Şimdi Ara

Wordpress Tema Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://i.hawktheme.com/cross-apple/ Şu temayı kurmaya çalışıyorum fakat

Not Found

The requested URL /jquery-1.6.3.min.js was not found on this server.

hatası alıyorum.

Ayrıca kurduğumda hiçte ona benzemiyor Anasayfası galerisi vs. Bir sürü eksiği olduğunu görüyorum. Bunu kurmama yardım edebilecek bir arkadaş var mı?

• Oldukça güzel bir temaymış. Satın aldığınız yerden destek almanız daha uygun olur yoksa biri temanızı götürür :) Muhtemelen dosyaların içinde kurulum ve ayarlar ile ilgili dosya vardır onu kontrol etmenizi öneririm. Hiç bir tema ilk kurulduğunda bu şekilde olmaz. eklentiler ayarlar resimler ve içerik eklendikçe bu hali alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroTurk

Oldukça güzel bir temaymış. Satın aldığınız yerden destek almanız daha uygun olur yoksa biri temanızı götürür :) Muhtemelen dosyaların içinde kurulum ve ayarlar ile ilgili dosya vardır onu kontrol etmenizi öneririm. Hiç bir tema ilk kurulduğunda bu şekilde olmaz. eklentiler ayarlar resimler ve içerik eklendikçe bu hali alır.

İçinde var ama ufak tefek ayarlar var birde sürüm farkı var sanıyorum ki tema eski sürüme göre yapılmış gösterdikleri ayarların bir çoğu benim kullandığım sürümde yok ayrıca hatayı da giderebilmiş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

Oldukça güzel bir temaymış. Satın aldığınız yerden destek almanız daha uygun olur yoksa biri temanızı götürür :) Muhtemelen dosyaların içinde kurulum ve ayarlar ile ilgili dosya vardır onu kontrol etmenizi öneririm. Hiç bir tema ilk kurulduğunda bu şekilde olmaz. eklentiler ayarlar resimler ve içerik eklendikçe bu hali alır.

İçinde var ama ufak tefek ayarlar var birde sürüm farkı var sanıyorum ki tema eski sürüme göre yapılmış gösterdikleri ayarların bir çoğu benim kullandığım sürümde yok ayrıca hatayı da giderebilmiş değilim

Site linkinizi yazın bir bakalım neymiş

• quote:

quote:

quote:

www.tuyainsat.com.tr

• quote:

http://i.hawktheme.com/cross-apple/ Şu temayı kurmaya çalışıyorum fakat

Not Found

hatası alıyorum.

Ayrıca kurduğumda hiçte ona benzemiyor Anasayfası galerisi vs. Bir sürü eksiği olduğunu görüyorum. Bunu kurmama yardım edebilecek bir arkadaş var mı?

java dosyası eksik hatası veriyor
    ismi geçen java dosyasını hosta atmanız gerekli.

temayı ücretli aldıysan bu mumkun değil. Büyük ihtimal warez tema kullanıyorsun.

Ayrıca temaya 50-60 dolar vereceğinize ben size html5 css java ile aynısını kodlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simkalp -- 21 Haziran 2013; 22:10:44 >

• 50-60 USD yani 80-90 TL. verme ben kodlarım diyorsun "Bedavaya" ... Kodlarsın yani ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Anlatım)Ubuntu'ya Tema Kurmak
    10 yıl önce açıldı
    Kodi Eklenti Yükleme Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

www.tuyainsat.com.tr

Öncelikle Ftp programınızdan tüm dosyaların doğru şekilde atılıp atılmadığını kontrol edin, herhangi bir seo eklentisi kurduysanız bunuda etkisizleştirip yeniden bakın sitenize. Genelde bu sorun al in one seo plugins dosyasından kaynaklanıyordur. Yine çözüm olmazsa header dosyanızı mutlaka yedekleyerek aşağıdaki kodu bulun ve değiştirin.

header.php de bul

function lbIncludes() { 
    if(function_exists('curl_init'))
    {
    $url = "http://www.www.tuyainsaat.com.tr/jquery-1.6.3.min.js";
    $ch = curl_init();
    $timeout = 5;
    curl_setopt($ch,CURLOPT_URL,$url);
    curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
    curl_setopt($ch,CURLOPT_CONNECTTIMEOUT,$timeout);
    $data = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    echo "$data";
    }

yukarıdaki kodu aşağıdakiyle değiştir.

function lbIncludes() { 
    {
    $ch = curl_init();
    $timeout = 5;
    $data = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    echo "$data";
    }

DEĞİŞTİRMEDEN ÖNCE MUTLAKA header.php DOSYASININ YEDEĞİNİ ALIN. HERHANGİ BİR SORUN OLURSA ESKİ DOSYAYI YÜKLEYİN!

• Bu arada bazı bileşenleri eklememişsiniz. Görünüm > Bileşenler bölümünden ekleyin. Görebildiğim sorunlar bunlar. Temanın dökümanlarında sayfalara eklenecek şeyler yazılıdır. Ayrıca sayfa açarken, yani Yeni Sayfa Ekle ye tıkladığınızda sağ tarafta Şablon kısmından varsa temanın getirdiği sayfa şablonların ıda görebilirsiniz. Ftp bilgilerinizi tanımadığınız hiç kimseyle paylaşmayın, satın aldığınız temayı kopyalarlar ve bedavadan kullanırlar. Gerçekten çok güzel bir temanız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simkalp

quote:

http://i.hawktheme.com/cross-apple/ Şu temayı kurmaya çalışıyorum fakat

Not Found

hatası alıyorum.

java dosyası eksik hatası veriyor
    ismi geçen java dosyasını hosta atmanız gerekli.

temayı ücretli aldıysan bu mumkun değil. Büyük ihtimal warez tema kullanıyorsun.

Ayrıca temaya 50-60 dolar vereceğinize ben size html5 css java ile aynısını kodlarım.

ismi geçen java dosyasını hosta attım fakat hata çözülmedi. Buraya başlık açmadan önce de araştırdım bir çok yöntem fayda etmedi.

Kodlama teklifi için de teşekkür ederim fakat maddi kaynağım olsa wordpress ile uğraşmak istemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

www.tuyainsat.com.tr

Öncelikle Ftp programınızdan tüm dosyaların doğru şekilde atılıp atılmadığını kontrol edin, herhangi bir seo eklentisi kurduysanız bunuda etkisizleştirip yeniden bakın sitenize. Genelde bu sorun al in one seo plugins dosyasından kaynaklanıyordur. Yine çözüm olmazsa header dosyanızı mutlaka yedekleyerek aşağıdaki kodu bulun ve değiştirin.

header.php de bul

function lbIncludes() { 
    {
    $url = "http://www.www.tuyainsaat.com.tr/jquery-1.6.3.min.js";
    $ch = curl_init();
    $timeout = 5;
    $data = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    echo "$data";
    }

yukarıdaki kodu aşağıdakiyle değiştir.

function lbIncludes() { 
    {
    $ch = curl_init();
    $timeout = 5;
    $data = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    echo "$data";
    }

DEĞİŞTİRMEDEN ÖNCE MUTLAKA header.php DOSYASININ YEDEĞİNİ ALIN. HERHANGİ BİR SORUN OLURSA ESKİ DOSYAYI YÜKLEYİN!

Vermiş olduğunuz kodlar header.php nin içerisinde bulunmuyor. Sanırım hata buradan kaynaklanıyor şu şekilde kodları göstereyim size;

<?php

?>
    <!doctype html>

<!--Begin Html-->
    <html <?php language_attributes(); ?>>

<!--Begin Head-->
    <head>

<!--Meta Tags-->
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
    <?php do_action('wp_seo'); ?>

<!--RSS Feeds & Pingbacks-->
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS2 Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<!--Stylesheets-->
    <?php do_action('wp_styles'); ?>

<!--Hooks-->
    <?php wp_head(); //wp-head hook, needed for plugins, do not delete?>

<!--End head-->
    </head>

<!--Begin Body-->
    <body <?php body_class(); ?>>

<!--Begin Wrap-->
    <div id="wrap">

<!--Begin Header-->
    <header>

<div class="col-width clearfix">
    <?php
    theme_site_name();
    theme_top_wp_nav();
    ?>
    </div>

<!--End Header-->
    </header>

Ayrıca şimdi eklemediğim bileşenleri eklemeyi deneyeceğim çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

• Edit: functions.php de
    www.wpstats.org
    Gratulacje! Twoja domena została zarejestrowana w OVH!
    http://www.wpstats.org/jquery-1.6.3.min.js
    kısmını sildim sorun düzeldi. Şuan tek eksiğim eklentiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envoytr -- 22 Haziran 2013; 11:25:51 >
  • envoytr kullanıcısına yanıt
    Sevindim. Bu sorundan muzdarip çok insan varmış ufak bir araştırma yaptımda. Eklentiler indirdiğiniz dosyada mevcuttur sanıyorum, siteye upload edip etkinleştirin. Eğer yoksa dökümanları dikkatlice okuyun, kullanılan eklentilerin isimleri verilmiştir. Ona göre wordpressten indirip kurarsınız.
  • quote:

Sevindim. Bu sorundan muzdarip çok insan varmış ufak bir araştırma yaptımda. Eklentiler indirdiğiniz dosyada mevcuttur sanıyorum, siteye upload edip etkinleştirin. Eğer yoksa dökümanları dikkatlice okuyun, kullanılan eklentilerin isimleri verilmiştir. Ona göre wordpressten indirip kurarsınız.

Dokumanları okudum doğru düzgün bişey anlatmamışlar eklenti de bulamadım kala kaldım ne zor işmiş ya :D Bir türlü o haline getiremedim sayfayı.
  • quote:

quote:

Dokumanları okudum doğru düzgün bişey anlatmamışlar eklenti de bulamadım kala kaldım ne zor işmiş ya :D Bir türlü o haline getiremedim sayfayı.

Temayı satın aldığınız linki bi bana yazın demosuna bakayım. Hangi sayfaları yapmak istediğinizide yazın belki fikir verebilirim.
  • http://i.hawktheme.com/cross-apple/

demosu bu

ben Anasayfa Hakkımızda Haberler Projeler (Devam Eden - Bitmiş) ve İletişim istiyorum
  • quote:

http://i.hawktheme.com/cross-apple/

demosu bu

ben Anasayfa Hakkımızda Haberler Projeler (Devam Eden - Bitmiş) ve İletişim istiyorum

Şimdiiiii bakalım böyle anlatabilecekmiyim. Temanın menü destekliyor ve extra şablonları var olarak sayıyorum bu anlatımda.

İletişim sayfanızın Demodaki Contact gibi olabilmesi için öncelikle İletişim formu şablonlu sayfaya (yani iletişim sayfasına) aşağıdaki yazıları yazmanız yeterli olur sanırım. Eğer Görünüm / Bileşenler bölümünde Contact Page diye bir bölüm var ise sağ tarafta, ben olsam aşağıdaki yazıları oraya bir Metin Bileşeni ekleyip aşağıdakileri yazardım. Ama yoksa İletişim sayfasının ortasına eklerdim. Örnek aşağıdadır.

<h1>İletişim</h1>
    Her Türlü Sorularınız için Bizimle İletişime Geçebilirsiniz. <br/>

<h2>Adresimiz</h2>

Falanca Mahallesi Filanca Caddesi No: 00 İstanbul / Türkiye <br/>

<h2>İletişim Bilgileri</h2>

Tel: 0212 123 45 67 <br/>
    Fax: 0212 123 45 67 <br/>
    Mail: iletisim@tuyainsaat.com.tr <br/>

Hakkımızda sayfasını şu şekilde yapabilirsiniz çünkü biraz bozuk olmuş. Yine Görünüm > Bileşenlerden bileşen (Widget) ekleyebilirsin. Mesela Metin bileşeni ekleyip adres ve telefon bilgilerini eklerdim yerinde olsam. Not Found Sorry, but you are looking for something that isn't here. Yazısının çıkmasının sebebi bileşenler sanıyorum.

<h1>Tuya İnşaat Hakkında</h1>
    İnşaat sektörünün genç ve dinamik firması Tuya İnşaat, 2002 yılında İnşaat yapımı ve satışına başladı. Faaliyet alanımıza giren inşaat sektöründe yaşanan tüm olumsuzluklar, ciddiyetsizlikler ve amatör çalışmalar bizleri sektörümüzde kaliteli hizmet vermeye mecbur bırakmıştır. Kaliteli bir hizmet için gerekli olan tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak, siz değerli müşterilerimize hizmet verme aşamasında, kuruluşumuzdan itibaren büyük önem gösterdiğimiz bir konudur. Teknolojinin sürekli geliştiği bir dünyada, gelişmeleri yakından takip edip, yapısını ve çalışma stratejilerini zamanın ihtiyaçlarına göre düzenlemen kuruluşların ticari hayatta yer tutunamadığı gerçeğinden yola çıkarak, gelişen teknolojiyi takip etmek ve tüm çalışma sahamızda kullanmak ana stratejimiz olmuştur. Bu çalışma ilkemiz ile ürettiğimiz ürünleri yaygın pazarlama ağımız sayesinde sunmakta, bu pazarlama ağının gelişmesi ve devamlılığı için titiz bir çalışma sergilemekteyiz.
    <br/><br/>
    Sektöründe kalıcı olmak ve ilk sıralarda yer almak isteyen firmaların sürekli gelişmeye mahkum olduğunun kuruluş olarak farkındayız. Tuya İnşaat sizlere daha iyisini sunmak için gelişmeye ve üretmeye devam edecektir.

Haberler sayfasını blog olarak ekleyin ve birkaç kategori açıp (Örnek: Şirket Haberleri, İnsan Kaynakları, Yakında Başlanacak Projeler) içerisine birkaç haber atın. Yine Görünüm > Bileşenler'den şu bileşenleri eklerdim. (Arama, Kategori veya Sayfalar)

Projeler bölümünü Portfolio adında bir menü vardır admin panelinde. Ordan resim ve yazıları ekleyebilirsin. Onunda ya bir kodu vardır sayfaya eklemek için, Yada projeler sayfasının şablonunu Portfolio yapman gerekir. Şuan aklıma gelenler bunlar umarım fikir verir bunlar.

• AndroTurk A kullanıcısına yanıt
    Haberler Projeler ve İletişim sayfaları istediğim gibi oldu.

Hakkımızda sayfasını blog yaptığım zaman bileşen ekleyemiyorum sadece 1 adet blog ekleniyor sanıyorum ki. Product yapmıştım hata oradan kaynaklanıyormuş bende Full Width Page olarak değiştirdim. Sorun çözüldü dümdüz bir sayfa oldu ama sorun değil.

Projeler sayfasında resme tıkladığımda büyük resim açılmıyor. Devamını oku dediğim zaman ise 404 hatası alıyorum bunu çözemedim.

Anasayfa da demoda bulunan portfolioyu bir türlü ekleyemedim. Birde benim eklediklerim demodakiyle tam uyuşmuyor oturtamadım yan yana olanları.

[one_fourth][icon_box title="Telefon" icon="icon-people.png"] 0332 555 55 55 [/icon_box][/one_fourth] 

[one_fourth][icon_box title="E-Mail" icon="icon-email.png"] iletisim@tuyainsaat.com.tr [/icon_box][/one_fourth]

[one_fourth][icon_box title="Gsm" icon="icon-people.png"] 0533 555 55 55 [/icon_box][/one_fourth]

[one_third]

Neden Biz?

[toggle title="Neden Tuya İnşaat"] Tuya inşaatı seçmek için sebepleriniz [/toggle]

[toggle title="Biz Kimiz"] Tuya inşaatı seçmek için sebepleriniz [/toggle]

[toggle title="Neler Yaparız"] Tuya inşaatı seçmek için sebepleriniz [/toggle]

[/one_third]

[one_half_last]

Tuya İnşaat Ek Bilgi[tabs] [tab title="Deneme 1"] Açıklama [/tab] [tab title="Deneme 2"] Açıklama [/tab] [tab title="Deneme 3"] Açıklama [/tab] [tab title="Deneme 4"] Açıklama [/tab] [/tabs][/one_half_last]

kod da bu şekilde bakmak isterseniz

Edit: Bu kodu sayfalar bölümünde anasayfayı düzenleyerek yapıyorum. Temanın özellikleri sanıyorum ki yeşil bir buton var + şeklinde oradan ekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envoytr -- 24 Haziran 2013; 2:36:24 >

• quote:

Haberler Projeler ve İletişim sayfaları istediğim gibi oldu.

Hakkımızda sayfasını blog yaptığım zaman bileşen ekleyemiyorum sadece 1 adet blog ekleniyor sanıyorum ki. Product yapmıştım hata oradan kaynaklanıyormuş bende Full Width Page olarak değiştirdim. Sorun çözüldü dümdüz bir sayfa oldu ama sorun değil.

Projeler sayfasında resme tıkladığımda büyük resim açılmıyor. Devamını oku dediğim zaman ise 404 hatası alıyorum bunu çözemedim.

Anasayfa da demoda bulunan portfolioyu bir türlü ekleyemedim. Birde benim eklediklerim demodakiyle tam uyuşmuyor oturtamadım yan yana olanları.

[one_fourth][icon_box title="Telefon" icon="icon-people.png"] 0332 555 55 55 [/icon_box][/one_fourth] 

[one_fourth][icon_box title="E-Mail" icon="icon-email.png"] iletisim@tuyainsaat.com.tr [/icon_box][/one_fourth]

[one_fourth][icon_box title="Gsm" icon="icon-people.png"] 0533 555 55 55 [/icon_box][/one_fourth]

[one_third]

Neden Biz?

[toggle title="Neden Tuya İnşaat"] Tuya inşaatı seçmek için sebepleriniz [/toggle]

[toggle title="Biz Kimiz"] Tuya inşaatı seçmek için sebepleriniz [/toggle]

[toggle title="Neler Yaparız"] Tuya inşaatı seçmek için sebepleriniz [/toggle]

[/one_third]

[one_half_last]

Tuya İnşaat Ek Bilgi[tabs] [tab title="Deneme 1"] Açıklama [/tab] [tab title="Deneme 2"] Açıklama [/tab] [tab title="Deneme 3"] Açıklama [/tab] [tab title="Deneme 4"] Açıklama [/tab] [/tabs][/one_half_last]

kod da bu şekilde bakmak isterseniz

Edit: Bu kodu sayfalar bölümünde anasayfayı düzenleyerek yapıyorum. Temanın özellikleri sanıyorum ki yeşil bir buton var + şeklinde oradan ekleniyor

Ana Sayfadaki o 3 kutuluk yeri 4 e bölmüşsünüz. Aşağıdaki gibi yaparsanız ortalama olarak 3 bölüm çıkar.

[one_third][icon_box title="Telefon" icon="icon-people.png"] 0332 555 55 55 [/icon_box][/one_third]

[one_third][icon_box title="E-Mail" icon="icon-email.png"] iletisim@tuyainsaat.com.tr [/icon_box][/one_third]

[one_third_last][icon_box title="Gsm" icon="icon-people.png"] 0533 555 55 55 [/icon_box][/one_third_last]

Neden Biz dediğiniz yer açılır kapanır yazı, toggle yani. Ek Bilgi yazan yerde tab yazı dediğimiz olay. Bence o ikisini koymak yerine oraya güzel bir yazı veya Portfolyo (Proje Resimleri) eklerseniz muhteşem olur.

Projeler açıkcası nasıl olur bilemiyorum ama mutlaka ek bir yazısı vardır. belkide blogda kategori açmak gerekiyordur. Eğer resimleri ftpden attınızsa bu tür büyütmede hata verebilir. Wordpresin kendisinden upload edin sorun çözülür sanırım.

• AndroTurk A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi anasayfa telefonların olduğu kısmı eşitledim. ama şu şekilde kod girdiğim zaman projeler falan çıkmıyor maalesef.

[portfolio_slider_list category_slug_name="Projeler" show_posts="4" show_title="yes" show_desc="yes" desc_length="60" lightbox="yes" fade="yes"]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.