Şimdi Ara

Worgen Mount Varsayımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ana kadar takip ettiğime göre Worgenların mountları belirtilmedi. Goblin mountlar şimdiden belli iken Worgenlarınkilerin belli olmaması biraz garip gelmiş olabilir.

Bunun üzerine bir teori çıkmış ortaya. Biliyorsunuz ki Worgenların "Darkflight" adı altında kurt-adam formuna geçince movement speed'in %70 oranında 10 saniye süresince artmasını sağlayan bir racial özellikleri var. Bu racial'a rağmen Blizzard "Running Wild" adı altında bir özellik eklemiş Worgenlara. Açıklaması da: "Drop to all fours to run as fast as a wild animal (4 ayağı da yere koyuyor vahşi bir hayvan kadar hızlı koşmak için tarzında bir çevirisi var)"..

Bu spell'de oyuncuya Mounted auroa ekliyormuş. Racial ve level 20'de açılıyormuş. Her mountun cast time'ı gibi bu spellin de 1.5 saniyelik cast time'ı varmış.

****** KAYNAK ******

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 19 Eylül 2010; 2:44:47 >

• dediğin şey doğru ise
    allyım rogue u atarım
    (görünmez olduklarındada bayağı şekil duruyorlar)
    yada yeni rogue kasarım ne bilim ama teorin gerçekçi en azından örümcek olucak diyorlardı ondan daha mantıklı
    nese ally azdı birazda ally kasalım dimi :D
  • Aa yok onu da belirteyim teori benim değil, benim de bilmediğim yabancı bir elemanın teorisi. Benle alakası yok yani yanlış anlaşılmasın..
  • Böyle birşey olsa bile kısa sürede yinede bir mount gelicektir aynı şeyi taurenede yaptılar uymadı mount eklediler
  • taurene komik olurudu ama tam inek olurlardı o zaman:D
    ama ne bilim blizzard çakal hep ama güzel düşünce şahsi olarak örümcek karışımı o şeyden daha güzel olucaktır
  • Bu benimde aklıma gelmişti ve cidden ben bunu bi mountum olmasına tercih ederim ama diger mountlara binebilmek sartı ile Korkum su umarım o forma gectiklerinde shamanların Ghost Wolfu gibi kücük celimsiz bir seye dönüsmezler daha güzel bir seye dönüsürler (belki Ghost Wolfu begenen vardır ama bana kötü geliyor özellikle zıpladıgı zaman arka iki ayak cok komik duruyor arkadan bakınca)
  • Örümcek karışımı o şey derken ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mount&Blade Warband Kralın kızı
    14 yıl önce açıldı
    Mount And Warband Osmanlı Modu
    10 yıl önce açıldı
    PoE Exalted Orb 4TL - Sentinel
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://images2.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/thumb/3/38/Worgen_mount.jpg/728px-Worgen_mount.jpg
    consept çizim tabi yani dediğin süper akla yatıyor. Blizzard a da yatarsa her playerın bir worgeni olucak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinlblade

http://images2.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/thumb/3/38/Worgen_mount.jpg/728px-Worgen_mount.jpg
    consept çizim tabi yani dediğin süper akla yatıyor. Blizzard a da yatarsa her playerın bir worgeni olucak :D

Bu kurt bence direkAma sahsen worgenların mountlarının kurt olmasını istemem bunun 2 nedeni var.
    1-Kurt üstünde kurt sanki ciftleşiyolarmış gibi durabilir
    2-Zaten mountu kurt olan 1 ırk var

• quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

quote:

Orijinalden alıntı: Assasinlblade

http://images2.wikia.nocookie.net/wowwiki/images/thumb/3/38/Worgen_mount.jpg/728px-Worgen_mount.jpg

Bu kurt bence direkAma sahsen worgenların mountlarının kurt olmasını istemem bunun 2 nedeni var.
    1-Kurt üstünde kurt sanki ciftleşiyolarmış gibi durabilir
    2-Zaten mountu kurt olan 1 ırk var

Orclar evrimleşmemiş worgen'lara biniyor, bence worgen'larda orclara binebilmeli

• kendini kontrol edemiyen worgenleri bağlayıp maount yaptılar gibi bir mantığa oturtabilirler o kurtları
  • Bilgi için teşekkürler dostum.Ek olarak belirteyimki yabancı bir elemanın teorisi degil bu. Blue post bu Blizzard ın resmi duyuru yapan adamlarından birisi yani bunu yazan.Yazanlarda gerçek evet 4 ayagını yere koyup koşucakmış mount yerine.Güzel olur bayagı sevdim bende :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Aa yok onu da belirteyim teori benim değil, benim de bilmediğim yabancı bir elemanın teorisi. Benle alakası yok yani yanlış anlaşılmasın..
  • Galiba böyle olucagı kesinleşti
    Kaynak:Running Wild
  • Dün baktığımda MMO'ya "birinin dikkatini çeken enteresan bir nokta" şeklinde yazmışlardı ve evey bugün resmilik kazandığı açıklanmış. Güzel bir hava verebilir, biraz ürkütücü böyle lömbür lömbür gelen kurt adam durumları
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Bu benimde aklıma gelmişti ve cidden ben bunu bi mountum olmasına tercih ederim ama diger mountlara binebilmek sartı ile Korkum su umarım o forma gectiklerinde shamanların Ghost Wolfu gibi kücük celimsiz bir seye dönüsmezler daha güzel bir seye dönüsürler (belki Ghost Wolfu begenen vardır ama bana kötü geliyor özellikle zıpladıgı zaman arka iki ayak cok komik duruyor arkadan bakınca)

form değiştireceklerini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Dün baktığımda MMO'ya "birinin dikkatini çeken enteresan bir nokta" şeklinde yazmışlardı ve evey bugün resmilik kazandığı açıklanmış. Güzel bir hava verebilir, biraz ürkütücü böyle lömbür lömbür gelen kurt adam durumları

Ahaha cidden artık wow oynarken kendimizi underworld filminde gibi hissedebiliriz hazırlıklı olun

@JaymzBond inşallah öyle olur yani form degistirmeden sadece dört ayak üstünde durular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -S2K- -- 19 Eylül 2010; 15:08:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.