Şimdi Ara

World in Conflict [***ÇIKTI***] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
1
Favori
40.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda Company of Heroes : Modern Warfare GİBİ
  • arkdaşlar sordum ama yanıt alamadım.beşiktaş fln gibi yerlere geldimi acaba alan varmı o tarz yerlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

arkdaşlar sordum ama yanıt alamadım.beşiktaş fln gibi yerlere geldimi acaba alan varmı o tarz yerlerden

dün beşiktaştaydım. görmedim oyunların arasında bu oyunu. olsaydı alırdım
  • şükür...saol dostum okadar yolu boşa tepecektim.
  • ya damlar sanırım bi kaç güne bilgisayarcılara
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROMISE

Arkadaşlar C2D 6300'lü 2 GB DDR 2 800 MHZ Ram'li ve 8600 GT Sonic'li sistemde oyun nasıl oynanır? COH gibi oynadıkça PC'yi kastırma gibi bir saçmalığı yok değil mi bunun da?

Soruma cevap alamadım arkadaşlar... :)
  • oyundaki FPS ayarları değişken arkadaşlar ve tonla ayar var, çatışma olmayan sahnelerde 50 yi geçerken çatışmalarda 20 altında düşebiliyor sonra tekrar fırlıyor ama gözle görülür büyük düşüşlerde olmadı orta ayarlarda oynarken. optimizasyon çok güzel ama nvidia 163.69 yüklemeniz şart oyuna özel sürücü çünkü.
  • Öncelikle grafik ayarlarını ve oyunun içindeki benchmark sonuçlarını yolluyorum.Sistemim solda yazıyor,kendi sisteminizle karşılaştırma yapabilirsiniz...

Çözünürlük 1024*768'dir.Bu arada ilk bölümü oynarken fps, 23-24 seviyelerinin altına neredeyse hiç düşmedi diyebilirim...

World in Conflict [***ÇIKTI***]

Benchmark'tan bir ss;

Askerler fps oyunlarını aratmayacak kadar detaylı...

Su efektine bayıldım.Şu ana kadar gördüğüm en iyi su efekti diyebilirim...

Arka tarafta gördüğünüz gökdelenlerin hepsi ulaşılabilir durumda.World Distance'ı en yüksek seviyeye getirirseniz çok daha güzel bir görüntü yakalarsınız,ancak world distance performansı oldukça etkiliyor...

İlk bölümde Airborne'lar tüm gökyüzünü kaplamış durumdalar...

Grafik olarak demodan çok daha göz doldurucu geldi oyun.Şehir oyuna ayrı bir hava katmış.İnsanlar otobanlardan otobüslerle,arabarla ve yaya olarak kaçıyorlar.O kaçtıkları otobanlar bir patlamayla yıkılabiliyor ve aksiyon hiç durmuyor.Haritanın neresine bakarsanız bakın sürekli bir hareketlilik var.Bu da oyunu sürükleyici yapıyor.Ve oyun gerçekten en az 90 puanlık bir oyun olmuş.Kısacası uzun süre oynanacak güzel bir strateji daha çıktı en kısa sürede oyunu alıp oynamanızı tavsiye ediyorum...

Düzenleme: Ayarlar güncellendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mens Rea -- 20 Eylül 2007; 15:32:13 >

• DX 10 mu bu oyun..Eğer değilse DX 10 ne işe yarayacak..Baksanıza grafiklere allah aşkına..DX 9 bunları yapıyorsa..o hooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Su efektine bayıldım.Şu ana kadar gördüğüm en iyi su efekti diyebilirim...

oha diyorum
    su efekti crysis ile yarışacak kalitede
  • oyunu tüm ayarları açtığınızda average olarak 20 fps yi geçen var mı ? Oyun süper arkadaşlar ya ama ayar manyağı oldum resmen, stabil bir ayar bulmakta zorlanıyorum mecburen sistemimden dolayı düşürüyorum ayarları , sisteme upgrade yolu göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Eylül 2007; 16:17:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

oyunu tüm ayarları açtığınızda average olarak 20 fps yi geçen var mı ? Oyun süper arkadaşlar ya ama ayar manyağı oldum resmen, stabil bir ayar bulmakta zorlanıyorum mecburen sistemimden dolayı düşürüyorum ayarları , sisteme upgrade yolu göründü.

Ayarlarını koyarsan yardımcı olmaya çalışırız.Özellikle işlemcin tek çekirdek olduğu için ilk olarak physics detail ayarını low'a getirip denemeni öneriyorum,henüz denemediysen...
  • very high da bende 23 oluyor average sistem c2d 6420 ,2 gb ram,x1900xtx ve oyunun dx 10 ile dx9 modunda hiç bir fark yokmuş işte link crysisde de fark olmazsa ki olacağı söyleniyor bu da gates amcanın windows me si gibi patlar

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Guides/world_in_conflict_performance_guide/3.html
  • Torrent ile yavaş iniyor varmı bir alternatifi, yada tracker verebilirmisiniz?
  • :D patladı bile bence me gibi. 2009 da güzelini cıkaracagını kendi duyurdu .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArmorQuest

:D patladı bile bence me gibi. 2009 da güzelini cıkaracagını kendi duyurdu .

vienna dan mı bahsediyosun
  • quote:

quote:

yoksa oda dah çıkmadanmı patladı
  • quote:

quote:

evet bu vista, me olayına döndü. kimse me kullanmadı kullananlarda beğenmedi ve ardından büyük bomba xp yi patlattılar. vienna asıl olcak heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 20 Eylül 2007; 17:41:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

very high da bende 23 oluyor average sistem c2d 6420 ,2 gb ram,x1900xtx ve oyunun dx 10 ile dx9 modunda hiç bir fark yokmuş işte link crysisde de fark olmazsa ki olacağı söyleniyor bu da gates amcanın windows me si gibi patlar

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Guides/world_in_conflict_performance_guide/3.html

sizin sistemde bence işlemci frenliyor yoksa sisteminiz gayet iyi

• Şu oyunda amerika sovyetler bide Türkiye olsada ikisinede dalsak iki devlettende nefret ediyorum.En azından Türkiye olmasada İran felan olsada yada yeşil ordu gibi bişi tam süper olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.