Şimdi Ara

World Eko Kart Hakkında... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
43
Favori
132.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ProStr33t P kullanıcısına yanıt

    Evet tek yol oymuş. Aldık bakalım.

  • Eko mu bonus flexi mi sizce. 2 side aidatsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle World Eko zira World Eko'nun Worldcard'dan tek eksiği, ekstra taksit yapmaması. Kampanyalara katılım ücreti yok; otomatik fatura talimatlarında işlem ücreti yok. Hatta sonradan bu karta bağlı olarak Gold, Opet gibi kartlardan alabilirseniz onlara da aidat yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • World Eko karta öğrenci olarak başvursak ret yer miyiz veya limiti ne kadar olur? Genelde bankalar öğrenciye en fazla 2000tl verme niyetindeler. Aktif olarak 4 senedir KYK'nın verdiği Ziraat Genç'in kredi kartını kullanıyorum. Kredi puanım nasıldır bilmiyorum ama vaktinde eksiksiz ödeme ve bol taksit kullandığım için yüksek olsa gerek diye düşünüyorum. Bu sene lisans öğrenciliğim bitecek. Bu yüzden Ziraat'i kapattıracağım. Enpara'nın kartını alayım dedim fakat araştırdığım kadarıyla puansız bir kartmış. World Eko karta öğrenci olarak başvuran oldu mu? Bilgilendirebilirseniz sevinirim, aksi halde Maximum Genç'in yolunu tutacağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysnadgzl06

    World Eko karta öğrenci olarak başvursak ret yer miyiz veya limiti ne kadar olur? Genelde bankalar öğrenciye en fazla 2000tl verme niyetindeler. Aktif olarak 4 senedir KYK'nın verdiği Ziraat Genç'in kredi kartını kullanıyorum. Kredi puanım nasıldır bilmiyorum ama vaktinde eksiksiz ödeme ve bol taksit kullandığım için yüksek olsa gerek diye düşünüyorum. Bu sene lisans öğrenciliğim bitecek. Bu yüzden Ziraat'i kapattıracağım. Enpara'nın kartını alayım dedim fakat araştırdığım kadarıyla puansız bir kartmış. World Eko karta öğrenci olarak başvuran oldu mu? Bilgilendirebilirseniz sevinirim, aksi halde Maximum Genç'in yolunu tutacağım.

    World eko başvurabilmeniz için normal world kartınız olması gerekiyor açıktan başvurusu yok yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Play kart dahil midir? Yoksa illa world, world gold, world platinum, opet world vb. kartımızın mı olması lazım? Aslında babamın adına çıkarttırmak istesem çok kolay hallederim fakat kendi adıma olsun istiyorum ve öğrencilik büyük dezavantaj gibi duruyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysnadgzl06

    Play kart dahil midir? Yoksa illa world, world gold, world platinum, opet world vb. kartımızın mı olması lazım? Aslında babamın adına çıkarttırmak istesem çok kolay hallederim fakat kendi adıma olsun istiyorum ve öğrencilik büyük dezavantaj gibi duruyor.

    Ben normal world kartindan cevirdim ekoya ama hepsi oluyor diye biliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fenman kullanıcısına yanıt
    Hocam bende eko kullanıyorum. Gold kart istersem aidat alınmıyor doğrumu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    eko karta bağlı olduğu sürece aidat alınmaz dedi temsilci bana..bana platinyum kart verdiler limitide 20 bine yükselttim mis gibi oldu.arayın siz eko karta bağlı gold kart istiyorum deyin, sistemde size tanımlıysa mutlaka verirler.

  • chaplinn kullanıcısına yanıt
    Şimdi mh ile konuştum. Dedim eko kartıma bağlı aidatsız şekilde gold kart, platinum kart olur vs. Alabilirmiyim diye kontrol filan etti.

    Dedi, bu tarz işlemlerde size mesaj geliyor. Kampanya filan oluyor ancak bu şekilde veriliyor dedi. Ayrıca kart kullanım yoğunluğunuz diye bir şeylerde anlattı. Bana çıkmıyormuş anlaşılan, olsa iyi olurdu ya eko’ya bağlı bu şekil bir kart

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    Bana mesaj falan gelmedi kendim aradım, kartı kullanım yoğunluğunuza göre sistem kendi tanımlıyor müşteri temsilcisinin elinde değil malesef.Siz ne kadar yoğun kullanıyorsunuz bilmem ama bir süre sonra tekrar deneyin.

  • chaplinn kullanıcısına yanıt
    Aslında fazlası ile kullanıyorum hocam. Bakalım ilerleyen zamanda yine dediğiniz gibi arayacam, teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vallahi de billahi de şerefsiz bunlar. maaşımı buradan alıyorum. kredi kartı başvurusu yaptım. sadece ücretli world kartlar çıktı başvuru ekranında. niye milleti uğraştırıyorsunuz böyle. koysanıza world eko kartı da milleti zorla küfür ettiriyorsunuz kendinize.


    neyse world kartım bir gelsin, hemen şubeye gidip world eko talebinde bulunacağım.

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Şubeye gitmene gerek yok YKB Mh arayın onlar çevirme işlemini yapıyor

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    kartın gelmesini beklemeye gerek yok. arayıp kartımı ekoya çevirmek istiyorum diyin. zaten bir daha kart gönderecekler

  • Eko için başka bir kart çıkarmakta gerekmiyor aslında, direkt mh ile başvurulup çıkartılabiliyor eko kart. Internet bankacılığında başvuruda seçenek olarak görüntülenmemesi hoş değil malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aroretiel -- 26 Mayıs 2022; 9:28:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • world eko karta bağlı gold kart talep etmeyi düşünüyorum. Aidatta sorun yaşayan var mı başımız ağrımasın?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Müşteri temsilcisine Eko kata bağlı Gold kartın aidatsız olacağını özellikle söylemek gerekiyor. Kart onaylandığında internet bankacılığında " puan ile kart aidat öde" seçeneğinde aidatsız olduğu belli oluyor.

  • cycIone kullanıcısına yanıt

    Yıllardır aynı şekilde kullanıyorum hiçbir sorun olmadı. Önce aidatlı kartım vardı Eko çıkınca internet bankacılığı üzerinden Eko'ya çevirdim ve aidatlı olanı kapattım. Bir süre sonra telefon açıp Eko kartınıza bağlı diğer kartları aidatsız olarak verebiliriz dediler bende kabul ettim.


    World artık neredeyse benim için hiçbir işe yaramıyor kenarda duruyor hiç kullanmıyorum ama aidat almıyorlar. Zamanında Adios ile ne kampanyalar olurdu, artık bir yere kıpırdama imkanı kalmadığı için bir anlamı da kalmadı.


    Axess şahane kampanyası bol, Bonus yeri gelince güzel kampanyalar yapıyor, Enpara ve Sale Plus ücretsiz sonradan taksit yaptırdığı için epey işimi görüyor. World uzun süredir boş duruyor.

  • merhaba, seceneklerde olmadığı icin duz world talep ettim suan kart kargoda
    iki durum bildirilmis world eko icin birinde kart ozelliklerinden eko ya cevir elindeki karti eko gibi kullan
    digerinde mt den eko iste,yeniden eko kart basip gönderecekler elindeki kart iptal olacak gibi anlasiliyor.
    yasayarak tecrube eden var mi? son durum nedir world eko icin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 31 Mayıs 2022; 18:0:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.