oyun harika arkadaşlar oynadıkça keyif alıyorum mükemmel bir strateji oyunu olmuş aksiyon harika patlamalar harika,
oyunu biraz daha öğrenmem lazım ama oyunda LAN desteği var yani hamachi işe yarayabilir
demoyu hiç beğenmemiştim ama yine de değerli yorumlarınızı dikkate alıp tam sürümünü bi deneyim diyorum,galiba 1-2 ayar kıssam yeterince akıcı şekilde oynarım,yeni sistemimle ilk kez ayar kısacam ama olsun;yeter ki oyun eğlenceli olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: wildlove
demoyu hiç beğenmemiştim ama yine de değerli yorumlarınızı dikkate alıp tam sürümünü bi deneyim diyorum,galiba 1-2 ayar kıssam yeterince akıcı şekilde oynarım,yeni sistemimle ilk kez ayar kısacam ama olsun;yeter ki oyun eğlenceli olsun..
Unreal hocam Unreal
Oyunu ratio nedeniyle çekemiyorum kaç gündür, ban ı göze alarak yarın akşama çekeceğim oyunu bakalım full sürüm de neler varmış
Bu arada high-very high(şu alttaki seçme ayarlardan bazıları seçili değil) arası demoda 25-30 arası değerler alıyorum
gamespot teknik değerlendirme ile ilgili incelemesini yaptı oyunun hangi sistemler hangi ayarlar ne gibi sonuç veriyor baya detaylı incelemişler kesin bakın
Unreal hocam Unreal
Oyunu ratio nedeniyle çekemiyorum kaç gündür, ban ı göze alarak yarın akşama çekeceğim oyunu bakalım full sürüm de neler varmış
Bu arada high-very high(şu alttaki seçme ayarlardan bazıları seçili değil) arası demoda 25-30 arası değerler alıyorum
unreal'sız geçmiyor günler
halo 2'yi çekiyorum şu anda,bitmek üzere;bitsin hemen ardına bunu koyacam ardına koyim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DanGWaR
quote:
Unreal hocam Unreal
unreal'sız geçmiyor günler
halo 2'yi çekiyorum şu anda,bitmek üzere;bitsin hemen ardına bunu koyacam ardına koyim
Yarın akşama bitmiş olacak benimde
oyunun hilelerini bilen var mı
Daha çok beklersin vienna mıdır nedir onu 2011 e kadar işletim sistemi yok vistayı sevmeye bak bence..
quote:
Orjinalden alıntı: ArmorQuest
:D patladı bile bence me gibi. 2009 da güzelini cıkaracagını kendi duyurdu .
oyunu bitiricem galiba az kaldı
dün yükledim oyun şampiyanoda eğitimi geçmeden başlatmıyor yada ben bullamadım direk geçmeyi oyun güzel baya hoşuma gitti
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
gamespot teknik değerlendirme ile ilgili incelemesini yaptı oyunun hangi sistemler hangi ayarlar ne gibi sonuç veriyor baya detaylı incelemişler kesin bakın
Türkiyenin olması için mutlaka oyunda olması gerekmez mod diye birşey var tabi uğraşırsanız
oyun süper çok zevkli değişik bir yapısı var :)
oyunun mega trainerını bulan varsa bana ulaşsın pmden
size bir soru sizce bu yil en iyi strateji world in conflict mi olur yoksa company of heroes un yeni oyunu mu(cikacak daha var) baktimda hic sistem soran yok bi ben sorayim bari.benim pc ile nasil ayarlarda oynarim acaba birde bu oyun cikti yaziyor cikali kac gun oldu acaba.
quote:
Orjinalden alıntı: byzantium
size bir soru sizce bu yil en iyi strateji world in conflict mi olur yoksa company of heroes un yeni oyunu mu(cikacak daha var) baktimda hic sistem soran yok bi ben sorayim bari.benim pc ile nasil ayarlarda oynarim acaba birde bu oyun cikti yaziyor cikali kac gun oldu acaba.
Açamazsın oyunu bence en iyisi diğeri çıkınca belli olur.
uss missourinin yardıma geldıgı gorevi geçen arkadaş varsa save gonderebılır mı.tekrar oynamak ıstemıyorum
valla ben geçtimde yollarım sana bölümümü geçemedin yoksa artilerrye yardım yollamyınca failed mı oldu
geminin toplarının kontrolunu bana verdı beceremedim düzgün.
quote:
Orjinalden alıntı: byzantium
size bir soru sizce bu yil en iyi strateji world in conflict mi olur yoksa company of heroes un yeni oyunu mu(cikacak daha var)
Bence World In Conflict olur...Nedeni ise türe yenilik getirmesi ve inanılmaz grafikleri.Ve çok az RTS'de bulunan haritanın her yerindeki hareketlilik...