Şimdi Ara

World Eko Kart Hakkında... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
607
Cevap
46
Favori
144.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartınız görünümü aşağıdaki gibiyse aidatsızdır. Mobil uygulamada görsel bulunuyor ek olarak kart isminde World Eko olarak yazar.

• metin0 kullanıcısına yanıt

sorun şu ki fiziksel kartın zarfını açıp kapatmıştım, ve şuanda kartı bulamıyorum :) Ama büyük bir torbada kilerdedir.. Mobil uygulamadaki görsel de fiziksel kartla uyumlu mudur acaba ?

• Evet uyumludur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eko'ya bağlı gold kartı 1 yıldır veya daha uzun süredir kullananlar arkadaşlar aidat konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı? Aidat kesildi mi?

• Amazonia A kullanıcısına yanıt
    2 sene oldu kullanıyorum aidat kesilmedi.Adios’a çevirdim yine kesilmeyecegini söyledi müşteri hizmetleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Adios gold'a göre daha mı avantajlı?

• Amazonia A kullanıcısına yanıt
    Adios’un eski avantajı yok puanların silinmemesi ve otelde 1.8 çarpan ile kullanılması nedeniyle denemek için aldım.Gold’un pek bir avantajını göremedim açıkçası 1-2 ay önce fashfed’de gold a Ozel 200 tl ekstre indirimi verdi hatırladığım sadece buydu :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Puanların silinmemesi olayı iyiymiş. Denenebilir aslında. Bende şimdiye kadar gold a özel kampanya göremedim yararlandığım puan kampanyaları bütün bireysel kartlar için olanlardı.

• World Platinum karttan eko karta geçiş yaptım. Ek taksit benzeri işlerle işiniz yoksa mantıklı bir kart.

• JustFema J kullanıcısına yanıt

Eko karta bağlı, aidatsız olarak Word Gold, Word Platinum... kart almak için müşteri hizmetlerinden şansınızı deneyebilirsiniz. Eğer hemen verilmezse zaman zaman müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor. Eğer verilirse Eko karta bağlı olacağı için Word Platinum vb. aidatsız olarak geliyor.

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt

Ekonun golddan hiç bir farkını göremedim. Taksitide punıda aynı.

• Çok teşekkür ederim hocam. Yarın YP şubesinde bi' işim var. Şubeden bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?

• World eko kart post cihazlarında ek taksitlerden faydalanamıyor ne yazık ki. Bundan dolayı müşteri hizmetlerini arayıp yıllık aidatsız platinum kart başvurusunda bulundum. Eko kart'ı kapatmadığım sürece yıllık aidat alınmayacakmış.

• Eko karta direk başvurup alabiliyormuyuz ? Daha önce word müşterisi değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

Normal world kart başvurunuzu yapıp onaylandıktan sonra müşteri hizmetlerinden Eko'ya çeviriyorsunuz. Şimdi değişti mi bilmiyorum fakat direkt başvurulmuyordu.

• Ben direk word eko olarak almıştım. Uygulamadan dovuz ekstre açınca kendisi kapatıyor. Döviz ekstre kullanamıyorum Mh lerini aradım eko kartta da döviz ekstre yok diyorlar. Ama diviz ekstreyi aktifleştirip 1 dk içinde bir alışveriş yaptım ve ekstrede döviz olarak görünüyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 9 Ağustos 2022; 12:5:22 >
  • deagle34 kullanıcısına yanıt

Sanal kart varmı eko da ?

• Word Ekoda sanal kart var ve sanal kartla yapılan işlemlerde aidatlı kart kaç taksit veriyorsa aynısını veriyor.

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt

İlave taksit olmuyor dimi sanal kartta.

• yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt

dijital kart ismiyle var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 11 Ağustos 2022; 12:41:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.