Şimdi Ara

Word ile ilgili Önemli bir soru.. Çok Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
21.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya gece gece soracak kimse yok,yarına yetişmesi lazım.. Wordde yazılan metni değiştirmem gerekiyor da seçim kilitli olduğundan düzeltmeye izin verilmiyor diyor.. Nasıl halledeceğim bunu acaba ?

Wordde hiçbirşey yapamıyorum yazı bile yazamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanmayan denesin -- 15 Şubat 2010; 23:41:20 >

• Çok acil... Yok mu ms office özürlüsü olan bana yardım edebilecek?
  • yardım edebilecek olan ?
  • Yukarı.. Wordde hiçbirşey yapamıyorum yazı bile yazamıyorum
  • ekranın resmini çek koy buraya onu yazıya geçirelim
    ABBYS FINE READER mi ne öyle bir program ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

ekranın resmini çek koy buraya onu yazıya geçirelim

Benim wordde birşeyler yazıp çizebilmem,programı kullanabilmem lazım ama lanet şey izin vermiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

ekranın resmini çek koy buraya onu yazıya geçirelim

Benim wordde birşeyler yazıp çizebilmem,programı kullanabilmem lazım ama lanet şey izin vermiyor

o zaman
    Open office i dene
  • form mu bu, formu mu kitlemişler
    Eğer öyleyse görünüm, araç çubukları, formu aç. kilidi kaldır
    ama dosya şifresi filan varsa o başka.
  • dosyayı upload edersen daha kolay yardım alırsın
  • programın korsan dostum..cracklemelisin yada satın almalısın..tamamen duygusal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enspektör

programın korsan dostum..cracklemelisin yada satın almalısın..tamamen duygusal..

Laptop ile yüklenen win7 kullanmaktayım.. Açılışta ürün anahtarı soruyor her defasında hayır diyip kullanabiliyordum süresi falan mı doldu ya Ama şimdi bunu girmeniz gerekmemekte diyor..

Ürün anahtarı,laptopun altında windowsa ait bir çıkartma var oradaki 25 haneli şifre mi acaba? Onu yazınca yanlış diyor
  • YUkarı
  • Dh
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Orijinalden alıntı: Enspektör

programın korsan dostum..cracklemelisin yada satın almalısın..tamamen duygusal..

Laptop ile yüklenen win7 kullanmaktayım.. Açılışta ürün anahtarı soruyor her defasında hayır diyip kullanabiliyordum süresi falan mı doldu ya Ama şimdi bunu girmeniz gerekmemekte diyor..

Ürün anahtarı,laptopun altında windowsa ait bir çıkartma var oradaki 25 haneli şifre mi acaba? Onu yazınca yanlış diyor

sana 1ay deneme sürümü veriyorlar daha sonra programı satın alman gerekiyordu..anyalaycagın crackli office yüklemen gerekiyordu.Bu saatten sonra ya rapidshare alıp indirip yapacaksın veya openoffice tarzı bedava office sistemiyle haletmeye çalışacaksın..bu arda open office ile wordun sayfa boutları değişik oldugundan ayar çekmezsen daha sonra open officede yaptıgın dosyayı wordte açmaya çalışırsan paragraflar sorun olur.ayrıca kaydederken open office yerine doc olarak kaydetmeyi unutma..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.