Şimdi Ara

WOOPS 750 Dk,5000 SMS 3 GB net 29 tl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
5.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Woops Çok Net Kampanya ile faturalı Woops'lulara özel 3GB cepten internet + Her Yöne 750 DK + Her Yöne 5000 SMS ayda sadece 29TL!

Faturalı SÜPER 750 3GB tarifesine numara taşıma, yeni hat tesisi, Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olup, kampanyadan yararlandıysan:
    12 ay boyunca Avea'nın faturalı tarifelerinde kalma söz verdiysen: aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 29 TL, sonrasında 39 TL'dir.
    12 ay boyunca Avea'nın faturalı tarifelerinde kalma sözü vermediysen; aylık ücret her fatura dönemi için 39 TL'dir.
    Faturalı SÜPER 750 3GB tarifesine Avea faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olup, kampanyadan yararlandıysan:
    12 ay boyunca Avea'nın faturalı tarifelerinde kalma söz verdiysen: aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 35 TL, sonrasında 45 TL'dir.
    12 ay boyunca Avea'nın faturalı tarifelerinde kalma sözü vermediysen; aylık ücret her fatura dönemi için 45 TL'dir.

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/coknetkampanya?banner=CokNetKampanya

• iyi fiyat iyi tarife

bulundigu yerde iyi ceken aveali dusunmeden gecebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon için gayet iyi Tmm çekmediği yer de var da çektiği zaman interneti çok hızlı faturasız olsa düşünmeden geçmiştim

• Gayet guzel fiyat ,ben az konusup cok internet kullandigim icin donusen dakikalari kullaniyorum ama faturali olmasa buna kesin gecerdim ,faturaliya gicigim var
  • Halihazırda faturalılar için 35 tl mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafonenin freezone aynı tarifesi 6000 sms olarak 39 tl oldugunu düşünürsek bu tarife ona cevap olacak şekilde ve daha uygun fiyatlı olmuş..
  • Faturasız olsaydı hemen geçmiştim. İhtiyacı olan geçebilir bence çok çok iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyle tarifenin faturasizini yapsaniza. Faturaliya gectigimizde en ufak bir sorunda para resmen yaniyor. Ozellikle aveda musteri iliskileri rezalet.

• Taahhüt olmasa geçilir de şu haliyle pek cazip değil. Hele ki her yerde çekmeme durumu varken.
  • avea faturasizdan gecersek ne kadar?

• Tam vodafone'a geçecekken nerden çıkardılar şu tarifeyi

• Hadi beaa. Faturasiz olsaydi keske.

• günde 250mb internet kullandığımı varsayarak böyle güzel tarifelere malesef geçemiyorum
    pttcelle 128kpbs ile sürünerekde olsa internete sınırsız girdiğim için alternatifsiz benim için şuanda
  • Sadece gençlermi kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraye43 -- 1 Şubat 2015; 13:06:19 >
  • İki ay önce Turkcell hat aldım ama İstanbul Fatih'te Turkcell çekmiyor. Bir de tarifler çok pahalı. Avea için çok güzel bir kampanya. Ben de geçeyim diye düşündüm ama 90 gün beklemek gerekiyormuş operatör değiştirmek için.
  • Bizim burda avea iyi çekiyor. Gececem galiba. Turkcell'in 500 dk zor yetiyor. Turkcell in ses kalitesi hariç çekim kalitesi burda aynı cunku 500dk,1000 sms, 2 gbinternete 25 TL vermektense bu tarife bana daha cazip geldi. Tc herhangi bir tanıdıgımın oluyor mu

• PTTcell faturalıdan geçersem 35 TL öyle haa
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

PTTcell faturalıdan geçersem 35 TL öyle haa

Pttcell yani İşbirliği tarifelerinden geçersen 29 tl diyor. Avea hattın varsa 35, ben öyle anladım. Pttcell den geçmeyi düşünüyorum.

• İnternete giremedikten sonra neye yarar ağustosta Antalya larada,Balıkesir altınolukta,Çanakkale küçükkuyuda,Mersin Silifkede Nal topluyordu.İnterneti yerlerde şimdi Turkcelle geçtim rahatladım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: moozcan

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

PTTcell faturalıdan geçersem 35 TL öyle haa

Pttcell yani İşbirliği tarifelerinden geçersen 29 tl diyor. Avea hattın varsa 35, ben öyle anladım. Pttcell den geçmeyi düşünüyorum.

quote:

Faturalı SÜPER 750 3GB tarifesine numara taşıma, yeni hat tesisi, Avea, Taraftar, TTNET ve diğer işbirliği faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olup, kampanyadan yararlandıysan:
    12 ay boyunca Avea'nın faturalı tarifelerinde kalma söz verdiysen: aylık ücret 12 fatura dönemi boyunca 29 TL, sonrasında 39 TL'dir.
    12 ay boyunca Avea'nın faturalı tarifelerinde kalma sözü vermediysen; aylık ücret her fatura dönemi için 39 TL'dir.

Faturasızlar diye özellikle belirtilmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.