Şimdi Ara

WORK&TRAVEL 2011 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yok mu bu yaz WAT için Amerikaya giden

benim geçen sene açmış olduğum konu şu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_37251474/mpage_7/f_/key_//tm.htm#46946110

geçen sene ABD OHIO Put in Bay island'daydım aşağıda yazdığım şehirlerle ilgili bilgi sağlayabilirim burada organize olup birbirimize yardım edebiliriz

bulunduğum yerler:
    cleveland
    toledo
    put in bay island
    chicago
    niagara
    new york
    new jersey
    miami
    miami beach
    orlando
    tampa

ayrıca elimde new york'ta kalabileceğiniz öğrenci yurtlarının iletişim bilgileri ve fiyat listesinin olduğu bir belge var onu da tarayıp atıcam birazdan:)

bu 2 dosya çok işinize yarar demedi demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Label Society -- 13 Mayıs 2011; 13:37:41 >

• Oraya ilk gittiğin zaman ne yaptın? Herkes yabancı, farklı dilde ve son derece aksanlı konuşuyorlardı. Onları anlamakta zorlandın mı? Bir de orada bulunman İngilizce'ni nasıl etkiledi? İlerleme nasıl oldu?
  • bende gidiyorum minneapolis deyim
  • bu wat nasıl oluyor bu gitme işi ne kadar para veriyoruz ve orda işler nasıl yürür dersler vs hiç bilgim yok kısaca anlatırsanız çok mutlu olurum
  • ilk gittiğinizde ingilizce seviyeniz ne durumdaydı ?
  • benim suan intermediate 1 ay sonra pre faculty olacam , ama şunu biliyorum ne grammer nede birşey önemli oarada yani tabi önemli ama bize öğretildiği gibi konusmuyor kimse lambur lumbur konusuluyor
  • Alaskadayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nothing Phone (2) [ANA KONU]
    9 ay önce açıldı
    The Crew 2 (2018) [PC ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

bu wat nasıl oluyor bu gitme işi ne kadar para veriyoruz ve orda işler nasıl yürür dersler vs hiç bilgim yok kısaca anlatırsanız çok mutlu olurum

Ders filan yok, prada çalışıp para kazanıyorsun.
  • chicago hakkında bilgi verebilir misin?
    seneye gidiyorum da aklıma takılan şeyler var
    güzel turistik mekanlar var mı müzeler vs.
    gece hayatı nasıldır?
  • @mütercim
    ilk indigimde aksanın en ağır insanların en karışık olduğu ny'taydım..amacım heycanlanmadan ilk seferde dikkatli dinleyip anlamaktı ve öyle de yaptım..ilk soru sorduğum kişi tuhaf giyimli bi zenciydi onu anladığımda ben bu işi kıvırırım diye düşünmüştüm:)işyerime ilk girdiğimdede müdürüm yabancı olduğumuzu bildiği için anlaşılır konuşmaya çalışyordu arkadaşımla gitmişti kendimden emin duruyordum dedi hanginizin ingilizcesi iyi ben de satmak olmasın diye siz karar verin deneyin dedim hıyar arkadaşım arkadan beni işaret etmiş tamam dedi sen 2 işte çalışacaksın:)kendinden emin durursan işin her zaman kolay anlayacağın..benim ingilizcem vardı ama konuşma sıkıntılıydı döndüğümde ise akıcı şekilde konuşuyordum ama arkadaşım konuşamıyor hala çünkü ben her gece barda açıkca konuşmak gerekirse kız kovalarken o yurtta kalıp türkçe seslendirmeli prison break izliyodu

@dizzy
    işin ne olacak?ne kadar alıcaksın konaklama masrafın ne detay verirsen arkadaşlarda bir fikir oluşur

@78erhan78
    bu sorunun cevabı çok uzun o yüzden sana yapılmışı var diyip asıl yazımdaki linki oneriyorum onu mutlaka incele tüm cevaplar var

@goodfalles
    intermediate başlangıç seviyesiydi geçenlerde online bir seviye tespit çözdüm advance çıktı ama dediğim gibi bu benle alakalı arkadaşım gibi oturup dizi izlerseniz int.'den elementry'ye bile düşer:P

@dizzy
    hem haklısın hem değil..kurallara çok uydukları söylenemez ama kesinlikle sen bir hata yaptığında anlamıyolar ya da yanlış anlıyolar aslında tüm grameri iyi biliyolar ama kullanmıyolar senin de onların bu yapısına alışman kolay değil dolayısıyla sen kalıbında kuruyosun ama o anlamıyo:)

@kromiti
    detayları alalım :)

@zorseven
    chicago..hayatımın şehri..
    kesinlikle ve kesinlikle ny'tan çok daha kaliteli ve güzel bir şehir..sokakları tertemiz insanları çok saygılı ve efendi aklımızda oluşturulan şu efendi ve kaliteli iyi giyimli insanlar fikri kesinlikle doğru sokakta ışıklardan karşıya geçerken bu manzaraya kolayca rastlayabilirsiniz hatta ben bi resim de eklerim bunun için akşama:)
    chicago lake erie ile bağı olan bir şehir kıyı kesmi inanılmaz güzel uzunca bi sahili var su içmelik resmen yine resmini ekleyebilirim gökdelenlerin arasında tertemiz bi kumsalda göle girme şansınız var:)müze olarak çok iyi durumda ama müze ziyaretleri pahalı 75 dolar verip 3 müze gezebiliyosun ama öğrenciyi kasıyo:)
    gece hayatı da oldukça şenlikli barlar çokca var restorantları da efsane dersem yalan olmaz hele ki steak yapanlar:)

• boston ve cape cod cevresine giden varsa bende yardımcı olabilirim.merak ettiğiniz birsey varsa ...
  • @black

3 Ay calışacağım sanırım 11 bin tl gibi bir kazancım olacak.İşimde bir mısır fabrikasında kutulara etiket yapıştırma vb. ( Ek süre çalışırsam eğer 11 bin oluyor cünkü belirli bir saatten sonra saat başı verilen ücret artıyor. )

Tabiki yanlışı anlıyorlar , ama çok zorlanılmaz .:)
  • @dizzy
    dostum yanlış anlama ama alaska işlerine 11bin kazancam diye kesin kararla çıkma..çünkü alaskadaki işler genelde işe bağlıdır iş yoksa fabrika durur başka fabrika aramaya başlarsın 11bin iyi para harcıcağın yer de yok eğer ki kazanırsan amerikada güzel gezersin ama dediğim gibi kendini 11e fixleme:)

@rester
    teşekkürler rester
  • 2012 yazı gitmeyi düşünüyorum kısmetse. iyi oldu böyle bi konu teşekkürler:) takipteyim
  • Merhaba,
    Daha maalesef 18 yasımı tamamlayamadıgım icin gidemiyorum.Fakat yazin iki aylik İngilizce kursu icin gitmeyi planliyorum.Eger,katilacak arkadaslar varsa yardimci olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGA -- 13 Mayıs 2011; 17:28:25 >
  • work and travella gitmek için üniversite 2. sınıfta olmak gibi bi zorunluluk varmı yoksa üniversiteye başladıgımızda kayıt yaptırabiliyor muyuz??
  • herhangi bir üni nin herhangi bir bölümü oluyor mu ? birde en fazla ne kadar süre kalabiliyoruz?süre sınırı varmı yani ?
  • @black

alaska demedim ki minneapolis dedim minnesota da
  • @leo
    dostum şirket isimlerini kaldırabilirsen sevinirim kimseyi ne aklayalım ne karalayalım ama özelden insanlara şirket deneyimlerini aktarırsan ayrıca sevinirim

@chucky
    zorunluluk yok ilk sene gidebilirsiniz

@sylar
    üniversite öğrencisi olman yeterli
    genelde 1ekim son çalışma iznindir bu tarihten sonra işverenin isterse kalıp illegal çalışabilirsin ancak işbitiminden sonra amerikan hükümeti 1 ay içinde ülkeyi terketmeni ister

@dizzy
    ups pardon hatlar karıştı
  • up
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.