jbl 60.4 4 kanal hoparlorlere dağıldı tabii.. ama tesisatçı
arkadaş birini ikiye böler birini woofer a bağlarız kuratrır dedi
görüşlerinizi bekliyorum selamlar..
Özellikle bass lı müziklerde "dımm dımm" sesi yerine "gümmm" sesi gelecek. Tabiki woofer ile daha güzel ses alırsın.Ama o anfi woofere yetmez. Ayrıyetten tek kanal anfi veya 4 kanal çıkışlı anfi alman gerekecek.(jbl 75.4 gibi)
kardeş bende de 2 çift cadence comp. var, sub da kenwood du bugun cadence yaptım sub da tam takım oldu.biraz zavk meselesi ama ister al ister alma sub alınca anfi alıcan,tesisat çekcen,kabin alcan,sub alcan bence bu kadar maliyete deymez çünkü comp lerimiz güzel tadımlık bas vuruyor ki bu da çoğu halde yeterli.
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
Özellikle bass lı müziklerde "dımm dımm" sesi yerine "gümmm" sesi gelecek. Tabiki woofer ile daha güzel ses alırsın.Ama o anfi woofere yetmez. Ayrıyetten tek kanal anfi veya 4 kanal çıkışlı anfi alman gerekecek.(jbl 75.4 gibi)
+1
Edison 505a tavsıye ederim. 5 kanal ,sub çıkışı 150 watt rms(yeni aldım,4 kanal Edison ki köprülendiğinde 2x80 watt sub a girdiyor,ile dağlar kadar fark oldu)
yada Jbl in 75.6 ..6 kanal.sub çıkışı 200 watt Rms.
(Sanırım elindekini verip 100 ytl ye 5 kanala geçersin.)
En güzeli xetec 350.6 al. Tesisata bir de mtx thunder eklersen bütün Ankarayı senfoni ile mutlu edersin :) Sıradan bir sub düşünüyorsan, meyve tabağı olmaktan başka bir işe yaramaz.
quote:
Orjinalden alıntı: vetu
En güzeli xetec 350.6 al. Tesisata bir de mtx thunder eklersen bütün Ankarayı senfoni ile mutlu edersin :) Sıradan bir sub düşünüyorsan, meyve tabağı olmaktan başka bir işe yaramaz.
xetec 350.6 ile o kadarı yapılamaz aracın içinde yeterince bas alırsın sadece.