla mal göz çıkartıyor sanki
    Fıstık gibide oynuyoruz...Sırada Halo Wars

360 bu gidişle RTS de rakipsiz konsol olacak, hatta oldu bile
  • halo wars a lafim yok bak o gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Aspirin_Gripin

ya o otlarin ve basaklarin boylarida masallah agac gibi..bence boyle bu tarz oyunlari konsollara cikarmamak lazim srtateji oyunlari ve konsollar uyusmuyorlar birakalim pc de kalsinlar

Gayet güzel uyuşuyor...Oynamadınmı LOTR II ve C&C 3 ü ?
    PC ye yatırım yapmıyoruz, sagolsun 360, neden gelmesin yahu...Fazla mal göz çıkartıyor sanki
    Fıstık gibide oynuyoruz...Sırada Halo Wars

360 bu gidişle RTS de rakipsiz konsol olacak, hatta oldu bile

• bu strateji oyunları ilaç gibi gelicek bana
  • Çok baba birşeye benziyor. RTS den nefret ederim ama 2. dünya savaşı konulu olanları oynarım, Company of heroes a bayılmıştım mesela. Bu da moder savaş ama yine saracak gibi duruyor. Halo Wars la bunu deneyeceğim kesin.
  • Strateji oyunlariyla hic aram yoktu taaki company of heroes oynayana kadar.Bu nedenle World in conflict i takip etmeye basladim grafikler cok güzel gercekten.Hele xbox360da cok daha iyi olacaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.