Şimdi Ara

Woofer'in Duruşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Creative SBS A500" var bende onu masanın altına yan yatırsam bi problem oLurmu ??

• Battı balık yan gider

Sorun olmaz fakat masa altı yerine masanın yanına koy daha iyi performans alırsın.
  • ewet güzeL oldu
  • valla a500ü bilmem de x540ı yan koysam yürümeye başlar
  • WOOFER HER ZAMAN DUVARDAN 1 METRE UZAK OLMALIDIR SESİN YAYILMA ORANI ARTAR SAYGILARIMLA
  • Duvardan 1 metre uzak olmalıdır diyorsn .. o zman da sub ortada olur ve etkısını kaybeder.. Bass ın yayılabılmesı ıcın Sub un duvara yakın olması gerekır. ozellıkle kose de olursa Cok Daha iyi olur Bass o zman iyi yayılır odayi Doldurur.
    onceden Odam kucuk oldugundan sub masanın altında duvardan 1 metre uzakta ortadaydı. VErım alamıyordum.. Sırf sub u koseye almak ıcın elbıse dolabımı kapının arkasına aldım. Kapım yarım acılıyor artıj Koseye Aldım Sub eskısıne Gore cok fark ettı. daha Sarsıcı Vurmaya Basladı
    Bu arada odam 10 m2
  • ODA ÇOK KÜÇÜK İSE BİR ŞEY DİYEMEM AMA WOOFERİN SESİNİN YAYILMASI İÇİN WOOFER VEYA HOPARLORLER ODANIN KÖŞESİNDE DUVARA 1 METRE MESAFEDE DURUR VE SES NET YAYILIR DUVARA BİTİŞİK OLURSA SES ÇOK ÇIKAR FAKAT YETERİNCE NET OLMAZ
    AMA BU DEDİĞİM MİNİMUM 25 METRE ODA İÇİN GEÇERLİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede Duvar Köşelerini Tercih Et Bende Evde Dinlediğimde Odanın Köşesiye koyuyordum Gayet Tok vuruyor kapılar camlar alt üst komşu titriyor. Odayı Dolduruyor. Duvardan Uzak Olursa dibinde olduğun zaman duyarsın.
  • köşeye koymak herzaman daha net ve daha iyi sonuç verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

köşeye koymak herzaman daha net ve daha iyi sonuç verir

+1
  • Benim gibi SubWoofer'ı sağ kulağına 70cm mesafeye yerleştirme de nereye koyarsan koy performans alırsın.

Şaka bir yana arkadaşların da dediği gibi özellikle köşelerde SW'lar daha iyi ses verir çünkü yankı etkisi ile sesin dağılması daha iyi olur ancak bu durumun apartmanlarda çok kötü bir sonucu var ki ses aynı şekilde duvarlar aracılığıyla komşulara da istenmeyen miktarda iletilir.
  • woofer zaten zemine titreşim verir patlama v.b. efektleri minik titreşimler olarak yayar bu açıdan duvar köşe v.b. olması benim görüşüm pek farketmez sadece yerleşimi kısmen önemli

Woofer'in Duruşu
  • Bnce cok farkedıyor. Ortadayken sarsıcı vurmuyordu sadece onundeyken bass ı hıssedıyordum diger odalara da bass cok fazla gıtmıyordu. Yayılamıyor dogal olarakda Gucunu gosteremıyor. Koseye koyduktan snra Basslar saha saglam ve yayılacak vurmaya basladı. koseden bass ın yayılması daha kolay oluyor ve karsı caprazına gectıgınde bunu gelen basslardan anlayabılırsın.. mutlaka yerlesım planına da baglıdır. Kendı Gorusum Sagyılar
  • Peki Arabada Nereye Koymalı Aracım DOBLO Arka Kapı dibi nasıl olur(Bagaj?) yada Kolduya yaslayıp Köşeye mi koyiyim.
  • subwoofer ı yere koyarsan cok daha fazla verım alırsın
  • subwofer ses sistemlerinde bulunduğu yer çok önemlidir wofer ya duvar köşesine ya pc masasının üstüne tabiki duwara yapısrmamak şartıyla ya bulunduğun veya oturduğun masanın tam arkasına yani arka duvar köşesine veya dolap ın içine bu biraz riskli bandpas gibi olur patlatabilirsin inan bunların hepsini denedim sen de bi dene bak
  • bana göre en iyisi bass alttan vuranıdır ve sağında ve solunda 1 mt.ara olması gerekmektedir.bass canavarı da T3 derim ben kabınının içerisine 3 adet subwoofer driverı var ben media marktta tesadufen denk geldım fena bı cıhaz ınternetten yorumlara falan baktımhttp://creativeci.wordpress.com/ alanlar cok memnun bende tavsıye ederım,bıraz maddı durumu duzeltıyım hemen alcam inş.....
  • bende masanın üst bölmesini çıkarttım ters çevirdim ağır mobilya sub u onun alt katına bıraktım 30 cmn yüksekliğinde 25 30 cm derinlikte bir rafta

mermer gibi oynamıyor dolap sağlam bass veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.